Tavsiyelerinizi beklerim

seninanonim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
117
40
39
Merhaba.Konu şöyle bir kız arkadaşım uzaktan ama akrabasını benimle yakıştırmış.Bende tamam olabilir dedim.Takıldığım nokta erkek kişisinin çok ağır olması.Yani benden foto istediler bende gönderdim.Üzerinden bir kaç gün geçti cevap gelmedi.Tamam çok hızlı başlayıp devam etmesi zaten tehlikeli bir ilişki için ama kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz

Size adamın fotoğrafları gösterilmedi mi? Siz ve adam kaç yaşındasınız?

Neye gore akrabasini sizinle yakistirmis? Adamin haberi bile yoktur belki, belki hayatinda biri vardir.

Kaç gün oldu maalesef ağır değil demekki begenmemiş deneyimlerime göre en geç 2 güne olumluysa cevap geliyor olumsuzsa söyleme gereği duyulmuyor

Ben 25 oğlan 27 fotoğrafını gördüm tamam dedim.Karşı tarafta döneceğini söyledi durum bu
Kusura bakmayın yalnız konunuzu hangi yaşınıza göre değerlendirmeliyiz ? Bir konunuza göre şu an 31, profilinize göre 39, bu konunuza bakarsak 25 yaşındasınız. Bu yaşların her biri için yapılacak yorum farklı, farkında mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…