- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
- Konu Sahibi Latinachica
Tıssss yılaaann. Böyle kaç kişiyi düşürdün kızz
Bir kedim bile yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tıssss yılaaann. Böyle kaç kişiyi düşürdün kızz
Ayıptır söylemesi az önce 2 tene yedim,zorlasam 3.yüde yerdim shshsTek başına 3 dürüm yiyen kız? bilemiyorum Altan
Önce emin olalım, sonra koşmadan yürüyelimBekar oldugundan eminiz ama hayatinda biri olup olmadigindan asla emin degiliz
3 fikir de müthiş yaratıcı yaaEğer bu adamın bir kat üstü daha varsa, bir mağazadan erkek çorabı al ucuza, evde suya tut, çorapları al üst kata çık, bunlat pencereme düştü sizin mi de.
Kedin köpeğin varsa, koy kafese, üst kata çıkar, çok hasts iki saat siz de kalabilir mi, evde yalnız kalınca huysuzlanıyor de.
devirmiyelim mi
tumanımın altından yoklaLaaağğğnnn bi de son ses dinliyorum anamlan babamda yanımda oturuyo
Dilinizi ısırın nazar değmesinn3 fikir de müthiş yaratıcı yaa
Azeri konusundan geliyoruz hangi dil?Dilinizi ısırın nazar değmesinn
Memmelerimi açiim mi de koptum.tumanımın altından yokla
Eğer çok komşun yoksa helva yapıp bi kaç komşuyla beraber ona da verebilirsin mesela
Adam başta sinyal vermiş apartman kurallarına uymuyor boşverin gitsin.
Bu tarz konularda bana göre kimse elinize su dökemez diyorum,kk bdv bilirkişisi (ilk adım atma yöntemleri nasıl olur)Bazen dikiyorum.
Mesela eski sevgilimi kendime döndürmek bir mesaj attırmak için, eski sevgilimin telefon numarasını marketlerin ve işte kozmetik uygulamalarına üye girişi yerine yazmıştım, numarayı yazınca numaraya şifre geliyor. İki gün sonra bana mesaj attı "sen mi
yapıyorsun bu mesaj işini diye" diye. Asla kabul etmedim, üstüne beni suçladığı için üzülüp, zeytinyağı gibi üste çıktım.
Of çok iyiZil üzerinden adını soyadını öğren stalkla. Sonra git bir kargo firmasına, bir poşet al, bu poşete bir tane aldığın kupa falan koy kutusuyla. Bu kargo paketini al adamın ziline bas, kargocu bunu kapıma bırakmış, diğer katlara da sordum acaba bu sizin sipariş mi bu bana ait değil diye görüş, tanış, sohbet et.
Sonra noldu? Eski sevgiliniz elinize eteğinize mi yapıştı beni affet diye.Bazen dikiyorum.
Mesela eski sevgilimi kendime döndürmek bir mesaj attırmak için, eski sevgilimin telefon numarasını marketlerin ve işte kozmetik uygulamalarına üye girişi yerine yazmıştım, numarayı yazınca numaraya şifre geliyor. İki gün sonra bana mesaj attı "sen mi
yapıyorsun bu mesaj işini diye" diye. Asla kabul etmedim, üstüne beni suçladığı için üzülüp, zeytinyağı gibi üste çıktım.
Sonra noldu? Eski sevgiliniz elinize eteğinize mi yapıştı beni affet diye.
Çok korkunçsunuz.
Oh şimdi rahatladım. Bıraktınız mı çocuun peşini?Aşırı korkunç biriyim benzin bidonunu üstüne döküp kendini yakmaya kalktı onu affetmem için. Gidiyordu az daha cayır cayır.
Psikopat değilim herhalde. Ayrıldığımız halde zaten bir iletişimimiz vardı, medeni bir ayrılıktı. Sadece iki gün boyunca 5-6 kere sms gitti çocuğa. Benim olduğumu anlamış zaten, tanıyor beni. Sonra dedik herhalde bendim smslerin nedrni diye. İsrail gizli servisine vermedik numarasını. Market uygulamasından sms gitti sadece.