- 7 Mart 2013
- 6.510
- 19.644
- 448
- Konu Sahibi Latinachica
-
Çorap şeyi çok mantıklıEğer bu adamın bir kat üstü daha varsa, bir mağazadan erkek çorabı al ucuza, evde suya tut, çorapları al üst kata çık, bunlat pencereme düştü sizin mi de.
Kedin köpeğin varsa, koy kafese, üst kata çıkar, çok hasts iki saat siz de kalabilir mi, evde yalnız kalınca huysuzlanıyor de.
Ben çorap yerine don düşünmüştümÇorap şeyi çok mantıklısiyah seç konu sahibi neredeyse her erkeğin gardrobunda siyah çorap vardır.
Seçim listesine ve komsulariniza e devletten de ulaşabilirsiniz3 dürüm yerine 1 zurna dürüm daha mantıklı. Zaten ikiye mecbur bölünecek. Adam da çakmaz.
Ad soyad öğrenmek için binaya gelen faturalara bakın. Ayrıca seçim günü de listelerden komşunuzun kimlik nosuna kadar öğrenirsiniz
Hadi ya, o nasıl oluyor? Hemmen bakmam lazımSeçim listesine ve komsulariniza e devletten de ulaşabilirsiniz
E devlette seçmen kütüğü kaydına baktığınızda aynı binada oy veren diğer kişileri de ad soyad gösteriyor.Hadi ya, o nasıl oluyor? Hemmen bakmam lazım
Cantayi alip kacmamis iyi:)
Görmüştüm yazdım ama sonra kıskançlık konusuna daldım.
Konu sahibi bence gidin bir seksi boxer alın,yıkayın.Yukarı çıkın,bunu düşürmüşsünüz benim balkona deyin.İşe yarayacağını düşünüyorum.İşe yaramazsa onun eve geleceği zamanlarda leopar tayt giyip kapının önünü süpürün.
Buna hazır mısınız? bilmiyorum.Seksi erkek boxer deyince, aklınıza gelen ürünü merak ettim.
Tek yaşadığını biliyordur. Eve sevgilisini atmış tühkaçırdık kızıdiye de düşünebilir.Evde kaç kişi var diye de düşünebilir.
Kız bu ne çok sevimliBuna hazır mısınız? bilmiyorum.
Örüledebilir.
Komşuyla tanışma önerisi.Olmadı leopar tayt+süpürge ikilisi var.Kız bu ne çok sevimli
Esnemez bu sıkışırKomşuyla tanışma önerisi.Olmadı leopar tayt+süpürge ikilisi var.
Buna hazır mısınız? bilmiyorum.
Örüledebilir.
Bugün gününüz cook güzel geçsin insallah. Baktım adını soyadını öğrendim. Stalkin ilk aşamasını gerceklestirdim. Fotolara bakınca o heyecanim gitti sanırımSeçim listesine ve komsulariniza e devletten de ulaşabilirsiniz
Yapması kolay diye dedimpeki neden helva zjsjsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?