- 29 Haziran 2022
- 2.255
- 973
- 53
- 31
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Bilinci tamamen gidiyorsa siz olmazsanız ne yapar mesela ? Benim erkek arkadaşım 10 senedir yalnız uaşıyor da orası aklıma takıldı. Öyle şeyler oluyorsa bu çocuk nasıl yalnız yşıyorBiz 4 senedir beraberiz 2 yildir evliyiz, onceki 2 yil ayni evde yasiyor gibiydik. Yediklerine dikkat etmesi lazim. Eşim resmen yemek yemeden yaşıyor. Ozellikle tatli yerken kendini cok frenliyor. Cocuk yastan beri diyet yaptigi icin almasi gereken kaloriyi zaten biliyordur. Bazi seyler sekeri dusuruyor izgara gibi, bu yuzden evde mutlaka çikolata ve meyve suyu bulundurun.
Esimin sekeri uykusunda dustugunde yatakta kendini oradan oraya atıyordu. Hatta ilk ve son defa bana sert davrandi. Bileklerimden tutup ittirdi falan. Bilinci tamamen gidiyor. Buna hazirlikli olun. Sogukkanli olmak zorundasiniz. Boyle bir durumda mutlaka zorla tatli vermeye calisin. Baska yapabileceginiz birsey yok bence. Birde evde mumkun oldugunca hamur işi yapmayin.
Benim esimde 15 sene yalniz yasamis. Ailesi surekli ariyor. Ulasamadiklarinda kapisina gidiyorlarmis. Hayatinda sayili yasamis bunlariBilinci tamamen gidiyorsa siz olmazsanız ne yapar mesela ? Benim erkek arkadaşım 10 senedir yalnız uaşıyor da orası aklıma takıldı. Öyle şeyler oluyorsa bu çocuk nasıl yalnız yşıyor
5. Mi ? Buna cevap bile vermeyeceğim. Gen seçmiyorum çocupuma, konuyu nasıl okudunuz acaba ? Yapmam gereken bir şey varsa bu durumu bizzat yaşayan insanlardan tavsiye Lmak için açtım. Bu un neresi gen seçmek axaba ? O çocuk minicikken diyabet olursa çok mu iyi bi şey ? Eğer önlemenin yolu varsa neden araştırmayayım sormayayım bunu ?Aynı konuyu 5. kez açışınız değil miBu kadar kafaya takacaksanız keşke bu işe baştan kalkışmasaydınız.
Çocuğa gen seçiyorsunuz madem, siz kendiniz şahane misiniz, 1.75 m misiniz, dünya güzeli misiniz, süper IQ musunuz, siz çocuğa ne veriyorsunuz mesela? Karşınızdaki de bu insna bu kadar metalaştırarak baktığınızı, bunları araştırdığınızı biliyor mu bu adam? Öğrense zaten ayrılır.
İnşallah hiç yaşamaz artıkBenim esimde 15 sene yalniz yasamis. Ailesi surekli ariyor. Ulasamadiklarinda kapisina gidiyorlarmis. Hayatinda sayili yasamis bunlari
5. Mi ? Buna cevap bile vermeyeceğim. Gen seçmiyorum çocupuma, konuyu nasıl okudunuz acaba ? Yapmam gereken bir şey varsa bu durumu bizzat yaşayan insanlardan tavsiye Lmak için açtım. Bu un neresi gen seçmek axaba ? O çocuk minicikken diyabet olursa çok mu iyi bi şey ? Eğer önlemenin yolu varsa neden araştırmayayım sormayayım bunu ?
Siz daha önce de ayni konuyu acmistiniz degil mi hatta gecen seneydi galiba diyabeti neden bu kadar amansiz bir hastalik gibi devlestirdiniz ben anlayamadim bence siz asiri evhamli ansiyetik bi tipsiniz, psikolojik destek alinMerhaba arkadaşlar
Kısaca bir şey danışmak istiyorum sizlere . Erkek arkadaşım tip 1 diyabet hastası 19 yaşından beri. Şuan 33 yaşında . Yakında evleneceğiz. Çocukta görülme ihtimali %5 civarı. Tip 1 diyabet hastaları günde 4 kez insülin kullanır ve sürekli şekerini ölçüp dengede tutmaya çalışır. Sorum şu, çevresinde olan bu durumu yaşayanlar var mı? Çocuk dünyaya getirmeye karar verdiklerinde nasıl bir yol izlediler ? Tedavi vs gerekiyor mu ? Ya da diyabet olmasını engelleyecek bir tedavi yöntemi var mıdır bildiğiniz ? Çevresinden örnek verebilecek olanları dinleyebilirim . Tavsiye alabilirim . Bu arada erkek arkadaşımın değerleri gayet iyi dikkat ettiğinden dolayı . (Anlayan varsa ha1c değeri 6-7 aralığında çıkıyor genelde). Onun dışında tip 1 diyabetli biriyle evli olan varsa yapmam gerekwnleri tavsiye şeklinde dinleyebilirim . Çevremde bazen vah vah çok küçük yaşta şeker hastası mı olmuş gibi söylemler de ekstradan canımı sıkıyor şu sıralar . Çocukta da çıkabilir, ayılıp bayılabilşr,komaya girebilir, ileride organlarını kaybedebilir bla bla bir sürü şey söyleyenler oluyor takmasam da canımı sıkıyor bu yorumlar. Sanırım o uğzden açtım bu konuyu, öyle bir içim sıkıldı biraz da dertleşmek istedim. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için
Merak etmeyin korkulacak bir sey yok. Hayatini zora sokan bir hastalikta degilİnşallah hiç yaşamaz artık
Evet var ve dikkatli yaşadıkları için pek bir sağlık sorunu yaşamadan ve çocuklarında da oluşmadan hayatlarını yaşıyorlar.Siİn vR mı çevrenide
Ne güzel sevindimEvet var ve dikkatli yaşadıkları için pek bir sağlık sorunu yaşamadan ve çocuklarında da oluşmadan hayatlarını yaşıyorlar.
