HaketmişÖyle lafa böyle cevap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaketmişÖyle lafa böyle cevap
Ben banı hak etmemiştim bence ama neyseHaketmiş
Konu sahibi kiblemiş demekBen banı hak etmemiştim bence ama neyse
Asıl benim onu kiblemem lazımdı bizimle dalga geçiyor diye.Konu sahibi kiblemiş demek
Çok korkuyordum şükür çok daha iyi her şey.Çok şükür canım
Yüksekten düştü kafasinda hematon şişlik, kırık ve çatlaklar var.Geçm,ş olsun bebeğe bişey mi oldu yoksa.
Teşekkür ederim canım sorduğun içinÇok şükür canım
Rabbim daha iyi etsin inş, su gibi akıp geçsin canım benimÇok korkuyordum şükür çok daha iyi her şey.
Yüksekten düştü kafasinda hematon şişlik, kırık ve çatlaklar var.
Teşekkür ederim canım sorduğun için
Rica ederim canım,iyi olmasına sevindimÇok korkuyordum şükür çok daha iyi her şey.
Yeni mi uyandın? Ne güzel be, var bir hayalimiz…Günaydın tünaydın munaydin hello mello sello selam melam kelam
Yer değişelim mi çok sıkıldımYeni mi uyandın? Ne güzel be, var bir hayalimiz…
Daha iyi olsun inşaallahÇok korkuyordum şükür çok daha iyi her şey.
Kesin o mesajdan gitmişsindir,çok manidardı,özelden gelen ceza sebebi olarak hangi mesajsa belli oluyor link geliyor zaten.O yüzden mi ban yedim acaba? Cinsiyeti daha yeni öğrendik bismillah
Çok geçmiş olsun nasıl düştü öyle.Çok korkuyordum şükür çok daha iyi her şey.
Dışarı çıkacaktık altını değiştirdim masasına yatırıp arkadaki dolaptan ayakkabısını alacaktim o an ne oldu anlamadım hafif bir pat sesi geldi bir de donebildigini bildiğim için acılı yatırıyorum ki her yere dönse bile bir şey olmasın diye, oğlan da dönüp duruyordu çevresinde o düştü diz üstü sandım o kadar hafifti ses sonra bir baktım ki kız yerde ama ben bir korktum beynim yandı sanki. Apartopar hastane tabii.Cok geçmiş olsun nasıl düştü öyle.
Aynen rakiplerin de çok dişli. Gazanız mübarek olsunAyda yılda bir iyi olduğuna inandığım bir şey yaptım, onda da herkes iyi yapmış meğersem…
Bana gelmedi o mesaj.Kesin o mesajdan gitmişsindir,çok manidardı,özelden gelen ceza sebebi olarak hangi mesajsa belli oluyor link geliyor zaten.
Çok geçmiş olsun nasıl düştü öyle.
Olacağı varmış işte,bazen önüne geçemiyorsun olaxakların bunada şükür çok daha fenasıda olabilir.Dışarı çıkacaktık altını değiştirdim masasına yatırıp arkadaki dolaptan ayakkabısını alacaktim o an ne oldu anlamadım hafif bir pat sesi geldi bir de donebildigini bildiğim için acılı yatırıyorum ki her yere dönse bile bir şey olmasın diye, oğlan da dönüp duruyordu çevresinde o düştü diz üstü sandım o kadar hafifti ses sonra bir baktım ki kız yerde ama ben bir korktum beynim yandı sanki. Apartopar hastane tabii.
Ceza aldınmı mune özelden yazıyorr hangi konu hangi mesaj diye.Bana gelmedi o mesaj.
Hayırlısı olsun
Teşekkür ederimOlacağı varmış işte,bazen önüne geçemiyorsun olaxakların bunada şükür çok daha fenasıda olabilir.
Dikkat etmek lazım bundan sonra pek yanlız bırakma bebeğide,çok geçmişler olsun.
Ceza aldınmı mune özelden yazıyorr hangi konu hangi mesaj diye.
İşte öyle bir mesaj yok çok ilginç. Yoksa neden gittiğimi anlamadığım için ilk işim o mesaja bakmaktı ama yok…….Olacağı varmış işte,bazen önüne geçemiyorsun olaxakların bunada şükür çok daha fenasıda olabilir.
Dikkat etmek lazım bundan sonra pek yanlız bırakma bebeğide,çok geçmişler olsun.
Ceza aldınmı mune özelden yazıyorr hangi konu hangi mesaj diye.