• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum ve zayıflıyorum

Aaa şaşırdım ben. Kaç gündür bakıyorum yoktun :)
Ama bence iyi yapmışsın vücudun onlara da ihtiyacı var zaman zaman tepki gösteriyor.Şahsen benimde öyle oldu 9. günümde arkadaşlarımın ısrarıyla bırazcık tatlı yedim. 2 kaşık aldım sonra yeme ihtiyacı hissetmedim ama ertesi gün kendi yaptıgım kurabıyelerı löp löp götürdüm valla :56::43:
Jilliana ise devam edemedim, hastaydım hastanelerde koşturmaktan o da öyle yarım kaldı :(
Çok üzgünüm..
Sende umutsuzluk yapma sakın kaldıgın yerden güzelce devam edersin ne de olsa :nazar:

ben de senin sporu bırakmana şaşırdım ve de üzüldüm. tüh ya başlamıştın ne güsel :( ben dumble sipariş ettim onlar geldiği gibi başlıcam. pazartesi de normal diyetime kaldığım yerden devam edicem. :46: tek sıkıntım bağırsaklarım. onun için de işte alkali su içiyorum... bakalım umarım faydasını görürüm ya :(

canımmola verdiğin iyi olmuş.moral olur.hem arada vücudu şaşırtmak lazım.
Ama bitir artık.toparlan ve eski azmine bir an once kavuş.
vücudun duraklama dönemine girmiştir.bu dönem geçince tekrar pıtır pıtır vermeye başlarsın kilocukları.
her tartı sonucunu dikkate alma.günlük değişimlere sevinip üzülme.ideali haftada 1 kez tartılmak.kendine bir gün belirle(benim pazartesi mesela),ve o günkü sonuca gore verdim yada aldım moduna gir.
jillian için şartları zola lütfen... söyleyene bak diyeceksin ama belki seni gaza getiririm.Şartlarını az çok tahmin edebiliyorum.Pazartesi benimde çalışma maratonum başlayacak.büyük oğlum anasınıfına başlayacak.onu düşünmüyorum ama küçüğüm nolacak?Çalışan insanın binbir türlü engeli oluyor ama herşeyin bir bedeli var sonuçta...

canımmola verdiğin iyi olmuş.moral olur.hem arada vücudu şaşırtmak lazım.
Ama bitir artık.toparlan ve eski azmine bir an once kavuş.
vücudun duraklama dönemine girmiştir.bu dönem geçince tekrar pıtır pıtır vermeye başlarsın kilocukları.
her tartı sonucunu dikkate alma.günlük değişimlere sevinip üzülme.ideali haftada 1 kez tartılmak.kendine bir gün belirle(benim pazartesi mesela),ve o günkü sonuca gore verdim yada aldım moduna gir.
jillian için şartları zola lütfen... söyleyene bak diyeceksin ama belki seni gaza getiririm.Şartlarını az çok tahmin edebiliyorum.Pazartesi benimde çalışma maratonum başlayacak.büyük oğlum anasınıfına başlayacak.onu düşünmüyorum ama küçüğüm nolacak?Çalışan insanın binbir türlü engeli oluyor ama herşeyin bir bedeli var sonuçta...

çok haklısın. spor için kendimizi zorlamalıyız. hayat tarzımız olmalı. vereceğimiz maksimum ara 2 hafta olmalı ki o da allah korusun sağlık durumu veya tatil durumları için geçerli olmalı. benim bir ara öyleydi de. yapmadığımda hiç içim rahat etmiyordu zaten. aslında sabah kalkıp yapayım diyorum ama evde olunca aşağıdakine gürültü gider diye yapamıyorum. evde yapmaktan o yüzden çekiniyorum açıkçası. başlayacağım zaman konuşmayı düşünüyorum komşuyla. bir yarım saat bana kalansın artık napiim :)
sen de belki oğlanı okula yolladıktan sonra yapabilirisn? mesai saatlerini bilmiyorum ama bir şekilde ayarlamak lasım:)

