En başarılı bulduğunuz Tavuk Yemeği hangisi?

• Ankete Katılan
    602
  • Anket Kapalı .
Ses çıkmadı senden napim?? Kaç kere yazdım takıma ist tayfası özelden yazsın diye.. 3lü buluştuk :))
Ne zamandır takıma gelmedim ,bilmiyorum mesajı,buluşmayı
Geçenlerde aklıma geldi annemlerdeyim deyince ama yaz boyu olacaksın sanmıştım.
Nasip inşallah bir daha yolun düşer.

Aksilikler peşimizi bırakmıyor.Dışardaydık yeni eve geldik.Eve geldik eşim dedi cüzdanım yok.Gittiğimiz yere gitti bulamamış.Kartlar,kimlikler herşey gittiÇok canım sıkıldı.Bu nedir yarabbim
Ya çok geçmiş olsunn.

Aksilikler peşimizi bırakmıyor.Dışardaydık yeni eve geldik.Eve geldik eşim dedi cüzdanım yok.Gittiğimiz yere gitti bulamamış.Kartlar,kimlikler herşey gittiÇok canım sıkıldı.Bu nedir yarabbim
Geçmişler olsun canım benim
Adağınız falan var mı, yerine getirmeyi unuttuğunuz?

Geçmiş olsun canım.

Ne zamandır takıma gelmedim ,bilmiyorum mesajı,buluşmayı
Geçenlerde aklıma geldi annemlerdeyim deyince ama yaz boyu olacaksın sanmıştım.
Nasip inşallah bir daha yolun düşer.
Miu ile gülbe şeker ile görüştük cnm ♡♡♡

Dua da ettim gonderdim ama almadın mı:/
Bu gidisi kırman lazım. hep kotu seyler basıma geliyor deyip devamliligina sebep olma canım.
Offf canım çok gerginim.Zaten bu sıra iyi değilim.
Okumuşsundur sürekli dilimde:)Tayin dönemi ve gerginim ve bunlar tuz biber oluyor.
Allah razı olsun
Bunların sonunda güzel şeyler gelir inşaallah

Çok beğendim gerçekten cnm.. sunumda süper.. tavuk dürüm de favorimdi ama senin yaptığının tadını çok severim.. pamuk gibi oluyo..
Sağol canım benimBen bir tarif göstermek istedim.Sen biliyorsun ama herkes bilmez:)
Sadece yarışmıyoruz birbirimize yeni tarifler öğretiyoruz.Yani ben öyle düşünüyorum

ben kime nasil oy vericem bu kategoride.
Aslinda basindan beri aklimda olan bir tarif var hic yemedigim ama cok lezzetli oldugunu duyduğum.
A mi desem b mi desem c mi desem... Off cok zor..
B de gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…