- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yaa önemli diil zati ben takıldım ölee :))Pilavın yoğunluğu daha çok olduğu için sayılmaz anladım bende, fakat dediğin gibi de anlaşılıyor. Bilemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa önemli diil zati ben takıldım ölee :))Pilavın yoğunluğu daha çok olduğu için sayılmaz anladım bende, fakat dediğin gibi de anlaşılıyor. Bilemedim.
Çok az kaldıYeni kategorimiz hayırlı olsun hanımlar :)
Elalis tebrik ederim altın sana çok yakışmış
Birinciliğe hiç bu kadar yaklaşmamıştım
Waaooww çok hızlısınİlk tarif benden gelsin yolladım gitti
Olsun yaa, sen hepsinin üstesinden gelirsin, eminim.Oda aklımda:)
Ama onun sunum zor oluyor:)
Yapasım vardı bahane arıyordumWaaooww çok hızlısın
Sağol canımOlsun yaa, sen hepsinin üstesinden gelirsin, eminim.
Maşallahİlk tarif benden gelsin yolladım gitti
İkincilik madalyası verirseniz asla hayır dememÇok az kaldı
Maşallah
Sağolasın canım benim, dışardayım ancak gece dönerim festivale gideceğimSaolasın hemşerim yolliyim mi
Neden olmuyor acaba? Cokertme oluyor da. Bilmedigimden soruyorum.Tavukla yapilan (ki yapılmamalı) maklube tavuk yemeği kabul edilmez. Bu konuda çok soru geliyor.
Ama o pilav bu kategoriye uygun değil
Kazen ondan bahsediyor:)
Neden olmuyor acaba? Cokertme oluyor da. Bilmedigimden soruyorum.
İyi gezmeler canımSağolasın canım benim, dışardayım ancak gece dönerim festivale gideceğim
Allah kahretsin bunu ona yapanları.Leyladan da kötü haber gelmiş kızlar insan gülerken utanıyor bu haberlerin üzerine
Hmm peki canimNevreste abla önceden açıklamış canım sanırım. Maklube pilav kategorisine girdiği için tavuk yemeği olarak sayılmaz denmiş :)
Allah onların belasını versin...!Leyladan da kötü haber gelmiş kızlar insan gülerken utanıyor bu haberlerin üzerine