mesai saatimi söylemem,çok kızarsın diye bilerek yazmadım zaten.Ben evde kalınca böyle oluyorum.her yönden kendimi salıyorum.Okula başlayınca da her açıdan düzene giriyorum.Okul herkesi düzene sokuyor.Ev hanımı olsam 100 kilo olurdum herhalde.Öyle bir boşvermişliğim olurdu.o potansiyeli görüyorum kendimde.bizim okulda sadece 1 tane kilolu öğretmen var,onun vermek gibi bir çabası hiç olmadı.halinden memnun.Ama yaklaşık 30 bayan var.2 doğum yapanlar bile çok fitler.sporada gidiyorlar.doğum izninden dönüpte onları görünce kendi halimden utanıp kafadan 3-5 kilo veriyorum zaten:)))))))))
benim için eylül ayı senennin başlangıcı oluyor sanki.Öğrenciliktede,öğretmenliktede hep böyle hissettim.eylül ayını çok seviyorum.
yeni başlangıçlar,yeni kararlar,yeni heyecanlar...
1 ocak senenin ortasıymış gibi geliyor sanki....
İnşallah eylülün sonuna doğru tam düzenime gireceğim.
1EYLÜLE SAYILI DAKİKALAR KALDI...
yeni bir mevsim de başlıyor....
kilocuklar sonbahar yaprakları dökülüp gitsin üstümüzden.....

bence bu kaçamaklara ragmen tartıda artı çıkmayacaksın :))))))))

keşke dediğin gibi olsa. pzt tartılıcam ben de. bağırsaklarımı tamamen boşaltmadan doğru kilomu göremicem ama biliyorum. o kadar kötü ki artık karnım ağrıyo :( stres beni kötü etkiliyo. her yönden. kilo verişimi durduran da stres bence... gamsızlık güsel şey :)

keşke dediğin gibi olsa. pzt tartılıcam ben de. bağırsaklarımı tamamen boşaltmadan doğru kilomu göremicem ama biliyorum. o kadar kötü ki artık karnım ağrıyo :( stres beni kötü etkiliyo. her yönden. kilo verişimi durduran da stres bence... gamsızlık güsel şey :)

Sabah uyanır uyanmaz ilk işin 1-2 tane incir ye.üstüne 2 bardak oda ısısında su iç.Ben saat 6-7 gibi su içmek için uyandığımda bunu yapıp geri yatıyorum.9-9.30 gibi kahvaltıya oturuyorum.Çok etkili.Akşamüstüne kadar bekle kabızlığın hala daha geçmezse form çay iç.bim deki çok güzel.çok etkili.kendi bünyene kabız yapan yiyecek yada yemekleri bul(beni kısır,mercimekli köfte ve kırmızı et resmen tıkıyor mesela.bağırsaklarımı kendi haline bıraksam bunları yiyince4-5 günde zor hazmedip vücuttan atar.)Ben böyle şeyler yiyince bir sonraki öğün sadece salata yiyorum.Kahvaltıysa ayumurta kuruyemiş yemiyorum.Onlarında hazmı zor.2 gün wc olmayınca insan patlayacakmış gibi hissediyor,canı pek birşey yemke istemiyor zaten.

bugün sabah tartılacaktım ama tartılamadım. artık yarına kaldı ama çok korkuyorum. kesinlikle fazla çıkıcam biliyorum. sonuçta giydiklerimden bunu anlayabiliyorum. ya pof bir şişlik (tuvalet sorununu halledince gidecek) ya da baya baya aldım :( bilmiyorum...
bu sabahtan itibaren yine eski düzenime dönüyorum. bozduğum şeyde neydi ki allah aşkına onları söyliyeyim dün misal 2 dilim ekmek yedim akşam yemeğinde, öğlen de güveçte iç pilav yedim. onun dışında çok da bozmuş sayılmam bence...

neyse kendi öz eleştirimi yaparsam; ceviz çok yiyorum, sizce kilo veremeyişimin sebebi ceviz olabilir mi? 2 avuç dolusu yiyorumdur mesela. üstü vardır ama altı yoktur bu miktarın
onun dışında meyve! akşam yemekten sonra saat 10 10.30 gibi meyve seansımız oluyor eşimle. eşimsoyup getiriyor. yoksa hiç aklıma bile gelmez de yemem de. ama o öyle getirince yiyorum valla. örneğin 2 incir 2 dilim karpuz bir salkım üzüm, 2-3 dilim şeftali yiyorumdur... böyle yazınca çok gibi gerçekten. belki de meyveyi bırakmalıyım?
başka da inanın yok ya... bildiğiniz proteindir sebzedir onları tüketiyorum işte. daha ne yapayım bilmiyorum ki? :(

