- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
- Konu Sahibi Latinachica
Sana çok dert olduysa, bir urfa dürüm arasına sıkıştırıp göndereyim çocuOh şimdi rahatladım. Bıraktınız mı çocuun peşini?
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana çok dert olduysa, bir urfa dürüm arasına sıkıştırıp göndereyim çocuOh şimdi rahatladım. Bıraktınız mı çocuun peşini?
Kız Allah canını almaya.Sana çok dert olduysa, bir urfa dürüm arasına sıkıştırıp göndereyim çocu![]()
Kız Allah canını almaya.
Ne eziyetli bir şeysin sen ya. İlla bir zararın dokunacak![]()
Aşırı korkunç biriyimbenzin bidonunu üstüne döküp kendini yakmaya kalktı onu affetmem için. Gidiyordu az daha cayır cayır.
Psikopat değilim herhalde. Ayrıldığımız halde zaten bir iletişimimiz vardı, medeni bir ayrılıktı. Sadece iki gün boyunca 5-6 kere sms gitti çocuğa. Benim olduğumu anlamış zaten, tanıyor beni. Sonra dedik herhalde bendim smslerin nedrni diye. İsrail gizli servisine vermedik numarasını. Market uygulamasından sms gitti sadece.
Sen olayı nasıl anlattıysan ona yorum yaptım. Aksini iddia edebilir misin? Tat kaçırdığımı düşünmüyorum. Kimseye de laf dokundurmadım ama sen dokunduğunu iddia ediyorsan yapacak bir şey yok.Herkesin eğlendiği yerde tat kaçıran eziyetli kişi sensingülmeyi, eğlenmeyi öğren. Hayatlarını bilmediğin insanlara da laf dokundurma.
Kız Allah canını almaya.
Ne eziyetli bir şeysin sen ya. İlla bir zararın dokunacak![]()
Herkesin eğlendiği yerde tat kaçıran eziyetli kişi sensingülmeyi, eğlenmeyi öğren. Hayatlarını bilmediğin insanlara da laf dokundurma.
Sen olayı nasıl anlattıysan ona yorum yaptım. Aksini iddia edebilir misin? Tat kaçırdığımı düşünmüyorum. Kimseye de laf dokundurmadım ama sen dokunduğunu iddia ediyorsan yapacak bir şey yok.
Ya ben konunun ortasına daldım ve direkt sevgilimin numarasını bilmem nerelere yazdımı okuyunca gerçek sandım. İşte gerçek zannedince yorumlarım da ciddi oldu ama tat kaçırdığımı düşünmüyorum. Evet karşılıklı bir yanlış anlaşılma oldu hepsi bu.Arkadaslar sadece birbirinizi yanlis anlamissiniz. Bazen yazi dili ile okurken yanlis anlasilabiliyoruz. Hepimizin basina gelmistir. Simdi arada ben kaynarmisim![]()
Eğer bu adamın bir kat üstü daha varsa, bir mağazadan erkek çorabı al ucuza, evde suya tut, çorapları al üst kata çık, bunlat pencereme düştü sizin mi de.
Kedin köpeğin varsa, koy kafese, üst kata çıkar, çok hasts iki saat siz de kalabilir mi, evde yalnız kalınca huysuzlanıyor de.
Ya ben konunun ortasına daldım ve direkt sevgilimin numarasını bilmem nerelere yazdımı okuyunca gerçek sandım. İşte gerçek zannedince yorumlarım da ciddi oldu ama tat kaçırdığımı düşünmüyorum. Evet karşılıklı bir yanlış anlaşılma oldu hepsi bu.
Tamam ya ben yanlış anlamışım.Bilmem nereler dediğin dediğin 3 harfli marketin sitesisanki çocuğun numarasını "Ahu istanbul 28 cm" diye etrafa yaydık.
Şeytan onunde diz çöktü vallahi kırk yıl düşunsem aklıma gelmezdiZil üzerinden adını soyadını öğren stalkla. Sonra git bir kargo firmasına, bir poşet al, bu poşete bir tane aldığın kupa falan koy kutusuyla. Bu kargo paketini al adamın ziline bas, kargocu bunu kapıma bırakmış, diğer katlara da sordum acaba bu sizin sipariş mi bu bana ait değil diye görüş, tanış, sohbet et.
Görmüştüm yazdım ama sonra kıskançlık konusuna daldım.
Görmüştüm yazdım ama sonra kıskançlık konusuna daldım.
Konu sahibi bence gidin bir seksi boxer alın,yıkayın.Yukarı çıkın,bunu düşürmüşsünüz benim balkona deyin.İşe yarayacağını düşünüyorum.İşe yaramazsa onun eve geleceği zamanlarda leopar tayt giyip kapının önünü süpürün.
peki neden helva zjsjsjAma öyle değil. Bak mesela elinde iki tabak olacak onun zilini çalacaksın ilk ona vereceksin sonra diğer komşuya yöneleceksin. Yani “sana özel değil tatlım” mesajı![]()
Hayırlı olsunSelamlar. İçimi kıpır kıpır eden düşündükçe heyecanlandıran bir konu için burdayım. Ust katımda bir bey oturuyor. Uzunca bir süredir oturuyor. Çok ses yaptığı için duvarlara mı vurmadım, bağıra çağıra mi saydirmadim, her fırsatta ben böyle adam görmedim, o nasıl kapı kapatma, düşman başına mı demedim... Ve bu zamana kadar hiç yüzünü dahi görmemiştim. Ta ki gecen haftaya kadar. Evden çıkış saatlerim değişmek zorunda kaldı, çat elemanla geçen hafta iki kez karşılaştık. Allah'ım ... Neden daha önce bu saatlerde çıkmamışım ki.. İlkinde merhaba dedi, ben günaydın dedim
ikincisinde de çok sacma bir şekilde, gitsin öyle cikiym diye beklerken ve gittiğini sanıp çıkınca önde alt kat komsum ortada ben arkamda bu tren gibi merdivenlerden indik
kapiyi çıkarken açık buna bıraktım. Araya haftasonu girdi, cocukcagzimin hic sesi cikmiyormus ki. Evde takıldı öyle sessiz sessiz. Artık wc düzgün giremez oldum
en ufak bir ses gayet duyuluyor ahaha. Aklıma düştü bir kere, engel olamiyorum sanırsam. Bugün yine hazirlandim, karsilasmak istemedim ama dikkatini çekmek istedim. Kapıya çantamı astım, ayakkabımı kapının onune koydum. Hani hemen çıkacakmış gibi de kapıyı açık tuttum hafif. İzliyorum bi yandan bunu. İnerken bi bakti cantama filan. Sonra devam etti. Biraz gidip yavaşlayıp döndü bir daha baktı çantama vs
amacım sadece dikkatini cekmekti. Ben bu konularda hic iyi degilim. Kimseyle daha önce tanışma, begendigim birine iş atma gibi deneyimlerim olmadı. Hem yapamam diyorun hem yapmak istiyorum. İlk kez böyle bir seye girisesim var. Ama ama benim cok akla ihtiyacim var yaa. Urkutmeden ama merak ettirerek emin adımlarla nasıl ilerleyebilirim. Çekiniyorum
![]()
bihter ziyagil gibi miIsiniz o saatteyse karsilasin tabi bakislarinizla cagirin adami. Zilin ustunde isminiz yaziyor mu?