Tavsiye istiyorum

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Mrb herkese
Tatile çok ihtiyacım var bayram tatili iyi bir fırsat ama bulamıyorum karar veremiyorum nereye gitsem
Mesela tatil köylerini vs hiç sevmem, ama bolu abant olabilir mesela doğa yürüyüşü, kamp vs..
Yada kapadokya balon vs, bu gibi şeyler istiyorum. Bildiğiniz böyle daha farklı yerler var mı?
Not: antalya vs ve karadeniz hariç

Son düzenleme:
Karadeniz ya da GAP turu derim. Gerçi GAP bu aralar tehlikeli olabilir ama Karadeniz turu bence süper olur

Mrb herkese
Tatile çok ihtiyacım var bayram tatili iyi bir fırsat ama bulamıyorum karar veremiyorum nereye gitsem
Mesela tatil köylerini vs hiç sevmem, ama bolu abant olabilir mesela doğa yürüyüşü, kamp vs..
Yada kapadokya balon vs, bu gibi şeyler istiyorum. Bildiğiniz böyle daha farklı yerler var mı?
bütçe ?

karadeniz turu olabilir..
daha önce gitmediyseniz hopa, meryem ana , orduda feneri, kiliseyi mutlaka görün.. bayram tatilinde sıcakta olur ordunun plajları güzeldir.. giresunda pide yiyin .. ( off canım çekti yahu )

benım tatıl anlayısım tatıl kotu otel, temız gıysıler sıkıdım ayakkabılar ufur ufur saclar oldugu ıcın sıze tavsıye veremeyecegım ama bozcaada dıyorum madem

Back
X