- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
ben ev döşerken 1500 tl nakit param vardı
3500 tl de kredi kartı limitim
buzdolabı
çamaşır makinesi
televizyon
elektrik süpürgesi
ütü
3500 tl ye aldık (LG marka)
1200 tl ye
3 adet kanepe aldık
300 tl ile de mutfak masası ve sandalye
sonra ikinci elden aldığım perdeleri astık eve (25 tlye 4 perde :)
halımız yoktu 3 ay halısız takıldık
kanepede yattık çünküü tam 8 ay yatak odamız yoktu :)))
böyle böyle yaşadık gitti.
kızlar merhaba, sıkıntı yaptım bir kaç gündür bu konuyu bana tavsiye gerek. Yeni evlendim.istanbulda yaşayacağız eşim memur ben mimarım ama henüz çalışmıyorum.ev kirası ödemek yerine bankadan kredi çekip ev aldık.ama elimizdeki tüm parayı eve kattık.takılar eşya parası falan.etraftanda 35 bin falan borcumuz var sıfırlardayız yani :) eşya alacak bi 5 bin falan paramız kaldı.bir koltuk takmının 4 bin olduğunu düşünürsek benim uygun eşya bulacak yerlere ihtiyacım var bana akıl verebilir misiniz en azından iş bulana kadar 1 2 yıl bizi idare edecek eşyalar lazım.ne yapsam nerelere baksam?
beyaz eşyayı ben 4 parça 3 bine almıştım 1.5 sene önce vestelden. baktığımızda daha uygunu yoktu. ama yine de sizin bütçeyi aşacak gibi duruyorkızlar mesela beyaz eşya internette çok uygun. h..burada sitesinde mesela.güvenip alsak mı hiç böyle büyük teknolojik alet aldınız mı?
bende perdelerimi zebra pazardan almıştım 1.5 sene oldu hala devam ediyorum kullanmaya hiç bi fark yokki perdeciden. bi tek kenarına fon perde diktirdim sonra gayet şık kullanıyorum vallaben de pazardan alıcam perdelerimi galiba o fiyat aralıklarında varmış parça perdeler.Allahtan evlenmeden süpürge tv falan almıştık eşimle şiödi ilaç gibi oldu onlar.bulaşık falan almicam elde yıkarım :)) zaten ben iş bulana kadar sıkıntı çekicez sanırım sonra rahat ederiz.yorumunuz için çok teşekkürler fikir oldu bana yapılabilecekler hakkında :) yaz zaten halısız olur bi süre
canım yaa mutluluk huzur olunca insanın gözü eşya mı görüyor ben de düğüne 1 ay kala gitmiştim evleneceğim şehire ev bomboş hiç bi eşya yoktu bi tek beyaz eşyalar gelmişti perdeler benm öğrencilik perdeleriydi yatak gelmiş bazası yok eşim salonda yere atmış üstünde yatıp kalkıyo oturuyo falan. evi o halde görüp mutluluktan ağlamıştım bizim evimiz biz burda yaşayacağız diye(ev kiraydı ama bizim hala da kiraay bu günleri umarım ilerde gülerek hatırlarım :) perde halı alcak paramız yok saf saf boş eve oturup hayal kurup geri dönüyoruz
Moda life diye bir yerde var araştır netten
canım yaa mutluluk huzur olunca insanın gözü eşya mı görüyor ben de düğüne 1 ay kala gitmiştim evleneceğim şehire ev bomboş hiç bi eşya yoktu bi tek beyaz eşyalar gelmişti perdeler benm öğrencilik perdeleriydi yatak gelmiş bazası yok eşim salonda yere atmış üstünde yatıp kalkıyo oturuyo falan. evi o halde görüp mutluluktan ağlamıştım bizim evimiz biz burda yaşayacağız diye(ev kiraydı ama bizim hala da kira). eşim şimdi eve birşey istediğimde hep dalga geçip kızdırır evlenirken bi beyaz eşyayı görüp ağlamıştın mutluluktan şimdi herşey var daha ne istiyosun diye
kızlar mesela beyaz eşya internette çok uygun. h..burada sitesinde mesela.güvenip alsak mı hiç böyle büyük teknolojik alet aldınız mı?
Merhaba, ben dünde yazmıştım bu sabah servisle geçerken özellikle baktım Maltepe Kargılı modilyada 3 takım 3,600 tl
Yatak odası yemek odası ve koltuk takımı. sizi idare edecek durumdadır diye düşünüyorum.
Hatta şuan evlenecek ve durumu müsait olmayan kişilerede söylüyorum. Maltepe köprüsünün hemen altında Kargılı mobilya. Kocaman reklam afişi asmışlar
ben de size yazacaktım tam :) çok teşekkür ederim eşim bugün sabah gidip baktı kargılıya.mobilyalar gerçekten güzel modalifetan da güzel yani :) haftasonu gidip hemen alıcaz ben de görmek istiyorum çünkü :) çok teşekkür ederim ilginize <3
kızlar merhaba, sıkıntı yaptım bir kaç gündür bu konuyu bana tavsiye gerek. Yeni evlendim.istanbulda yaşayacağız eşim memur ben mimarım ama henüz çalışmıyorum.ev kirası ödemek yerine bankadan kredi çekip ev aldık.ama elimizdeki tüm parayı eve kattık.takılar eşya parası falan.etraftanda 35 bin falan borcumuz var sıfırlardayız yani :) eşya alacak bi 5 bin falan paramız kaldı.bir koltuk takmının 4 bin olduğunu düşünürsek benim uygun eşya bulacak yerlere ihtiyacım var bana akıl verebilir misiniz en azından iş bulana kadar 1 2 yıl bizi idare edecek eşyalar lazım.ne yapsam nerelere baksam?
memnun kaldınız mı peki bizde bakıoruz suanGündoğdu mobilya nın fiyatları uygun.
Ben oradan aldım. Salon takımı,yatak odası takımı ve oturma grubu 7000 liraydı.