- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.019
- 598
- 33
- Konu Sahibi Lepistes86
At kız keyfimiz yerine gelsin.Ekran görüntüsü atimmi daha fazla gülersin bütün mesajlara komik ifadesi birakiyosun ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At kız keyfimiz yerine gelsin.Ekran görüntüsü atimmi daha fazla gülersin bütün mesajlara komik ifadesi birakiyosun ya
Dur kız bekle lütfenAt kız keyfimiz yerine gelsin.
Tamam o zaman her gergin olduğumuzda hıncımızı eşimizden, çocuğumuzdan çıkaralım, gerginiz ya.. Bence biraz kendinize gelin ve büyüyün, ileride çok büyük sıkıntı yaşarsınız. Kimse kimseyi ömür boyu sırtında taşımaz.Evet farkındayım zaten bende yukarida bahsettiğim gibi bırakmıştım ama o an çok gergin olduğum bi andı çocuk kucağımda ağlıyor fala ama yaptigim yanlış tabi savunmuyorjm
Yok öyle sanmadımEşinizin size yaptığı etki tepki meselesi siz onun kolunu acitacaksiniz hakaret edeceksiniz ama o sizin başınızı mi oksayacak saygı sevgimi gostereck sandiniz anlamadığım neden şaşırdınız ki
Burdayım aşkısıDur kız bekle lütfen
Senin o balon egonu sevsinler...Hmm tamam kötü bisi yazmıcam sana öfke kontrolume burdan baslamaliyim teşekkürler yorumunuz için cekilebilirsiniz
Bana inat olsun diye adama daha çok eziyet etme. Ben üzüldüm adama karısı zerre acımıyo ya yazık gerçekten..Bak söz akşam yazicam almadığimi sana. Darp raporu mantıklı tesekkurler
Rica ederimYaa cok tesekkur ederim ne kadar naif bi yaklaşım o kadar haklısınız ki .ben zaten ben haklıyım demedim neden bu kadar tepki aldım anlamadim.
Senin gibi insanların etrafımda olmadığına şükrediyorum şu anda . Nasıl bir ortamda büyüdün de böyle oldun aklım almıyor bu nasıl bir ukalalık . Muhtemelen iki sağlıksız ortamda büyüyen kişi evliliği bu .Ekran görüntüsü atimmi daha fazla gülersin bütün mesajlara komik ifadesi birakiyosun ya
Bak bisi diyim mi ben ilk defa burda bi konu acmistim ama kimse yazmaz demistim. Ama çok işsiz güçsüz insan bazi mesajlar cok guldurdu beni bi insani tanimadan bu kadar yorum acimasizlik vs. Ama sevdim burayi daha güzel konular açımde oraya da gel merve cok gülerizBurdayım aşkısı
Evet. Adam cimciklemekten hoşlanıyorsa, minnoş bir kedi alabilir. Hem kediler çokta tatlış muhtemelen 15. Sıraya da koymaz adamı. İlgi şefkatta gösterir. Hahahah ne diyeyim yani şimdi sizeHmmm boşanmalı yani. Hakîm bey karim beni cimcikliyor.
Bekli şimdi bana ağzımın payını vericek. Ben belki haklısın diyebilirim.6 sayfayı okuyamadım arkadaşlar hayrınıza söyler misiniz bu kadar yorum arasında konu sahibine hak veren var mı ?
Tanimadigin kisi hakkinda bu kadar acimasiz yorumlarindan dolayi bendei sen nasil bi ordamda dogdufun büyüdün bi hayal ettimde senin gibiler allah bendende uzak tutsun. Teşekkürler çekilebilirsinSenin gibi insanların etrafımda olmadığına şükrediyorum şu anda . Nasıl bir ortamda büyüdün de böyle oldun aklım almıyor bu nasıl bir ukalalık . Muhtemelen iki sağlıksız ortamda büyüyen kişi evliliği bu .
Burda herkes dost acı söyler minvalinde yaklaşıyor , siz hepsinden kötü bir anlam çıkarıyorsunuz .
Allah akıl fikir versin ikinize de .
Hak veren yok henüz ama uzaklaştırma al diye tavsiyede bulundum ben . Çünkü şiddet ortamından uzak kalsın kocası istedim.6 sayfayı okuyamadım arkadaşlar hayrınıza söyler misiniz bu kadar yorum arasında konu sahibine hak veren var mı ?
Sen de geri vites olmaz merveBekli şimdi bana ağzımın payını vericek. Ben belki haklısın diyebilirim.