En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Nasılsa bu tarif birinci oluyor diye onu yapmışım gibi hissettim sadece

Tşk ederimm canm

Bu yarışmaya katılmak çok ıstedım ama olmadı.
Kaç defa da tavuk yemegı yaptım. Bütün tavuk attım fırına doldurdum da attım fırına yaptım hep yanı.
Evde o ara bırılerı de oldu hep. Foto çekme olayı zor olcak dıye kaldı. Bırınde de baştan bı kaç foto çekmeyi unuttum sonradan aklıma geldı yarışma yıne kaldı.

Asıl gırmek ıstedıgım yarışma benım et yemeklerı. Kurban zamanı olursa ozellıkle katılmak ısterım. Normal zamanda da yapıyorum o yemegı ama kurbanda daha büyük etten yapıyoruz gosterısı oluyor o zaman.
Sura bılırmısınız kaburga dolması da derler. Her bayram sabahı yapılır bızde. Asıl favorı yemegım o et yemeklerı açılınca ona katılayım en ıyısı.

Canım günaydın
Lütfen öyle düşünme. Oy alıyorsan dürümden değil muhteşem sunumundan alıyorsun. O süslemeler olmasa tek başına dürüm bu kadar oy alamaz. Demek ki marifet dürümde değil güzel yapanda

Nasılsa bu tarif birinci oluyor diye onu yapmışım gibi hissettim sadece
Alıştıkça ,bizimle beraber oldukça ne demek istediğimizi anlayacaksın .Kaldı ki öyle düşünerek bile yapsan kimsenin laf söylemeye hakkı yok ki,sonuçta yarışma bu,iddialı tarif yapmak normaldir ayıpsanacak birşey değil

O nasıl bir tat o nasıl bir baharat karışımı
İçi yumuşak dışı kızarmış misss misss
Hele ki yanında soğan salatası yoğurt
Kendim yaptım tadını biliyorum diye şeetmeyin. Ellerime sağlık çok güzel yapmışım.
Oyumu kendime verdim

Allah seni ne yapmasın,ben de tarifleri düşünüyorum hangisinden bahsediyorsun diye
Aslında bir nevi doğru düşüncen,sadece yaptığımız yemeğin tadına baktık ,diğerlerinin tadını ne bilelim değil mi?

Teşekkür ederim utandım şimdi

Haklısın ama dediğm gibi hep aynı tarif 1. Oluyor yasak mı gelse diye okuynca bi an öyle hissettim.

Senlik bir durum yok canım, oyu önde olan her tarife bir bahanemiz olur maksat eğlenmek
Aynen Elalis mesela bence hic olmamis pilic topkapi nedir arkadasim topkapidaki kus pazarina itafen mi ne alaka yaniii hele o sunum cıkssss hic begenmedimigrenc gorunuyor

Aynen Elalis mesela bence hic olmamis pilic topkapi nedir arkadasim topkapidaki kus pazarina itafen mi ne alaka yaniii hele o sunum cıkssss hic begenmedimigrenc gorunuyor
Topkapı’ya oy veren sen mi söylüyorsun, kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…