Tatlış bir konu😌

Bizimkilerde var. Elemanin adını ogrendim gerci de su an bir onceki kiracının adı yaziyomus mesela

Yapcak bisi yok gelebilir, sevgilisi oldugunu ogrenmis olurum

Benim icin fazla cesur. Tercih edilebilir ama ben yapamam

Bizim apartman cok ses geçiriyor. Duvarlar baya ince. Ama sesine uyandigim cok oldu. Annesi geliyor arada temizlige giydigi terlikle beynimi deliyor. Ama iki haftadir dikkat ettim, haftasonu filan baya sakindi evi. Evde takıldı onu da biliyorum. Yani sesli ama yakışıklı ben napim🤭 dogru anlamışsınız.
Tek yaşıyorsa temizliği niye annesi yapıyor, ciks elendi.

Müzik açsın yüksek sesle ondan sonra aksiyona başlasın.🤣
Sesi güzelse kendi de soyleyebilir bagira cagira, malum dikkat cekmek istiyor, tuvalette bagiran deli kim acaba diye kesin adamin aklina takilir, ordan bir merak, bir ask hikayesi falan yürür gider artik xbxbx

Selamlar. İçimi kıpır kıpır eden düşündükçe heyecanlandıran bir konu için burdayım. Ust katımda bir bey oturuyor. Uzunca bir süredir oturuyor. Çok ses yaptığı için duvarlara mı vurmadım, bağıra çağıra mi saydirmadim, her fırsatta ben böyle adam görmedim, o nasıl kapı kapatma, düşman başına mı demedim🥳... Ve bu zamana kadar hiç yüzünü dahi görmemiştim. Ta ki gecen haftaya kadar. Evden çıkış saatlerim değişmek zorunda kaldı, çat elemanla geçen hafta iki kez karşılaştık. Allah'ım ... Neden daha önce bu saatlerde çıkmamışım ki.. İlkinde merhaba dedi, ben günaydın dedim🤪 ikincisinde de çok sacma bir şekilde, gitsin öyle cikiym diye beklerken ve gittiğini sanıp çıkınca önde alt kat komsum ortada ben arkamda bu tren gibi merdivenlerden indik 🤭kapiyi çıkarken açık buna bıraktım. Araya haftasonu girdi, cocukcagzimin hic sesi cikmiyormus ki. Evde takıldı öyle sessiz sessiz. Artık wc düzgün giremez oldum 🤣 en ufak bir ses gayet duyuluyor ahaha. Aklıma düştü bir kere, engel olamiyorum sanırsam. Bugün yine hazirlandim, karsilasmak istemedim ama dikkatini çekmek istedim. Kapıya çantamı astım, ayakkabımı kapının onune koydum. Hani hemen çıkacakmış gibi de kapıyı açık tuttum hafif. İzliyorum bi yandan bunu. İnerken bi bakti cantama filan. Sonra devam etti. Biraz gidip yavaşlayıp döndü bir daha baktı çantama vs🤭 amacım sadece dikkatini cekmekti. Ben bu konularda hic iyi degilim. Kimseyle daha önce tanışma, begendigim birine iş atma gibi deneyimlerim olmadı. Hem yapamam diyorun hem yapmak istiyorum. İlk kez böyle bir seye girisesim var. Ama ama benim cok akla ihtiyacim var yaa. Urkutmeden ama merak ettirerek emin adımlarla nasıl ilerleyebilirim. Çekiniyorum 🙈
Boxer uç bir örnek oldu.Siz şimdi bir çift çorap alın.Yıkayın.Yukarı çıkıp bu sizin mi? Benim balkona düşmüş deyin.Bir kerede yukarı yemek siparişi verin yanlışlıkla.Sonra zaten aranızda bir sohbet başlar.Ama sizin siparişin üstüne yatarsa,bu iş olmaz.

