Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Eşiniz yanınızda düğününüz ağzınızdan burnunuzdan gelmiş, gidin kirpiği de kuaförde taktırın hakkınız. Ben de hayatımda hiç takmadım ve eli böyle şeylere elverişli biri değilseniz çok sinir bozucu oluyor, bunların yapışkanlarının iyisini almazsanız düşebiliyorlar. Kuaförlerin taktıkları uzunca bir süre duruyor. 9 yıldır içinizde kalmış bu bence masraftan çekinmeyin yoksa çocuğunuzun düğününe kadar çıkmayacak bunun hıncı.
Ôyle yapacam insallah ayy icimi rahatlattiniz ya sagolun

kuaförlerde profesyonel takma kirpikler oluyor ben onlardan taktırıyorum çok doğal duruyor, marketlerden aldıklarınızla minnie mouse gibi oluyorsunuz :olamaz:
:kusmuk:
kuaförlerde profesyonel takma kirpikler oluyor ben onlardan taktırıyorum çok doğal duruyor, marketlerden aldıklarınızla minnie mouse gibi oluyorsunuz :olamaz:
Ay tobe dee:KK48:

sen herşeyi bir kenara koy

sadece araştırma yap ne giyineceğine kıyafet rengine karar ver sana encok yakışan makyaj tengine ve o renge uygun kıayafet seçimine odaklan

ve veee ve verilecek kilon varsa ona odaklan ,

çok zarif ve şık olman lazım ,

intikam soğuk yenen biryemektir o yüzden sessizce yap bunların hepsini ,

Oglunun sunneti simdiden hayirli olsun. Bence dugunde eglenmeye keyif almaya ve oglunun mutlu olacagi bir organizasyon yapmaya odaklan. Elbise de bulursun kirpigide kuaforde taktirirsin. Pudra rengini bende cok severim. Beyaz krem ya da acik vizon renkli aksesuarla da cok şık olur. Kayseride altina duskun olurlar diye biliyorum. Acik pudra altin rengiylede guzel gider. Internettende arastir sunnet annesi modasi. Ama aklinda kv gorumce olmasin. Senin ve cocugunun mutlulugu olsun. Seni en guzel gosterecek sey mutlu gulumsemen nesen ve ozguvenin olacak. Kusur arayan yine birseyleri bahane eder. Guzel olmussun bile diyemez. Hic takilma. Keyfine bak. Birsey derlerse ay kiskanmayin canim de patlat bir şen kahkaha. Bosver. Dugunun tadini cikar.:halay: Ama tabi catlasinlar yine de insallah:)

sadece araştırma yap ne giyineceğine kıyafet rengine karar ver sana encok yakışan makyaj tengine ve o renge uygun kıayafet seçimine odaklan

Tesekkur ederim yorum icin ve gercekten kilo da vermem lazim 67

Tesekkur ederim yorum icin evet kiloda vermem lazim 5 6 kilo

Oglunun sunneti simdiden hayirli olsun. Bence dugunde eglenmeye keyif almaya ve oglunun mutlu olacagi bir organizasyon yapmaya odaklan. Elbise de bulursun kirpigide kuaforde taktirirsin. Pudra rengini bende cok severim. Beyaz krem ya da acik vizon renkli aksesuarla da cok şık olur. Kayseride altina duskun olurlar diye biliyorum. Acik pudra altin rengiylede guzel gider. Internettende arastir sunnet annesi modasi. Ama aklinda kv gorumce olmasin. Senin ve cocugunun mutlulugu olsun. Seni en guzel gosterecek sey mutlu gulumsemen nesen ve ozguvenin olacak. Kusur arayan yine birseyleri bahane eder. Guzel olmussun bile diyemez. Hic takilma. Keyfine bak. Birsey derlerse ay kiskanmayin canim de patlat bir şen kahkaha. Bosver. Dugunun tadini cikar.:halay: Ama tabi catlasinlar yine de insallah:)
Ay cok tatlisin sen ya.tesekkur ederim mutlaka soylediklerini aklimda tutucam :halay:

