Doğuma Hazırlık Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
KIZLARR
daha bebeğim yok ama inş eşim askerden gelince olucak rabbim kısmet ederse
hep bi kızım olmasını istemişimdir kızımızın adını
OMAYRA
koymayı düşünüyoruz bu isim bizim için çok özel daha çok erken ama bu isimde kararlıyız sadece sizlerin bi fikrini almak istedim sizce nasıl kızlarr

anlamı nedirki?degişik söylenişi zor ama siz begeniyorsanız koyun kimseye bakmayın.

anlamını bilmiyorum ama bi şiir ismi bu eşimin bana sölediği bi şiir yani isim nasıl

canım bence anlamı olan isim koy çok önemliymiş isim bende tugyan istiyordum erkek ismi eşimle benim isimlerimizin baş harfleri ama allah isyen eden kişi anlamı koymıyacam yani o yüzden özenle seçin derim.

canım bence anlamı olan isim koy çok önemliymiş isim bende tugyan istiyordum erkek ismi eşimle benim isimlerimizin baş harfleri ama allah isyen eden kişi anlamı koymıyacam yani o yüzden özenle seçin derim.

canım baktım ben at tanrıçasıymış zaten öle kötü bi anlamı olduğunu düşünmüyorum

bence çok hoş gelmiyor kulağa ,söylenişi de zor

tabiki siz bilirsiniz ,belkide alışık olmadığımız bi isim olduğu için öyle geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…