Tatlış bir konu😌

Kız Allah canını almaya.
Ne eziyetli bir şeysin sen ya. İlla bir zararın dokunacak

Herkesin eğlendiği yerde tat kaçıran eziyetli kişi sensin gülmeyi, eğlenmeyi öğren. Hayatlarını bilmediğin insanlara da laf dokundurma.

Tatlış tatlış mini karşılaşmalara devam edin, hayatında biri var yok belli olmaz ama belki zaman içinde anlaşılabilir.
Ama ben olsam, ben direkt yürürdüm. Belli ederdim bir şeyleri.
Benim cesaret böyle anlarda pat diye ortaya çıkıveriyor niyeyse.
Geçen zaman bazen aleyhine oluyor insanın çünkü.

Unutturmamışsın kendini zararsız nazlar bunlar

Herkesin eğlendiği yerde tat kaçıran eziyetli kişi sensin gülmeyi, eğlenmeyi öğren. Hayatlarını bilmediğin insanlara da laf dokundurma.
Sen olayı nasıl anlattıysan ona yorum yaptım. Aksini iddia edebilir misin? Tat kaçırdığımı düşünmüyorum. Kimseye de laf dokundurmadım ama sen dokunduğunu iddia ediyorsan yapacak bir şey yok.

Kız Allah canını almaya.
Ne eziyetli bir şeysin sen ya. İlla bir zararın dokunacak

Sen olayı nasıl anlattıysan ona yorum yaptım. Aksini iddia edebilir misin? Tat kaçırdığımı düşünmüyorum. Kimseye de laf dokundurmadım ama sen dokunduğunu iddia ediyorsan yapacak bir şey yok.

Arkadaslar sadece birbirinizi yanlis anlamissiniz. Bazen yazi dili ile okurken yanlis anlasilabiliyoruz. Hepimizin basina gelmistir. Simdi arada ben kaynarmisim

Arkadaslar sadece birbirinizi yanlis anlamissiniz. Bazen yazi dili ile okurken yanlis anlasilabiliyoruz. Hepimizin basina gelmistir. Simdi arada ben kaynarmisim
Ya ben konunun ortasına daldım ve direkt sevgilimin numarasını bilmem nerelere yazdımı okuyunca gerçek sandım. İşte gerçek zannedince yorumlarım da ciddi oldu ama tat kaçırdığımı düşünmüyorum. Evet karşılıklı bir yanlış anlaşılma oldu hepsi bu.

Böyle okudumharikaa

Bilmem nereler dediğin dediğin 3 harfli marketin sitesi sanki çocuğun numarasını "Ahu istanbul 28 cm" diye etrafa yaydık.

Şeytan onunde diz çöktü vallahi kırk yıl düşunsem aklıma gelmezdi

Nillev

Sen bu başlığı görmedin. Çok şey kaçırdın
Görmüştüm yazdım ama sonra kıskançlık konusuna daldım.
Konu sahibi bence gidin bir seksi boxer alın,yıkayın.Yukarı çıkın,bunu düşürmüşsünüz benim balkona deyin.İşe yarayacağını düşünüyorum.İşe yaramazsa onun eve geleceği zamanlarda leopar tayt giyip kapının önünü süpürün.

Yemin ederim ağzım açık kaldı

Hayırlı olsun
Bırak o yanaşsın mavı boncuk dağıtma kimseye

eve marketten bişeyler sipariş edin kuryesiyle iletişim kurabileceğiniz bir yerden. Kuryeye söyleyin onun ziline bassın çaktırmasın evde yok açan yok diyip ona bıraksın sonra sizden alır desin siz de gerçekten evde olmayın. O sizi bulsun. Siparişinizin içinde bi çikolata vb. bişeyde olursa ikram edersiniz hoşluk olur +puan verir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…