• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet farkındayım zaten bende yukarida bahsettiğim gibi bırakmıştım ama o an çok gergin olduğum bi andı çocuk kucağımda ağlıyor fala ama yaptigim yanlış tabi savunmuyorjm
Tamam o zaman her gergin olduğumuzda hıncımızı eşimizden, çocuğumuzdan çıkaralım, gerginiz ya.. Bence biraz kendinize gelin ve büyüyün, ileride çok büyük sıkıntı yaşarsınız. Kimse kimseyi ömür boyu sırtında taşımaz.

Bak söz akşam yazicam almadığimi sana. Darp raporu mantıklı tesekkurler
Bana inat olsun diye adama daha çok eziyet etme. Ben üzüldüm adama karısı zerre acımıyo ya yazık gerçekten..

Özür mesajları yağıyo demişsin. Kocanın bu hareketten sonra özür dileyeceğini adın gibi biliyosun,ondan bu şımarıklığın.

Tekrar ediyorum. Sen bu adamdan vazgeçemezsin. Ama o senden vazgecerse bir daha dönmez söyleyeyim. 40 yaştan sonra çok değişiyolar genelde, çocuğuna yazık etme.

Akşama gelme derken de özür dilemesi için dedin. Biliyosun tabi. Karşı taraf da pohpohlayınca durulacağını biliyor. Çocuk avutuyor.

Yine başkası adına utandık. Kocanda peygamber sabrı varmış bu kadar dayandığına göre :işsiz: Şımarıksınız ve yazdığınız her yorum sıvayıp tüy dikiyorum diyor. Şu hayatta sizin gibilere asla katlanamam inşallah adamında aklı başına gelir menzilini değiştirip kurtulur.

Ekran görüntüsü atimmi daha fazla gülersin bütün mesajlara komik ifadesi birakiyosun ya
Senin gibi insanların etrafımda olmadığına şükrediyorum şu anda . Nasıl bir ortamda büyüdün de böyle oldun aklım almıyor bu nasıl bir ukalalık . Muhtemelen iki sağlıksız ortamda büyüyen kişi evliliği bu .
Burda herkes dost acı söyler minvalinde yaklaşıyor , siz hepsinden kötü bir anlam çıkarıyorsunuz .
Allah akıl fikir versin ikinize de .

Burdayım aşkısı 🤗
Bak bisi diyim mi ben ilk defa burda bi konu acmistim ama kimse yazmaz demistim. Ama çok işsiz güçsüz insan bazi mesajlar cok guldurdu beni bi insani tanimadan bu kadar yorum acimasizlik vs. Ama sevdim burayi daha güzel konular açımde oraya da gel merve cok güleriz

Hmmm boşanmalı yani. Hakîm bey karim beni cimcikliyor.
Evet. Adam cimciklemekten hoşlanıyorsa, minnoş bir kedi alabilir. Hem kediler çokta tatlış muhtemelen 15. Sıraya da koymaz adamı. İlgi şefkatta gösterir. Hahahah ne diyeyim yani şimdi size 😂😂😂

Senin gibi insanların etrafımda olmadığına şükrediyorum şu anda . Nasıl bir ortamda büyüdün de böyle oldun aklım almıyor bu nasıl bir ukalalık . Muhtemelen iki sağlıksız ortamda büyüyen kişi evliliği bu .
Burda herkes dost acı söyler minvalinde yaklaşıyor , siz hepsinden kötü bir anlam çıkarıyorsunuz .
Allah akıl fikir versin ikinize de .
Tanimadigin kisi hakkinda bu kadar acimasiz yorumlarindan dolayi bendei sen nasil bi ordamda dogdufun büyüdün bi hayal ettimde senin gibiler allah bendende uzak tutsun. Teşekkürler çekilebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back