• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tatlı '' hangisidir?(3 oy Hakkınız var)

• Ankete Katılan
    467
  • Anket Kapalı .
Hııı, istediğim gibi olmadı diyeyim.
Gerçi sabah dinlenince baktım tadı daha güzel olmuş, dinlenmesi gerekiyormuş, dün çekim yapmasaydım bugün yapsaydım keşke🤦‍♀️
Yine yap kalmadı mı😁

40+3 'ten selamlar hanımlar.
Beklemeye devam ben, merak edenleriniz için 🤗💜💜
İyi ki varsınız teşekkür ediyorum dualarınizı bekliyorum, güzel haberler veririm inşallah sağlıkla kucağıma alıp 🌸🌸🌸

İyi ki varsınız teşekkür ediyorum dualarınizı bekliyorum, güzel haberler veririm inşallah sağlıkla kucağıma alıp 🌸🌸🌸
Maşaallah bayağı olmuş🥰
Sağlıkla gelsin inşaallah💖🤲🏻

RedGirl RedGirl bebeğin nasıl oldu ?
Çok şükür canım duaların, yalvarislarimin hürmetine çabuk toparladı. Şişliği neredeyse indi sayılır. Ben yine de sis olan tarafını yastığa yatırım emziriyorum. Allah'ın izni ile hiç bir tramvaya bağlı bozukluk da göstermedi, elhamdülillah.

Kiz kiyafetlerim ayni 29 giyorum misal kotlarim falan ama 4kilosu ödem toplamis dedi doktor yaglanmada cikolatadan :KK45:
Spor yapmadim uzun zamandir bide haplar tetiklemis degerlerim yukselmis ama 2kilosunu 2gunde verdim
Kısa sürede kurtulursun sen. 😍 Aktif spor yapıyorsun

Kızçe naz yapıyor, nazlı olacak belli 🤭
Şaka bir yana sağlıkla sıhhatle doğsun, doğumun ağrısız geçsin canım. 😍

Çok şükür canım duaların, yalvarislarimin hürmetine çabuk toparladı. Şişliği neredeyse indi sayılır. Ben yine de sis olan tarafını yastığa yatırım emziriyorum. Allah'ın izni ile hiç bir tramvaya bağlı bozukluk da göstermedi, elhamdülillah.
Çok şükür canım💖❤️

Back