Senlik bir durum yok canım, oyu önde olan her tarife bir bahanemiz olurmaksat eğlenmek
Bana sarmayın birinci değilimAynenElalis mesela bence hic olmamis pilic topkapi nedir arkadasim topkapidaki kus pazarina itafen mi ne alaka yaniii hele o sunum cıkssss hic begenmedim igrenc gorunuyor
Ayy cnm ben söledim kusura bakma.. ama kırılacağını düşünmedim.. fatkettiysen tantuni mevzusu da oldu güldük şakalaştık.. biz kızlarla oylama başlamadan konuşuyorduk o zmn dediler dedim bakim geçen sene kim birinci oldu. Sonra dedim en yakın tarif tavuk dürüm.. sonrasında da dedim zati bence o birinci olur diye.. tantuni ile ilgili bi muhabbet vardı birinci olan tarif fln diye.. hani klasikler birinci olıyır ya.. bende dedim nevroşa bu da klasiklere girdi artık diye..İyi geceler herkese.
Geçen yıl hangi tarif 1. Oldu inanın haberim yok bakmadım bile. Hatta bu tarifi seçmemizin bile bi hikayesi varNevreste ile.
Bu şekilde itham etmeniz gerçekten çok üzdü beni.
Tarif 1. Olsada sevinemicem bile.
O nasıl bir tat o nasıl bir baharat karışımı
İçi yumuşak dışı kızarmış misss misss
Hele ki yanında soğan salatası yoğurt
Kendim yaptım tadını biliyorum diye şeetmeyin. Ellerime sağlık çok güzel yapmışım.
Oyumu kendime verdim
Ayy cnm ben söledim kusura bakma.. ama kırılacağını düşünmedim.. fatkettiysen tantuni mevzusu da oldu güldük şakalaştık.. biz kızlarla oylama başlamadan konuşuyorduk o zmn dediler dedim bakim geçen sene kim birinci oldu. Sonra dedim en yakın tarif tavuk dürüm.. sonrasında da dedim zati bence o birinci olur diye.. tantuni ile ilgili bi muhabbet vardı birinci olan tarif fln diye.. hani klasikler birinci olıyır ya.. bende dedim nevroşa bu da klasiklere girdi artık diye..
Yaa karışık oldu ama hani biz kızlarla bayadır burdayız. Şakalarız fln...
Sen birinciliği sonuna kdar hakettin . Sunumun süper.
Alınılacak bir durum yok canım, zamanla bize alışacaktırBu arada geçen sene tavuk dürüm birinci olmamış.. tavuk fajita birinci olmuş.. en yakın tarif tavuk dürüm dedik.. off yaa.. kırılacağını bilsem açmazdım konuyu
Ya hayır estağfrullah . Normalde bende son anda bunu yaptm tarif seçme karışık oldu. Tavuk dürümden kremalı tavuğa döndüm sonra tkrar dürüm. Eşim çok ısrar etti en güzel dürüm olur onu yap diyr. Bende alınganlık etmiş olabilirim sende kusura bakma lütfenAyy cnm ben söledim kusura bakma.. ama kırılacağını düşünmedim.. fatkettiysen tantuni mevzusu da oldu güldük şakalaştık.. biz kızlarla oylama başlamadan konuşuyorduk o zmn dediler dedim bakim geçen sene kim birinci oldu. Sonra dedim en yakın tarif tavuk dürüm.. sonrasında da dedim zati bence o birinci olur diye.. tantuni ile ilgili bi muhabbet vardı birinci olan tarif fln diye.. hani klasikler birinci olıyır ya.. bende dedim nevroşa bu da klasiklere girdi artık diye..
Yaa karışık oldu ama hani biz kızlarla bayadır burdayız. Şakalarız fln...
Sen birinciliği sonuna kdar hakettin . Sunumun süper.
Bana neler demişti bi üyeYa hayır estağfrullah . Normalde bende son anda bunu yaptm tarif seçme karışık oldu. Tavuk dürümden kremalı tavuğa döndüm sonra tkrar dürüm. Eşim çok ısrar etti en güzel dürüm olur onu yap diyr. Bende alınganlık etmiş olabilirim sende kusura bakma lütfenhepinizi seviyorum
Hatırlıyorum pudingi yaptı 1. Oldu gibi bişi demişti o zamanlar sadece okuyordumBana neler demişti bi üye
Bana yapılan sana yapılaydı ugraazdın buaralara
Yoksa sen de mi alınmıştın ?Bana neler demişti bi üye
Hehhh, ne zaman geleceksin diye bekledimBana neler demişti bi üye
İyi geceler herkese.
Geçen yıl hangi tarif 1. Oldu inanın haberim yok bakmadım bile. Hatta bu tarifi seçmemizin bile bi hikayesi varNevreste ile.
Bu şekilde itham etmeniz gerçekten çok üzdü beni.
Tarif 1. Olsada sevinemicem bile.
Hatırlıyorum pudingi yaptı 1. Oldu gibi bişi demişti o zamanlar sadece okuyordum
Dimi elalem dondurma yapmıştı benseeeeee çilenkli pudınggggg peeehhhHehhh, ne zaman geleceksin diye bekledim
Çilenkli pudingle yarışma kazanıp, konuşuyorsun.
Yanlış çilekli puding ,bu detayı unutmayalımHatırlıyorum pudingi yaptı 1. Oldu gibi bişi demişti o zamanlar sadece okuyordum
Dondurma çok güzeldi ama Allah için.Dimi elalem dondurma yapmıştı benseeeeee çilenkli pudınggggg peeehhh
Azcık üzülmüştümYoksa sen de mi alınmıştın ?
Ama ben kazandımDondurma çok güzeldi ama Allah için.
Yanlış çilekli puding ,bu detayı unutmayalım.Şimdi onu diyen de yanlış anladın derse
Ama en sonlardayımOğluma görselleri gösterdim .Tavuk şiş,mangal tadında kanat,patatesli tavuk ve tavuk dürümü beğendi.Genelde beğendiği tarifler önde olur
Kıskanıyorsun kızımmm kıskanıyorsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?