- 21 Haziran 2023
- 117
- 40
- 39
-
- Konu Sahibi seninanonim
Zaten cevap gelmemiş. Ağır bulduğun oğlan seni beğenmemiş. Olay bu.gönderdim.Üzerinden bir kaç gün geçti cevap gelmedi.
Size adamın fotoğrafları gösterilmedi mi? Siz ve adam kaç yaşındasınız?Merhaba.Konu şöyle bir kız arkadaşım uzaktan ama akrabasını benimle yakıştırmış.Bende tamam olabilir dedim.Takıldığım nokta erkek kişisinin çok ağır olması.Yani benden foto istediler bende gönderdim.Üzerinden bir kaç gün geçti cevap gelmedi.Tamam çok hızlı başlayıp devam etmesi zaten tehlikeli bir ilişki için ama kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz
Ben 25 oğlan 27 fotoğrafını gördüm tamam dedim.Karşı tarafta döneceğini söyledi durum buSize adamın fotoğrafları gösterilmedi mi? Siz ve adam kaç yaşındasınız?
Merhaba.Konu şöyle bir kız arkadaşım uzaktan ama akrabasını benimle yakıştırmış.Bende tamam olabilir dedim.Takıldığım nokta erkek kişisinin çok ağır olması.Yani benden foto istediler bende gönderdim.Üzerinden bir kaç gün geçti cevap gelmedi.Tamam çok hızlı başlayıp devam etmesi zaten tehlikeli bir ilişki için ama kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz
Profiliniz öyle demiyor. 39 yaş diyor.Ben 25 oğlan 27 fotoğrafını gördüm tamam dedim.Karşı tarafta döneceğini söyledi durum bu
Kaç gün oldu maalesef ağır değil demekki begenmemiş deneyimlerime göre en geç 2 güne olumluysa cevap geliyor olumsuzsa söyleme gereği duyulmuyorMerhaba.Konu şöyle bir kız arkadaşım uzaktan ama akrabasını benimle yakıştırmış.Bende tamam olabilir dedim.Takıldığım nokta erkek kişisinin çok ağır olması.Yani benden foto istediler bende gönderdim.Üzerinden bir kaç gün geçti cevap gelmedi.Tamam çok hızlı başlayıp devam etmesi zaten tehlikeli bir ilişki için ama kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz
Kusura bakmayın yalnız konunuzu hangi yaşınıza göre değerlendirmeliyiz ? Bir konunuza göre şu an 31, profilinize göre 39, bu konunuza bakarsak 25 yaşındasınız. Bu yaşların her biri için yapılacak yorum farklı, farkında mısınız ?Ben 25 oğlan 27 fotoğrafını gördüm tamam dedim.Karşı tarafta döneceğini söyledi durum bu