Hep iyi sağlıklı yanımda olsundaMerak etmeyin korkulacak bir sey yok. Hayatini zora sokan bir hastalikta degil
Hesapları nedir acBaİnstagram da takip ettiğim bir cift var. Erkek tip 1 diyabet hastası ve 2 çocukları var. Adam her şeyi yiyiyor sadece kandaki şekerini ölçüp belli dozda insülin vuruyor. Anlattıklarına gore de bu hastalığın eğitimini almışlar hastanede ve hayatlarini zorlaştirmiyormuş. Önceliginiz erkek arkadaşinizin sağlığı olmalı. 2 sağlıklı bireyden allah korusun engelli bir bebek olmayacaginin garantisi yok.
Şimdi nice sağlıklı insanlarda bile ne sorunlar gündeme geliyor.. ayrıca daha şimdiden bunları düşünmeyin dua edin... yarına sağ olacağımız bile garanti değilMerhaba arkadaşlar
Kısaca bir şey danışmak istiyorum sizlere . Erkek arkadaşım tip 1 diyabet hastası 19 yaşından beri. Şuan 33 yaşında . Yakında evleneceğiz. Çocukta görülme ihtimali %5 civarı. Tip 1 diyabet hastaları günde 4 kez insülin kullanır ve sürekli şekerini ölçüp dengede tutmaya çalışır. Sorum şu, çevresinde olan bu durumu yaşayanlar var mı? Çocuk dünyaya getirmeye karar verdiklerinde nasıl bir yol izlediler ? Tedavi vs gerekiyor mu ? Ya da diyabet olmasını engelleyecek bir tedavi yöntemi var mıdır bildiğiniz ? Çevresinden örnek verebilecek olanları dinleyebilirim . Tavsiye alabilirim . Bu arada erkek arkadaşımın değerleri gayet iyi dikkat ettiğinden dolayı . (Anlayan varsa ha1c değeri 6-7 aralığında çıkıyor genelde). Onun dışında tip 1 diyabetli biriyle evli olan varsa yapmam gerekwnleri tavsiye şeklinde dinleyebilirim . Çevremde bazen vah vah çok küçük yaşta şeker hastası mı olmuş gibi söylemler de ekstradan canımı sıkıyor şu sıralar . Çocukta da çıkabilir, ayılıp bayılabilşr,komaya girebilir, ileride organlarını kaybedebilir bla bla bir sürü şey söyleyenler oluyor takmasam da canımı sıkıyor bu yorumlar. Sanırım o uğzden açtım bu konuyu, öyle bir içim sıkıldı biraz da dertleşmek istedim. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için
HaklısınızŞimdi nice sağlıklı insanlarda bile ne sorunlar gündeme geliyor.. ayrıca daha şimdiden bunları düşünmeyin dua edin... yarına sağ olacağımız bile garanti değil
.
Şimdi nice sağlıklı insanlarda bile ne sorunlar gündeme geliyor.. ayrıca daha şimdiden bunları düşünmeyin dua edin... yarına sağ olacağımız bile garanti değil
.
Teşekkğr ederim yorumunuz içinŞimdi nice sağlıklı insanlarda bile ne sorunlar gündeme geliyor.. ayrıca daha şimdiden bunları düşünmeyin dua edin... yarına sağ olacağımız bile garanti değil
.
Ya kardeşim bak sen söylenenlere takılma neticede gelecek ile bir karar alıyorsun ve bu bir evlilik kararı aşkından ölsen bile ileriyide düşünmek istersin bunları sorman çok normal ileride anne olmak isteyeceksin bu yüzden ttabiki araştırma yapıyorsun sıkıntı etme benimde bildiğim kadarıyla şeker türü hastalıklar çocukta görülmeyebilir.ama tabiki bu tip bir şey kafanı çok yoruyorsa uzman bir doktordan bilgi almalısın en azından kafan rahat olurMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?