- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yaa önemli diil zati ben takıldım ölee :))Pilavın yoğunluğu daha çok olduğu için sayılmaz anladım bende, fakat dediğin gibi de anlaşılıyor. Bilemedim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa önemli diil zati ben takıldım ölee :))Pilavın yoğunluğu daha çok olduğu için sayılmaz anladım bende, fakat dediğin gibi de anlaşılıyor. Bilemedim.![]()
Çok az kaldıYeni kategorimiz hayırlı olsun hanımlar :)
Elalis tebrik ederim altın sana çok yakışmış
Birinciliğe hiç bu kadar yaklaşmamıştım![]()
Waaooww çok hızlısınİlk tarif benden gelsin yolladım gitti![]()
Olsun yaa,Oda aklımda:)
Ama onun sunum zor oluyor:)
Yapasım vardı bahane arıyordumWaaooww çok hızlısın![]()
Sağol canımOlsun yaa,sen hepsinin üstesinden gelirsin, eminim.
![]()
İkincilik madalyası verirseniz asla hayır dememÇok az kaldı![]()
Sağolasın canım benim, dışardayım ancak gece dönerimSaolasın hemşerim yolliyim mi![]()
Neden olmuyor acaba? Cokertme oluyor da. Bilmedigimden soruyorum.Tavukla yapilan (ki yapılmamalı) maklube tavuk yemeği kabul edilmez. Bu konuda çok soru geliyor.
Ama o pilav bu kategoriye uygun değil
Kazen ondan bahsediyor:)
Neden olmuyor acaba? Cokertme oluyor da. Bilmedigimden soruyorum.
İyi gezmeler canımSağolasın canım benim, dışardayım ancak gece dönerimfestivale gideceğim
![]()
Allah kahretsin bunu ona yapanları.Leyladan da kötü haber gelmiş kızlar insan gülerken utanıyor bu haberlerin üzerine![]()
![]()
Hmm peki canimNevreste abla önceden açıklamış canım sanırım. Maklube pilav kategorisine girdiği için tavuk yemeği olarak sayılmaz denmiş :)
Allah onların belasını versin...!Leyladan da kötü haber gelmiş kızlar insan gülerken utanıyor bu haberlerin üzerine![]()
![]()