Onlarda seni kınıyormuşMeyveli tart kek, fırın sütlaç ve o iki pasta sahibini kınıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlarda seni kınıyormuşMeyveli tart kek, fırın sütlaç ve o iki pasta sahibini kınıyorum.
Bi gittik geldik, darbe üstüne darbe.Meyveli tart kek, fırın sütlaç ve o iki pasta sahibini kınıyorum.
Selam güzelhaberlerini bekliyoruz sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğin40+3 'ten selamlar hanımlar.
Beklemeye devam ben, merak edenleriniz için
İyi ki varsınız teşekkür ediyorum dualarınizı bekliyorum, güzel haberler veririm inşallah sağlıkla kucağıma alıp
Geçm,ş olsun bebeğe bişey mi oldu yoksa.Çok şükür canım duaların, yalvarislarimin hürmetine çabuk toparladı. Şişliği neredeyse indi sayılır. Ben yine de sis olan tarafını yastığa yatırım emziriyorum. Allah'ın izni ile hiç bir tramvaya bağlı bozukluk da göstermedi, elhamdülillah.
Senden ala darbe olmaz MargaretBi gittik geldik, darbe üstüne darbe.
Pazar canım daha doğrusu cumartesi gece 12den sonraoylamalarr ne zaman başlıyoreee Nevreste
Kayın olayını gördüm doğdumuuu bebeişşBi gittik geldik, darbe üstüne darbe.
hadii hayırlısııı gelmiş bile zamannnPazar canım daha doğrusu cumartesi gece 12den sonra
Yeni konu cumartesi açılacak
Aynen canımhadii hayırlısııı gelmiş bile zamannn
sağoll nevoşumm buaralar kısıtlıyımm uyarsa katılırım haftaya yemekmi olcakAynen canım
Sende gel haftaya
Çok şükür canımÇok şükür canım duaların, yalvarislarimin hürmetine çabuk toparladı. Şişliği neredeyse indi sayılır. Ben yine de sis olan tarafını yastığa yatırım emziriyorum. Allah'ın izni ile hiç bir tramvaya bağlı bozukluk da göstermedi, elhamdülillah.
Cumartesi belli olacak canımsağoll nevoşumm buaralar kısıtlıyımm uyarsa katılırım haftaya yemekmi olcak
tamam nevoşumm kaçta belli olcakCumartesi belli olacak canım
Sağolasın canım, termosum dolu şu andaGecmis olsun kolay gelsin canim
Bende iyiyim çay var verimmi
Saati belli değil canım cuma haber veririmtamam nevoşumm kaçta belli olcak
tamamm kuzucummSaati belli değil canım cuma haber veririm
O yüzden mi ban yedim acaba? Cinsiyeti daha yeni öğrendik bismillahKayın olayını gördüm doğdumuuu bebeişş
O mesajına çok güldüm yaO yüzden mi ban yedim acaba? Cinsiyeti daha yeni öğrendik bismillah
Ayda yılda bir iyi olduğuna inandığım bir şey yaptım, onda da herkes iyi yapmış meğersem…Senden ala darbe olmaz Margaret
Despacito ile yakar geçersin
Öyle lafa böyle cevapO mesajına çok güldüm ya