selam kızlar aranızda yeniyim zor buldum konu açmayı yaa..neyse konuya geçeyim.kızlar evliyim 28 yasında 1 erkek cocık annesıyım.ankarada yasıyoruz fakat aile buyuklerimiz hatta çogu akrabamız orada olduğu için yakın zamanda bizde tasınacagız(dugunden once)6.ay için salon tutuldu sunnet dugunu yapacagız kayserıde. asıl konu şu;benim hiiçta istediğim gibi olmadı kendi duğunüm:KK35:halen çok üzülürüm bir salonu bile çok gördüler.severek evlendik sustum hep sevdiğim için tartışmak istemedim.Şimdi için için nerede düğün görsem üzülürüm ağlarım içten içe.inanın herşeyimi düzenden tutun gelinliğime kadar eşyalarıma kadar onlar seçtiler.üstelik neye elimi uzatsam görümcelerim yok o sana yakışmaz yok senin bacakların şekilsiz tuhaf olur yok kolun uzun yok bilmem ne(kendimi nasıl hissettiğimi düşünün artık)kırıcı aşağılayıcı şeyler söylerlerdi.nefret ediyorum artık inanın dışarıdan kim görse bekarmısın diye soranlar oluyordu ve sureklı iltifatlar alırdım gel görki onlar hep kusur aradı durdu 9 yıl oldu evleneli .artık pek görüsüp konusmuyoruz meraba meraba.yüzlerini görecem diye köşe bucak kaçıyorum.yani anlayacağınız şu ki bari oğlumun sünnet düğünü istediğim gibi olsun.eşim bu konuda yanındaym dedi:dua:.canım oğlumun sünnet düğününde en güzel ben olmalıyım.özelliklede benımle uğrasan küçük düsürmek icin ellerinden gelen herseyi yapan kaynanam ve gorumcelerim catlasın amaclarına ulasmasın istıyorum.kızlar daha önce hiç takma kiprik takmadım cok seviyorum gerçekten.nerden alabilirim marketlerde bile satılıyor fakat rezil olmak istemiyorum.sadece 1 gün icinde dunyanın parasını dökemem tavsıyenize ihtiyacım var:KK14:bir de sivas caddesinde hem uygun hemde beni cok guzel tam da istediğim gibi yapabilecek güvendiğiniz fiyat olarakta uygun bir kuaför.kızlar özelden de yazabilirsiniz kuaför ismini falan.abiye elbise alabileceğim yerler kayseride güzel zarif şık.herşeyimi ayarlamam lazım aceleye gelirse hiçbirşey istediğim gibi olmaz:confused:tüyolarınıza ihtiyacım var benim kimsem yok buralarda:KK15:morale ihtiyacım var.kızlar kaynanamın odasındayım şu an:işsiz:internetleri var aslında bikac gun once uye oldum da konu acamadım daa.dört gözle bekliyoruumm YARDIM edin YARDIM YARDIM kızlar beni kendi yerinize koyarak yazın :anne: biricik oglumun sunneti ya:KK36: oyy sağolun şimdiden
Valla yardımcı olamıcam ama çok tatlı geldiniz bana söylemeden edemedim Allah yardımcınız olsun: -)

Kirpigi mutlaka kuafor takmali. Sac ve makyaj provası yaptirabilirsiniz onceden. Düğün günü maskara gibi olursaniz geri dönüşü olmaz.
İnternetten abiye almanızı ttavsiye etmem. Potluklar vs olabilir. Deneyip almak gibi olmaz. Ama bence en goz alıcısı diktirmek. Yine de diktirmenin cok cok maliyetli olacağı tarzda bisey düşünüyorsaniz, kiralayabilirsiniz. Veya ikinci el alabilirsiniz, neticede bir kuru temizlemeye bakar

Bir sunnet dugunune bu kadar anlam yuklemeyin bence. Bir erkek cocugunun pipisinin onundeki deri operasyonla aliniyor diye milletin gobek atmasi bana cok tuhaf geliyor. Sonucta o dugun sizin dugununuz degil.

Bir de sunnet dugunleri nedense hep anne babalara hitap ediyor. Kocaman salonlar, devasa abiyeler, asiriya kacmis makyajlar. Cocuklar icin iki palyaco tutuluyor tamam. Halbuki "benim gunum" diye baktiginiz sey cocugunuzun gunu. Daha cok cocuk temali bir sey yapsaniz daha mantikli olmaz mi? Dugununuzu doya doya yasayamadiginiz icin cocugunuzdan rol calmasaniz daha iyi degil mi?

Bir sunnet dugunune bu kadar anlam yuklemeyin bence. Bir erkek cocugunun pipisinin onundeki deri operasyonla aliniyor diye milletin gobek atmasi bana cok tuhaf geliyor. Sonucta o dugun sizin dugununuz degil.

Bir de sunnet dugunleri nedense hep anne babalara hitap ediyor. Kocaman salonlar, devasa abiyeler, asiriya kacmis makyajlar. Cocuklar icin iki palyaco tutuluyor tamam. Halbuki "benim gunum" diye baktiginiz sey cocugunuzun gunu. Daha cok cocuk temali bir sey yapsaniz daha mantikli olmaz mi? Dugununuzu doya doya yasayamadiginiz icin cocugunuzdan rol calmasaniz daha iyi degil mi?
Hah aynı benim kafa :KK66: ben de oğlum sünnet olduğunda büyüklere evde bir mevlüt düşünüyorum. Sonrasında da bilidğim bir parti evi var çok güzel orayı tutup, arkadaşlarını çağırıp parti yapacağım onlara :)

Konu sahibi madem niyetlenmişsiniz sakın gelinlikvari bir şey giymeyin çok çirkin duruyor. Kirpiği de muhakkak kuaförde taktırın.

Saygi duyarim

Hah aynı benim kafa :KK66: ben de oğlum sünnet olduğunda büyüklere evde bir mevlüt düşünüyorum. Sonrasında da bilidğim bir parti evi var çok güzel orayı tutup, arkadaşlarını çağırıp parti yapacağım onlara :)

Konu sahibi madem niyetlenmişsiniz sakın gelinlikvari bir şey giymeyin çok çirkin duruyor. Kirpiği de muhakkak kuaförde taktırın.
Aynen oyle yapicam canim insallah.gelinlik gibo giymem zaten o ne oyle :halay:

X