sanırım az sonra çaktırmadan 30 shred day'in ilk gününü yaşatacağım kendime. çok heyecanlıyım ama en çok da kaygılı. umarım hergün bunun devamını getirebilirim :(

bu arada 1 hafta sonra tekrar hastalanıcam. ne çabuk geçiyor anlamıyorum ki. daha yeni şişliğimden kurtuldum mu ki hala şişmiyim ki acaba sorularıyla dolanmıyo muydum buralarda? 3 gün sonra ben yine şişmeye başlıyorum. lanet kısır döngü!!!

ilk girişimim başarıyla sonuçlanmış bulunmakta. ama gerçekten çok zorlandım yaparken. özellikle bacak ağırlıklı hareketler bitirdi beni. yarına nasıl yapıcam şimdiden onu düşünmeye başladım kara kara. hemen bi muscoril içtim yarına da muhtemelen içerim. kas ağrısı çok kötü bir şey. bir de ben çok çabuk hamlıyorum... en ufacık hareket kasımda ağrıya neden oluyo :)

neyse gazam mübarek olsun :)

canım sakın bırakma ,ara verme.kendim başlamış kadar sevindim.sakın ara verme ,sakın bırakma.level 1 I bende birkaç kez yaptım ama apartmandan hemen şikayet geldi,şevkim kırıldı tabiiki.
yarın tartılmayı unutma,bende merak ediyorum.bu yediklerinle + çıkman mümkün değil...
spordan sonar birden bire eski hızında vermeye başladığını göreceksin....

canım sakın bırakma ,ara verme.kendim başlamış kadar sevindim.sakın ara verme ,sakın bırakma.level 1 I bende birkaç kez yaptım ama apartmandan hemen şikayet geldi,şevkim kırıldı tabiiki.
yarın tartılmayı unutma,bende merak ediyorum.bu yediklerinle + çıkman mümkün değil...
spordan sonar birden bire eski hızında vermeye başladığını göreceksin....

verdiğin destek için çok teşekkür ederim arkadaşım.. .gerçekten etkili oluyor motivasyonda bu desteğin tekrar teşekkür ederim. az sonra açıklayacağım kaç kilo çıktığımı :(

evet tam tamına bu kadar çıktım ve gerçekten inanamıyorum. hiç mi kalıcı kilo vermemişim nasıl bu kadar alabildim. tam 2 kilo almış görünüyorum ve ne ara ve ne için aldığımı anlamadım gerçekten. yaptığım kaçamakları da yazdım işte. onlar kilo vermemi durdurur da kilo aldırmaz diye düşünüyodum. bu gidişle ben kilo koruma programına geçemem. geçtiğim anda kilo alıcam demekki!!!

neyse şu şekilde motive etmeye çalışıyorum kendimi. bu kiloda uzun süre kalmam mümkün değil. yine tartıda sürekli bir kilo veriş görüp mutlu olucam :) napiyim, bununla avunuyorum :)

bugün spoara devam ettim. acaba bir ay devam edebilecek miyim ki? bugün yine zorlandım ama sanırım bi 5 hareket falan daha fazla yapabilmişimdir diye düşünüyorum. 5. günde hepsini zor da olsa tamamlarım gibime geliyo. ama işte araya hastalık neyim girecek şimdi... gerçi adet döneminde de spor öneriyolar rahatlatıyomuş diye.

şimdi spor yapınca kas ağırlığım artıyor olacak ya tartıda oynama görmeyebilirim veya bir miktar daha artış. bunun da bilincinde devam edicem yoluma....

