Tavsiyeler..

Bilinci tamamen gidiyorsa siz olmazsanız ne yapar mesela ? Benim erkek arkadaşım 10 senedir yalnız uaşıyor da orası aklıma takıldı. Öyle şeyler oluyorsa bu çocuk nasıl yalnız yşıyor

Aynı konuyu 5. kez açışınız değil mi Bu kadar kafaya takacaksanız keşke bu işe baştan kalkışmasaydınız.

Çocuğa gen seçiyorsunuz madem, siz kendiniz şahane misiniz, 1.75 m misiniz, dünya güzeli misiniz, süper IQ musunuz, siz çocuğa ne veriyorsunuz mesela? Karşınızdaki de bu insna bu kadar metalaştırarak baktığınızı, bunları araştırdığınızı biliyor mu bu adam? Öğrense zaten ayrılır.

Bilinci tamamen gidiyorsa siz olmazsanız ne yapar mesela ? Benim erkek arkadaşım 10 senedir yalnız uaşıyor da orası aklıma takıldı. Öyle şeyler oluyorsa bu çocuk nasıl yalnız yşıyor
Benim esimde 15 sene yalniz yasamis. Ailesi surekli ariyor. Ulasamadiklarinda kapisina gidiyorlarmis. Hayatinda sayili yasamis bunlari

5. Mi ? Buna cevap bile vermeyeceğim. Gen seçmiyorum çocupuma, konuyu nasıl okudunuz acaba ? Yapmam gereken bir şey varsa bu durumu bizzat yaşayan insanlardan tavsiye Lmak için açtım. Bu un neresi gen seçmek axaba ? O çocuk minicikken diyabet olursa çok mu iyi bi şey ? Eğer önlemenin yolu varsa neden araştırmayayım sormayayım bunu ?

Aynı konuyu inanın en az burda 5. kez okuyuşum, önce bu çocuk diyabetli ayrılayım mı vardı, sonra evleneyim mi oldu. Burda kendisi diyabetli olan onlarca üye yazdı, akıl verdi sonra aynı konuyu gelip yeniden açmadınız mı? İnsanlar 100kez aynı şeyi yazdı hayat boyu dikkatli yiyip içecek ve ilaç kullanacak diye daha ne yazabilirler?

Çocuk olursa da %5 olasılık var işte, kim ne yapabilir bu konuda sizce? Doktora danışın bu kadar ciddi bir konuda, burda her kafadan bir ses çıkar. Genetik hastalıkların tedavisi yok, geçmesini engelleyemezsiniz de. Bu riski alıyorsanız evlenirsiniz etmiyorsanız evlenmezsiniz başka seçenek yok.

Kabull ediyorsanız evlenirsiniz etmiyorsanız evlenmezsiniz önceki konuya da 100er kez yazdık.

Son düzenleme:

Siz daha önce de ayni konuyu acmistiniz degil mi hatta gecen seneydi galiba diyabeti neden bu kadar amansiz bir hastalik gibi devlestirdiniz ben anlayamadim bence siz asiri evhamli ansiyetik bi tipsiniz, psikolojik destek alin

İnstagram da takip ettiğim bir cift var. Erkek tip 1 diyabet hastası ve 2 çocukları var. Adam her şeyi yiyiyor sadece kandaki şekerini ölçüp belli dozda insülin vuruyor. Anlattıklarına gore de bu hastalığın eğitimini almışlar hastanede ve hayatlarini zorlaştirmiyormuş. Önceliginiz erkek arkadaşinizin sağlığı olmalı. 2 sağlıklı bireyden allah korusun engelli bir bebek olmayacaginin garantisi yok.

Hesapları nedir acBa

Şimdi nice sağlıklı insanlarda bile ne sorunlar gündeme geliyor.. ayrıca daha şimdiden bunları düşünmeyin dua edin... yarına sağ olacağımız bile garanti değil
.

Şimdi nice sağlıklı insanlarda bile ne sorunlar gündeme geliyor.. ayrıca daha şimdiden bunları düşünmeyin dua edin... yarına sağ olacağımız bile garanti değil
.
.
Teşekkğr ederim yorumunuz için

Ya kardeşim bak sen söylenenlere takılma neticede gelecek ile bir karar alıyorsun ve bu bir evlilik kararı aşkından ölsen bile ileriyide düşünmek istersin bunları sorman çok normal ileride anne olmak isteyeceksin bu yüzden ttabiki araştırma yapıyorsun sıkıntı etme benimde bildiğim kadarıyla şeker türü hastalıklar çocukta görülmeyebilir.ama tabiki bu tip bir şey kafanı çok yoruyorsa uzman bir doktordan bilgi almalısın en azından kafan rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…