Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Tatlı yok mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Kötü mü olduİyi kötü tarifimi yaptım ama henüz konuyu açmaya fırsatım olmadı
Var, ikram edeyim mi sanaHayırlı sabahlar
Tatlı yok mu
Hemen alayımVar, ikram edeyim mi sana
Hııı, istediğim gibi olmadı diyeyim.Kötü mü oldu
Yine yap kalmadı mıHııı, istediğim gibi olmadı diyeyim.
Gerçi sabah dinlenince baktım tadı daha güzel olmuş, dinlenmesi gerekiyormuş, dün çekim yapmasaydım bugün yapsaydım keşke
GünauydınlarHayırlı sabahlar
Var da, bakalım fırsat bulursam çekim yaparımYine yap kalmadı mı
Bence güzel olmuş aç konuyuVar da, bakalım fırsat bulursam çekim yaparım
Maşaallah bayağı olmuş40+3 'ten selamlar hanımlar.
Beklemeye devam ben, merak edenleriniz için
İyi ki varsınız teşekkür ediyorum dualarınizı bekliyorum, güzel haberler veririm inşallah sağlıkla kucağıma alıp
Çok şükür canım duaların, yalvarislarimin hürmetine çabuk toparladı. Şişliği neredeyse indi sayılır. Ben yine de sis olan tarafını yastığa yatırım emziriyorum. Allah'ın izni ile hiç bir tramvaya bağlı bozukluk da göstermedi, elhamdülillah.RedGirl bebeğin nasıl oldu ?
Sende benim gibi doğurdu yazıp doguramayanlardansin demek40+3 'ten selamlar hanımlar.
İyi ki varsınız teşekkür ediyorum dualarınizı bekliyorum, güzel haberler veririm inşallah sağlıkla kucağıma alıp
Kısa sürede kurtulursun sen. Aktif spor yapıyorsunKiz kiyafetlerim ayni 29 giyorum misal kotlarim falan ama 4kilosu ödem toplamis dedi doktor yaglanmada cikolatadan
Spor yapmadim uzun zamandir bide haplar tetiklemis degerlerim yukselmis ama 2kilosunu 2gunde verdim
Kızçe naz yapıyor, nazlı olacak belli40+3 'ten selamlar hanımlar.
Seni de kınayanlar var, bilesinMeyveli tart kek, fırın sütlaç ve o iki pasta sahibini kınıyorum.
Çok şükür canımÇok şükür canım duaların, yalvarislarimin hürmetine çabuk toparladı. Şişliği neredeyse indi sayılır. Ben yine de sis olan tarafını yastığa yatırım emziriyorum. Allah'ın izni ile hiç bir tramvaya bağlı bozukluk da göstermedi, elhamdülillah.