Konuyu ve yapılan yorumları hiç sıkılmadan arkası yarın tadında okudum :)
Azminize motivasyon gücünüze hayran kaldım, bu pazartesi itibarıyla bende hayatımda bu radikal kararı aldım ancak benim hikayem biraz farklı.
Pazartesi itibarıyla Dr.Ayşegül Çoruhlu'nun "Alkali diyet" kitabını okumaya başladım. Kitap konusu ve iddia ettikleri çok cesurca geldi sağlık ve güzellik için gerekli ve yapılabilir gibi geldi. Ve pazartesi sabah ben 74,3 kilo ile rejime başladım. Rejim değil de kilo ve sağlık düzenlemesi desek daha doğru :)
Sonra sizleri takibe aldım, keyiflendim ve motive oldum. Ancak iki gündür ortalıkta kimse yok.
Beni yalnız bırakmayın kızlar :( Gün içinde spor ve diyet olarak yapabildiklerimi anlatacağım. Görüşürüüüüz

Konuyu ve yapılan yorumları hiç sıkılmadan arkası yarın tadında okudum :)
Azminize motivasyon gücünüze hayran kaldım, bu pazartesi itibarıyla bende hayatımda bu radikal kararı aldım ancak benim hikayem biraz farklı.
Pazartesi itibarıyla Dr.Ayşegül Çoruhlu'nun "Alkali diyet" kitabını okumaya başladım. Kitap konusu ve iddia ettikleri çok cesurca geldi sağlık ve güzellik için gerekli ve yapılabilir gibi geldi. Ve pazartesi sabah ben 74,3 kilo ile rejime başladım. Rejim değil de kilo ve sağlık düzenlemesi desek daha doğru :)
Sonra sizleri takibe aldım, keyiflendim ve motive oldum. Ancak iki gündür ortalıkta kimse yok.
Beni yalnız bırakmayın kızlar :( Gün içinde spor ve diyet olarak yapabildiklerimi anlatacağım. Görüşürüüüüz

Hoşgeldin Esinnnnn!!!!

Öncelikle güsel düşüncelerin için çok teşekkür ederim :) Açıkçası buraya yazmayı seviyordum ama insan hiç yorum yapılmadığı günlerde kendini çok yalnız hissediyor ve motivasyonu düşüyor. o sebeple gruplara katılmaya karar verdim. siteyi biliyor musun bilmem ama ben de yeni keşfettim :) her cuma kilo verme yarışmaları yapılıyormuş ve bunun için de takımlar oluşturulmuş. ben de şimdi 14. takıma girdim. deneme sürecindeyim haftaya belki ben de yarışmaya katılırım. orası daha keyifli çünkü daha hareketli ve herkes birbirinin menüsüne yorum yapıp birbirini motive ediyor. daha eğlenceli geldi bana. yoksa sesimin çıkmamış olması sağlıklı yaşamıma ara vermiş olduğum anlamına gelmiyor :) istersen sen de kendine böyle bir grup bul, burdan da yine birbirimizi motive ederiz tabiki de... dah abugün eczaneden gidip ingiliz karbonatı aldım misal suyumu alkali yapmak için :))

yine küstün sanmıştım bende...demek buralardaydın...bende adet öncesi iştahıma gem vuramıyorum.Allah sonumu hayır etsin...

küsmedim küsmedim yok :)) ya adet öncesi sendrom olayı var elbet. daha duygusal oluyosun, daha agresif, daha şiş oluosun ve daha fala tatlı bir şeyler istiyor canın doğru ama biraz beyinde bitiyor iş. o tatlı isteğini meyveden alacaksın örneğin. süt üzerine tarçın döküp içeceksin misal. illa çikolata vermen gerekiyor banaaaa demiyor vücudumuz :) ben de 4 gün sonra regl olucam ama bugün ağzıma tatlı anlamında sadece daha az önce 1 adet kuru kayısı attım o kadar :) ha bi de saat 5 gibi acıktığım da için 10 tane falan kuru üzüm yemişliğim var :) yani bu krizleri en masum şekilde nasıl atlatabilirize bakmamız lazım birazcık sanki :)

iş beyinde bitiyor; senden en çok duyduğum cümle ve sonuna kadar doğru.
sonuçta herkes nasıl kilo verileceğini biliyor ama uygulayamıyor.
takip ettiğim diyetisyenler bile tatilde 1-2 kilo almışlar:))))hepimiz insanız sonuçta.

canım mrhaba
bende 1 ayı geçti kola içmiyorum unuttum gitti ya doğru yazdıkların

benm erkek arkadaş çok içerdi sağolsun kiloları aldırdı bana=)

sayfaları tek tek okuyamadım kusura bakma şekeri bırakabldn mi ben onu merak ettim
ve ne kadar sürede ne kadar kilo verdin ?

Back
X