Tatlış bir konu😌

3 dürüm yerine 1 zurna dürüm daha mantıklı. Zaten ikiye mecbur bölünecek. Adam da çakmaz.

Ad soyad öğrenmek için binaya gelen faturalara bakın. Ayrıca seçim günü de listelerden komşunuzun kimlik nosuna kadar öğrenirsiniz 🤣

Eğer bu adamın bir kat üstü daha varsa, bir mağazadan erkek çorabı al ucuza, evde suya tut, çorapları al üst kata çık, bunlat pencereme düştü sizin mi de.

Kedin köpeğin varsa, koy kafese, üst kata çıkar, çok hasts iki saat siz de kalabilir mi, evde yalnız kalınca huysuzlanıyor de.
Çorap şeyi çok mantıklı 😂😂 siyah seç konu sahibi neredeyse her erkeğin gardrobunda siyah çorap vardır.

3 dürüm yerine 1 zurna dürüm daha mantıklı. Zaten ikiye mecbur bölünecek. Adam da çakmaz.

Ad soyad öğrenmek için binaya gelen faturalara bakın. Ayrıca seçim günü de listelerden komşunuzun kimlik nosuna kadar öğrenirsiniz 🤣
Seçim listesine ve komsulariniza e devletten de ulaşabilirsiniz

Açılın benim bu konuda tecrübem var😂
Ara ara denk geldikçe selamlaşıyorduk biz de.
Pandemi zamanıydı ben ara ara ise gidiyordum ama komsum hep evden çalışıyordu. İşte olduğum bir gün kargom gelecekti. Apt grubunda numarası vardı mesaj attım gün içinde kargom gelecek evdeyseniz size bıraktırsam olur mu içinde değerli bir şey var kaybolmasın dedim. Olur tabi teslim alırım dedi. Kargoyu teslim aldı. İş cikisi gittim aldım kapısından tesekkür vs vs. Sonra devamı geldi ama yürümedi bizim.
Deneyin bence güzel yöntem😂

Görmüştüm yazdım ama sonra kıskançlık konusuna daldım.
Konu sahibi bence gidin bir seksi boxer alın,yıkayın.Yukarı çıkın,bunu düşürmüşsünüz benim balkona deyin.İşe yarayacağını düşünüyorum.İşe yaramazsa onun eve geleceği zamanlarda leopar tayt giyip kapının önünü süpürün.

Seksi erkek boxer deyince, aklınıza gelen ürünü merak ettim. 😎

Eklentiler

• E9933B92-7A0F-4C28-B31B-E98F6D3453ED.jpeg
    E9933B92-7A0F-4C28-B31B-E98F6D3453ED.jpeg
    16,5 KB · Görüntüleme: 70
  • 8F3A0382-DBD6-44F7-8C28-ED891B697C86.jpeg
    8F3A0382-DBD6-44F7-8C28-ED891B697C86.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 65
Seçim listesine ve komsulariniza e devletten de ulaşabilirsiniz
Bugün gününüz cook güzel geçsin insallah. Baktım adını soyadını öğrendim. Stalkin ilk aşamasını gerceklestirdim. Fotolara bakınca o heyecanim gitti sanırım 😞 nedenini bilemiyorum ama daha detaylı tekrar bakicam🙏

Back