- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sebeple kopamıyoruz yaBu yarışma çok eğlenceli ya
Önce kategoriyi merak ediyoruz. Sonra yaldır yaldır tarif ara. Ay benimki kapıldı mı acaba telaşı :) sonra millet ne yaptı acaba ilk tarifi görme heyecanı. İlk oylar kime gidicek diye merak et
Her aşaması eğlenceli, sevdim ben
Yok canıminşallah ben hakkına girmemişimdir
hahha o bahaneyle kaç etaptır yoksun zatenYok canım
Hak yok canım benim tarifim sizin tarifiniz isteyin vereyim
İçime sinmeyince yapamıyorumhahha o bahaneyle kaç etaptır yoksun zaten
Hoşbuldum datlım gaymaklım nasılsın iyimisinHoş geldin duzsuzum
Şükür Rabbime iyiyim kuzum, sen nasılsın?Hoşbuldum datlım gaymaklım nasılsın iyimisin
Tuzda tavuk yap sen, güzel yapıyorsunİçime sinmeyince yapamıyorum
Oda aklımda:)Tuzda tavuk yap sen, güzel yapıyorsun
Bende iyiyim çok şükür canımŞükür Rabbime iyiyim kuzum, sen nasılsın?
Aaa neden yapılmamalıymış.. ben madalya almıştım o yemekleTavukla yapilan (ki yapılmamalı) maklube tavuk yemeği kabul edilmez. Bu konuda çok soru geliyor.
Yaa benim tavuklu maklube ile madalya aldım ki..Tavuklu maklube mi olurmuş
Netten baktım varmış :)
Ben belkı yaparım bu akşamBugün yada yarın kim sunum yapacak acaba kızlar aşırı merak ediyorum yemekleri
Bende yarın akşamBen belkı yaparım bu akşam
Ama o pilav bu kategoriye uygun değilAaa neden yapılmamalıymış.. ben madalya almıştım o yemekle
Hayır tavuklu maklube olmaz dedi..Ama o pilav bu kategoriye uygun değil
Kazen ondan bahsediyor:)
Hayır öyle demedi:)Hayır tavuklu maklube olmaz dedi..
Yaa nevroş tavukla yapılan (ki yapılmamalı) maklube tavuk yemeği olmaz dedi.. önemli değil zati ama ben öle anladım..Hayır öyle demedi:)
Maklube pilavdır.Tavuk yemeği değildir
Pilavın yoğunluğu daha çok olduğu için sayılmaz anladım bende, fakat dediğin gibi de anlaşılıyor. Bilemedim.Yaa nevroş tavukla yapılan (ki yapılmamalı) maklube tavuk yemeği olmaz dedi.. önemli değil zati ama ben öle anladım..