Tatlış bir konu😌

3 dürüm yerine 1 zurna dürüm daha mantıklı. Zaten ikiye mecbur bölünecek. Adam da çakmaz.

Ad soyad öğrenmek için binaya gelen faturalara bakın. Ayrıca seçim günü de listelerden komşunuzun kimlik nosuna kadar öğrenirsiniz 🤣

Kimin hangi bilgiyi nerede ve ne amaçla kullanacağını bilmeden; kötü niyetli olabilecek insanlara da yol göstermiş oluyorsunuz.

Bu yüzden bilgi güvenliğini sağlamak için kurum ve kuruluşlar; bilgileri yıldızlamak ve listelerde kapatmak zorunda kalıyorlar. İnternet kullanmayan vatandaşlar, basılı listelerde tüm bilgiler yıldızla kapatıldığında; teyit sorunu yaşadığı için o bilgiler açık. Yakında onlarda kapatılacak ve farklı mağduriyetler doğacak.

🤣🤣🤣

Siz galiba 30 yıldır zil olmayan yerde yaşıyorsunuz.

Bizim de isim yazmiyor, zaten direkt zil yok daire no tuşlayip zil tuşuna basiliyor isim yazacak yer yok. İsim yazilmasi cok yaygin degil sanirim, ben de gormedim. Gorumcelerimden birinin oturdugu yer guvenlikli site ama 80li yillarda yapilmiş onlarin binasinda gordum isim yazildigini.

Zil üzerinden adını soyadını öğren stalkla. Sonra git bir kargo firmasına, bir poşet al, bu poşete bir tane aldığın kupa falan koy kutusuyla. Bu kargo paketini al adamın ziline bas, kargocu bunu kapıma bırakmış, diğer katlara da sordum
Su borum patladı, siz de sıkıntı var mı, numaranızı sigortaya vereceğim gelip baksınlar de, öyle konuş numarasını al.
Adam diyomus ben anlarım sudan du gelip bi bakayım gelip bakıyomus su borusu falan patlamamıs

Önerileri 21.yüzyılda yaşamıyormuşuz gibi okursanız eğlenceli gerçekten.

Çık yukarı, çal kapıyı. "Merhaba benim adım Latinachica, alt kat komşunuzum. Müsait olduğunuzda bir kahve içmeye beklerim."

Çık yukarı, çal kapıyı. "Merhaba benim adım Latinachica, alt kat komşunuzum. Müsait olduğunuzda bir kahve içmeye beklerim."

Kahve içmeye beklerim kısmı bu yuzyilda bile sıkıntı bence. 😁😁Ama kirk takla atmaya da gerek yok. Merhaba ben X (adini soyler) demek bu kadar zor olmamali ya. 🙄 O da karsiliginda kendini tanitir zaten sacma islere gerek yok.

Tantuni siparişi ver 3 dürüm, adresi özellikle yanlış yaz. Tantuniler adama gitsin. Parası ödendiği için alır. Sende sipariş teslim edildikten sonra çık aaa benim bu diye konuya gir. Tantunilerden birini adama ver. Ama soğansız olsun.
Neden 3 😁 yanlışlıkla gittiyse daha fena. Kıza bak 3 taneyi gömüyor izlenimi😁 bilemedim

Kahve içmeye beklerim kısmı bu yuzyilda bile sıkıntı bence. 😁😁Ama kirk takla atmaya da gerek yok. Merhaba ben X (adini soyler) demek bu kadar zor olmamali ya. 🙄 O da karsiliginda kendini tanitir zaten sacma islere gerek yok.

Hayaller hayatlar meselesi di mi :)

Kapıyı çalıp kendini tanıtsa bile yetebilir. Adamın ilgisi varsa belli edecek zaten böyle bir tanışmayla.

yorumları okuduktan sonra;

"neden burnu hava da erkek dolu" diye düşünmüyorum artık. sebebi belli :işsiz:

Hayaller hayatlar meselesi di mi :)

Kapıyı çalıp kendini tanıtsa bile yetebilir. Adamın ilgisi varsa belli edecek zaten böyle bir tanışmayla.

Kapisina gitmese bile olur zaten girip cikarken karsiliyorlar bu karsilamalar sirasinda bile merhaba merhaba gunaydin vs denir bu sirada Ben X der kendini tanitir yani oldu bitti iste. Bu tanismadan sonra adam da istiyorsa mutlaka o sohbet devam edecektir. 🙄

Neden herkes bu kadar gereksiz dolambacli fikirlere bu kadar bayilmiş anlamadim. Ergenlik zamanlarind 15 yasinda halimle bile oyle seyler yapmamistim hiç. 😁

Zil üzerinden adını soyadını öğren stalkla. Sonra git bir kargo firmasına, bir poşet al, bu poşete bir tane aldığın kupa falan koy kutusuyla. Bu kargo paketini al adamın ziline bas, kargocu bunu kapıma bırakmış, diğer katlara da sordum acaba bu sizin sipariş mi bu bana ait değil diye görüş, tanış, sohbet et.
Oha git flash tv ye işe başla bence şeytan su an önünü ilikledi 🤣

Apartmanlarda zil üzerine hala isim yazılıyor mu? 30 senedir filan görmedim.
Bizimkilerde var. Elemanin adını ogrendim gerci de su an bir onceki kiracının adı yaziyomus mesela
aynen birkac gun sonra kız arkadaşi gelirse yatıya depresyona girmeyesin.
Yapcak bisi yok gelebilir, sevgilisi oldugunu ogrenmis olurum

Benim icin fazla cesur. Tercih edilebilir ama ben yapamam
Bu adam apartmanda yaşama kültürünü bilmiyor ama çok yakışıklı. Doğru mu anladım?
Bizim apartman cok ses geçiriyor. Duvarlar baya ince. Ama sesine uyandigim cok oldu. Annesi geliyor arada temizlige giydigi terlikle beynimi deliyor. Ama iki haftadir dikkat ettim, haftasonu filan baya sakindi evi. Evde takıldı onu da biliyorum. Yani sesli ama yakışıklı ben napim🤭 dogru anlamışsınız.

Bizimkilerde var. Elemanin adını ogrendim gerci de su an bir onceki kiracının adı yaziyomus mesela

Yapcak bisi yok gelebilir, sevgilisi oldugunu ogrenmis olurum

Benim icin fazla cesur. Tercih edilebilir ama ben yapamam

Bizim apartman cok ses geçiriyor. Duvarlar baya ince. Ama sesine uyandigim cok oldu. Annesi geliyor arada temizlige giydigi terlikle beynimi deliyor. Ama iki haftadir dikkat ettim, haftasonu filan baya sakindi evi. Evde takıldı onu da biliyorum. Yani sesli ama yakışıklı ben napim🤭 dogru anlamışsınız.
Kendi evini kendi temizleyemiyor.Eksi puan.

Back