şimdilik çekyat takımı alın..
Geçenlerde Maltepe Kargılı mobilyada 3 takım 3,600 tl yazıyordu avantajlı düğün pakatiymiş.
Uygun görürseniz bakabilirsiniz. Yeri Mlatepe köprüsünün altında. en olmadı spotçularda çok uygun ordan bakabilirsiniz
Şimdiden hayırlı olsun :)
şimdi onun sitesine bakıyorum ben de.fiyatları piyasanın baya altında gerçekten.Modalife. Kalitesinin kötü olduğunu duydum ama çok ucuza tüm evi doseyebilirsiniz.
Arkadaşım aldı, sonucta garantiyi aracı firma değil üretici veriyo.kızlar mesela beyaz eşya internette çok uygun. h..burada sitesinde mesela.güvenip alsak mı hiç böyle büyük teknolojik alet aldınız mı?
hemen bakıyorum buna çok teşekkürler :)
kızlar merhaba, sıkıntı yaptım bir kaç gündür bu konuyu bana tavsiye gerek. Yeni evlendim.istanbulda yaşayacağız eşim memur ben mimarım ama henüz çalışmıyorum.ev kirası ödemek yerine bankadan kredi çekip ev aldık.ama elimizdeki tüm parayı eve kattık.takılar eşya parası falan.etraftanda 35 bin falan borcumuz var sıfırlardayız yani :) eşya alacak bi 5 bin falan paramız kaldı.bir koltuk takmının 4 bin olduğunu düşünürsek benim uygun eşya bulacak yerlere ihtiyacım var bana akıl verebilir misiniz en azından iş bulana kadar 1 2 yıl bizi idare edecek eşyalar lazım.ne yapsam nerelere baksam?
kızlar merhaba, sıkıntı yaptım bir kaç gündür bu konuyu bana tavsiye gerek. Yeni evlendim.istanbulda yaşayacağız eşim memur ben mimarım ama henüz çalışmıyorum.ev kirası ödemek yerine bankadan kredi çekip ev aldık.ama elimizdeki tüm parayı eve kattık.takılar eşya parası falan.etraftanda 35 bin falan borcumuz var sıfırlardayız yani :) eşya alacak bi 5 bin falan paramız kaldı.bir koltuk takmının 4 bin olduğunu düşünürsek benim uygun eşya bulacak yerlere ihtiyacım var bana akıl verebilir misiniz en azından iş bulana kadar 1 2 yıl bizi idare edecek eşyalar lazım.ne yapsam nerelere baksam?
çekyat takımları koltuk takımlarından daha uygun diye biliyorum..daha uygun mu oluyor fiyatlar acaba öyle olunca? haftasonu alibeyköydeki spot çarşısına baktık ama fiyatlar çok yüksek geldi.
Arçelik'in ocaklı fırın, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı 3000'di toplamda :)kızlar mesela beyaz eşya internette çok uygun. h..burada sitesinde mesela.güvenip alsak mı hiç böyle büyük teknolojik alet aldınız mı?