• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar üslûplara dikkat edelim lütfen.
Konu sahibesi çekilebilirsin ne demektir? Konu açarsınız yorumlanır, site kurallarına uymayan yorum varsa şikayet et butonuna basar rapor edersiniz, lakin siz dahil hiç kimse yorum yapanlara sanki yorumcular hizmetlinizmiş gibi çekilebilirsin diyemez, ki kimse hizmetlisine bile üstten bir tonla yazamaz.

Herkes burasının bir forum sitesi olduğunu ve dilediği gibi davranamayacağını, ağzına geldiği gibi konuşamayacağını unutmasın lütfen.

Son düzenleme:
sizin eşinize yaptıklarınızı, eşiniz size yapıyor olsaydı ve buraya bu şekilde konu açmış olsaydınız kadına şiddet diye hepimiz saydırırdık. sizin için de durum aynı. resmen adama senelerce ses çıkarmadıkça şiddet uygulamışsınız. küfürler hakaretler eden sizmişsiniz başta. evet hepimiz zaman zmaan gerilip sinirlenebiliyoruz kaldı ki konu çocuk olunca ekstra hassas oluyoruz ama biraz kendinize çeki düzen verin. küçücük de bir bebeğiniz var..
bebek 4 - 5 yaşlarına geldiğinde istemediğiniz bir tavır sergilediğinde, yaramazlık yaptığında, sizi kızdırdığında onun da mı kolunu sıkacaksınız? başlığa istinaden size TAVSİYEm, profesyonel destek almanız...

Sizin öfke kontrolünüz biraz eksik gibi. Geçmişte huzursuz bir aile ortamınız mı vardı? Tahammül sınırınız azalmış. Eşiniz sizin saçınızı çekerek empati kurdurtmak istiyor gibi geldi. Bir bakıma "sen benim canımı acıtıyorsun senin de canın yansın nasıl bir hismiş belki anlar da bırakırsın bu huyunu" demek istemiş. Açıkçası eşinize çocuk gibi bağırmanıza üzüldüm ama sizin de psikolojinizi anlıyorum, biraz daha değer verin, bundan yıllar sonra yaşlanacaksınız ve ikiniz de birbirinize muhtaç kalacaksınız. Kırmayın, internetten kişisel gelişim videoları bakabilirsiniz. İletişim konusunda biraz daha olumlu yaklaşmak sakin olmak adına araştırma yapın. Etkili olabilir. Biraz fevriliğinizi azaltmanız şart.

Çocuğuz önceliğiniz ve en sevdiğinizse zaten babasına iyi davranarak en büyük iyiliği hazırlarsınız kendisi için. Çocuklar ailedeki huzursuzluğu çok çekiyor çünkü. Yapıcı olmaya çalışın. Kendinizi ifade edin. Kırmak istemediğinizi ona değer verdiğinizi sık sık hatırlatın.

konunun şaka olduğunu umuyorum. insanlara kadına şiddete karşı canını dişine takmış uğraşırken bir kadının şiddet uygulayan tarafta olması ! gerçekten utandım hemcinsimden..
bir de kendisinin herşeyi yapmaya hakkı var da ona hiçbir şey yapılamaz tavrı şaka ötesi.
10 yaşında çocuk bile daha olgun davranır.
konu sahibinin çirkin usluplarına girmiyorum bile. belli ki piremses sendromu var, herkesi kölesi sanıyor.
bakalım nasıl silleler yiyecek hayatta bu davranışlarını bir bir yalayıp yutacak.

Evet farkındayım zaten bende yukarida bahsettiğim gibi bırakmıştım ama o an çok gergin olduğum bi andı çocuk kucağımda ağlıyor fala ama yaptigim yanlış tabi savunmuyorjm
Bu ne saçma savunma. Gerilince birinin kolunumu sıkmanız gerekiyor. Adamda gerilmiş saçınızı çekmiş, gerginlik işte. İlerde gerildikçe çocuğun kolunuda sıkarsınız siz, bence tedavi olmanız şart.

Bu ne saçma savunma. Gerilince birinin kolunumu sıkmanız gerekiyor. Adamda gerilmiş saçınızı çekmiş, gerginlik işte. İlerde gerildikçe çocuğun kolunuda sıkarsınız siz, bence tedavi olmanız şart.

böyle bir sürü karakter var. sinirlenmek, üzülmek, gerilmek bir tek onların hakkı. ve o durumda herşeyi yapabilirler. fakat etraflarındaki herkes android gibi gezmek zorundadır. onlar sinirlenemez falan. mazallah tepki vermek, tez boyunlarını vururlar.

Konunuzda ben haksızım ne yapmalıyım diye bir şey yazmıyor ben mi göremiyorum? Adam bana şiddet uyguladı ne yapmam gerekiyor diyorsunuz. Yazdıklarınızı yorumladım suçlusunuz dedim. Adam size şiddeti durduk yere uygulamamıș diyorum. Ha beyniniz basmıyorsa, okuduğunuzu anlayamıyorsanız laf kalabalığı der geçersiniz.
Konu sahibi eşini taşlamamızı kendisine hak vermemizi istiyor muhtemelen yoksa yorumlara böyle tepki vermezdi nasıl telafi ederim derdi ama onda bu yok maalesef birde adamı eve almayacakmış

Banlanmissin ama belki gorursun diye yaziyorum. Adami eve almamazlik falan yapma, aksam karsilikli konusup ozur dileyin birdaha da boyle sacmalamayin.
Cocuk aglayinca insan geriliyor ikiniz de abartmissiniz.

Adamcağız çok sabırlıymış. Kadın ya da erkeği bir tarafa bıraktım, bir insan olarak çok fazla tahammül göstermiş. Ve sonunda sabır taşı çatlamış.!. Tavsiyeye gelince acilen iyi bir psikolojik yardım almalısınız.

Çok hatalısınız? bir de yıllardır kendi müsade ediyor yazmışsınız bbu sizi haklı kılmaz.
Her insanın bir tahammül gücü vardır.
Eşinizin tükenmiş.
Eve geldiğin de konuşup özür dileyin en azından,umarım halledersiniz.
Tabiiki çocuklarımız önemli ama eşlerimiz de öyle sonuçta çocuğu tek başına yapmadınız.

Siz yıllardır adama şiddet, hakaret her türlü eziyeti yaparken iyi, adam bir kere karşılık verince de eve almamalar, boşanacağım demeler :işsiz:

Siz onun koluna vururken acımıyor mu sanıyordunuz? O müsade ediyordu değil, o sabrediyordu. Şimdi adamın sabrı bitmiş. Kendinizde her türlü davranışı hak görüyor, eşiniz de size aynını yapıncada, ama canım acıdı, ama şöyle ama böyle :işsiz: Öyle ya, vurunca, sıkınca sizden başka kimsenin canı yanmıyor, karşıdaki kaya çünkü. Bu kadar bencillik bünyeye fazla.

Ayrıca onu eve almamazlık yapamazsınız, orası onunda evi.

Baştan sona hatalısınız. Özür dileyin, bir daha şiddet uygulamayın adama.

bence sız bır doktora gıdın de destek alın
sakınlestırıcı mı verır artık ne verırse
sonra da aıle terapıstıne gıdın derım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back