Konunun gerçekten çok tatlis😊 yorumlarda çok eğlenceliydi.
Bence aynı zamanda çıkmaya devam edin. Merhaba ,Günaydın diyerek devam edin.Zaten insan hoşlanıyorsa bir enerji yayıyor. Ordan devam edecektir. Biraz zaman alabilir 🥰

Selamlar. İçimi kıpır kıpır eden düşündükçe heyecanlandıran bir konu için burdayım. Ust katımda bir bey oturuyor. Uzunca bir süredir oturuyor. Çok ses yaptığı için duvarlara mı vurmadım, bağıra çağıra mi saydirmadim, her fırsatta ben böyle adam görmedim, o nasıl kapı kapatma, düşman başına mı demedim🥳... Ve bu zamana kadar hiç yüzünü dahi görmemiştim. Ta ki gecen haftaya kadar. Evden çıkış saatlerim değişmek zorunda kaldı, çat elemanla geçen hafta iki kez karşılaştık. Allah'ım ... Neden daha önce bu saatlerde çıkmamışım ki.. İlkinde merhaba dedi, ben günaydın dedim🤪 ikincisinde de çok sacma bir şekilde, gitsin öyle cikiym diye beklerken ve gittiğini sanıp çıkınca önde alt kat komsum ortada ben arkamda bu tren gibi merdivenlerden indik 🤭kapiyi çıkarken açık buna bıraktım. Araya haftasonu girdi, cocukcagzimin hic sesi cikmiyormus ki. Evde takıldı öyle sessiz sessiz. Artık wc düzgün giremez oldum 🤣 en ufak bir ses gayet duyuluyor ahaha. Aklıma düştü bir kere, engel olamiyorum sanırsam. Bugün yine hazirlandim, karsilasmak istemedim ama dikkatini çekmek istedim. Kapıya çantamı astım, ayakkabımı kapının onune koydum. Hani hemen çıkacakmış gibi de kapıyı açık tuttum hafif. İzliyorum bi yandan bunu. İnerken bi bakti cantama filan. Sonra devam etti. Biraz gidip yavaşlayıp döndü bir daha baktı çantama vs🤭 amacım sadece dikkatini cekmekti. Ben bu konularda hic iyi degilim. Kimseyle daha önce tanışma, begendigim birine iş atma gibi deneyimlerim olmadı. Hem yapamam diyorun hem yapmak istiyorum. İlk kez böyle bir seye girisesim var. Ama ama benim cok akla ihtiyacim var yaa. Urkutmeden ama merak ettirerek emin adımlarla nasıl ilerleyebilirim. Çekiniyorum 🙈
Ay sevgilim tek yaşasa bi kız ona böyle asılsa kafayı yerdim😅😅😅 bi öğren sevgilsii falan var mı sonra yüksel ya

Latinachica cicim aktifsin bi cevap ver yaa vallaha dün benimde aklıma düştü acaba noldu ne yaptı diye

Çok ses yapıodu ya ne gıbı sesler. Adını soy adını öğren sahte hesaptan bıraz işlet. Sapıkmı degılmı bir öğren. Benım gıbı bodozlama atlama.

İyi de hoşlandıysan neden karşılsşmak istemedin ki?belki bi şekilde tanışırdınız ya da adamın dikkatini çekerdin.
Bilmiyorum ki ust uste karsilasinca sonrasinda yine oldugunda bilerek yaptığımı düşünür diye hep çıkmasını bekledim. Garip goruncekti diye. Cok dakik biri zaten. Ama ne hikmetse karsilasmaya hazir oldugum gun de o çıkmadı 🤣

Çok ses yapıodu ya ne gıbı sesler. Adını soy adını öğren sahte hesaptan bıraz işlet. Sapıkmı degılmı bir öğren. Benım gıbı bodozlama atlama.
Ya sesli bi arkadaş biraz. Kapıyı çekmeceyi kapatması, terlik sesi. Gece kac kez uykumdan uyaniyorum sesine. Duvarlara vurdum, bağırdım çokça zamaninda artik yapmiyorum:)

Back