Sandviç - Kanepeler Tavada Yumurtali Tost

mismo

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
6.349
11.572
Herkese merhaba, :KK25:

Tarifi internette Fransiz tostu diye gordum ancak benim her tarifi kafasina gore uygulayan bunyem yine orjinaline sadik kalmadi ufak tefek degisiklikler yapti.:KK22:

Yumurtayi duz bir kapta tuz, baharat ve bir iki cay kasigi sutle cirptim. Akliniza ne eserse artik ben kekik nane kirmizi ve kara biber kullandim. Orjinalinde sadece tuz ve yumurta var.

Sonra ekmegin kenarlarini kestim. (Orjinal tarifte tost ekmegi vardi. Tabikii sadik kalmadim evdekii mis gibi koy ekmegini kullandim. Sizde tercihinize gore secim yapabilirsiniz :KK66: ) Icine kasar peynir ve sucuk dogradim.

Tostun her iki tarafini yumurtali baharatli karisima iyice buladim ve bol tereyagli tavada kizarttim. Sonuc fotograftaki gibi oldu. :oops:

Pratik lezzetli ve doyurucu bir tarif. Deneyeceklere simdiden afiyet olsun.

NOT: nette fransiz tostu diye geciyor amma bu bence bildigin turk usulu yumurtali ekmek.. :kk77:

IMG_20160113_141505.jpg

Sen kalk orijinal halini boz,çakma fransız tostu yap şikayet edecem seni varyaa fransızlara:KK53::KK53:
Şaka şaka misler gibi olmuş ellerne sağlık :kk77::kk77:

Ablaa internette tarifi anlatanda turk idi. Hava civa olsun diye mi fransiz tostu dendi acep :KK70: fransizcamda yokki arastirayim. :KK70:
Tesekkur ederim hanim ablam. Daha sahaneleri midene insin sifa olsun insallah :KK200:

Ablaa internette tarifi anlatanda turk idi. Hava civa olsun diye mi fransiz tostu dendi acep :KK70: fransizcamda yokki arastirayim. :KK70:
Tesekkur ederim hanim ablam. Daha sahaneleri midene insin sifa olsun insallah :KK200:

Bak şimdi o şahısta kesin fransada yaşayan birisidir bence :KK53::KK53: orijinal olsun diye öyle demiştir..
İnşalalh mideye inerde kiloları ne etcez sonra :KK70::KK200:

X