Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Kayseriden diktirecekseniz de gelinlikçiler çarşısı gibi bi yere gidip modellere bakabilirsiniz.Ama önce ne tür bi abiye giyeceğinizi netleştirin.Açık mısınız kapalı mısınız ona göre yorum yapalım elbise modelleri hakkında

Ankaradasin madem bence instagramdan elbise modeli bulun begendiginiz bir modeli diktirin. Izmir 2 de bursa kumaş pazarları var. Eski maltepe dershanesi hizasında Flo'nun karşısında orada istediginiz kuması bulursunuz yaklasık 3 katlı bir kumas pazarı.
Terzi konusunda da yardcı olmak isterim acaba siz hangi semtte oturuyorsunuz?
Karapürcekte benim diktirdigim terzim var ben düz ve sade modelleri sevdigim için hep 50en fazla 100 liraya diktirdim.
Begendigim modelleri terzime goturdum o bana hangi kuması almam gerektiğinin örneklerini verdi bende gidip o kumasları izmir 2 den aldım.
Sonra en fazla 1 haftada hazir oluyor elbiseler. Cebecide bildiğim kuaforler var eğer gitmeyi dusunurseniz onlarıda söylerim.

kuafrde vardır kırpık ama onceden ayarla kufrunle detayını konus sac seklını falan belırle boya yaptracaksan onceden yaptr o gune kalmasın yuzune hangı model gıder onları falan konus makyaJ trendlerını arastır brde moda dıye sacma sapan seylere, elbıselere gtme kendıne yakısanı al

ben su an kayserıdeyım esım ankarada esyalarımıxı getırecekler 1 kac gune kadar yanı artık ankaraya donemeyecem kayserıden almak zorundayım

tesekkur canım

Yeni sezon kıyafetleri henüz gelmediği için şu aşamada kıyafet baksan da muhtemelen bulamayabilirsin.İlk önce Nisan gibi yeni sezon abiyeleri araştır eğer Mayısa doğru bulamazsan Mayıs ayında güzel bir terziye abiyeni diktir.Önce kafanda modeli belirle kumaşı terziyle karar verirsin.

kayseri 27 mayıs caddesinde çok ama çok güzel modern abiyeler var.arkon,yeşim gelinlik aklıma gelmeyen bir sürü yer var.
kuaför olarakta önerim köşk mahallesinde seda sac tasarım ı tek geçerim.birgün müşteri olarak git bir süre otur çıkan gelinleri izle.her kişiye yakışan saç ve makyaj da uzman.

ben su an kayserıdeyım esım ankarada esyalarımıxı getırecekler 1 kac gune kadar yanı artık ankaraya donemeyecem kayserıden almak zorundayım
Anladım canim o zaman ordaki dukkanlara bak butcen ne kadar nasil bir elbise dusunuyorsun?
Sac makyaj icin instragramda falan kuaforler oluyor yaptiklarini paylasan. Kayseride var mi oyle bir yer bir bak bakalım.
Hem cikardigi islleri gorursen kuafor hakkinda bilginde olur

bu sünnet düğünlerine yüklenen anlamı çok abartı ve gereksiz buluyorum ya. oğlum olursa sünnet düğünü bile yapmıcam.

Takma kirpigi kuaforunuz taksin,yoksa kendi kendinizi maymuna cevirebilirsiniz
Abiyeyi de ben olsam internetten alirim. Magazalardaki her sey cok klasik ve banal. Internetten olculerine gore ayarlayip gonderen cok guzel siteler var. bilindik bir marka olsun yeterli.

6.aya çok var illa ki öğrenirsiniz kayseriyi, hunatta ugim felan var oralara bakabilirsiniz bi de parantez diye bi yer var ama nerde bilmiyorum. Kuaför olarak da seda kuaförü önerebilirim instagram hesabı var ama önceden randevu almanız gerekiyor

ay tesekkur ederım bakıcam mutlaka

oyle olur artık ama ınsalah bulurum ya guzel elbıse

Nikahta en son takma kirpik taktırmıştım,kuaförüm takmıştı...
Kıyafeti internetten bakabilirsiniz,trendyol milla da güzel şeyler oluyor,ben bayağı alışveriş yaptım son zamanlarda

Eşiniz yanınızda düğününüz ağzınızdan burnunuzdan gelmiş, gidin kirpiği de kuaförde taktırın hakkınız. Ben de hayatımda hiç takmadım ve eli böyle şeylere elverişli biri değilseniz çok sinir bozucu oluyor, bunların yapışkanlarının iyisini almazsanız düşebiliyorlar. Kuaförlerin taktıkları uzunca bir süre duruyor. 9 yıldır içinizde kalmış bu bence masraftan çekinmeyin yoksa çocuğunuzun düğününe kadar çıkmayacak bunun hıncı.

Bence de hamama giren terler düğün olayları masraflı oluyor tabiki ancak kıyafet kuaför bunlarda ucuza kaçmamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…