- 18 Ekim 2020
- 4.918
- 12.751
İnşallah amin.Allah yardımcınız olsun canım benim, rabbim beterinden korusun ınş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah amin.Allah yardımcınız olsun canım benim, rabbim beterinden korusun ınş
Bilmiyordum nevoşumBunda hediye direk geliyor
Gelenler deneyip yorum yapıyorBilmiyordum nevoşum
Anket dolduran herkese gidecek o zaman dimuGelenler deneyip yorum yapıyor
Onu bilmiyorumKrem için doldurmuştuk gelmediBelki kriterleri vardırAnket dolduran herkese gidecek o zaman dimu
Valla merak ettim nevoşOnu bilmiyorumKrem için doldurmuştuk gelmediBelki kriterleri vardır
Bunlar forumun reklam kısmı hiç anlamamValla merak ettim nevoş
Bu kadarla geçmiş olsun,saniyelik işler, zaten sen de biliyorsun. Sıkıntısız geçer gider inşallahTeşekkür ederim jennam ya. Başımıza geleceği varmış vallaha.
Öyle oldu canım. Allah razı olsun.
İnşallah dediğin gibi hiç bir sorun olmadan toparlar. Çok teşekkür ederim
Aynen öyle 1 saniyeinsanin hayatını nasıl da değiştiriyorBu kadarla geçmiş olsun,saniyelik işler, zaten sen de biliyorsun. Sıkıntısız geçer gider inşallah
İnşaallah çabucak iyileşir canım. Çok üzüldüm geçmiş olsunSuan iyi durumda uyuyor. Çok şükür gulmesinde konuşmasında bakışında haraketlerinde hiç bur degisiklik yok
Yaşlılara gönderiyorlarmis sen yaslimisinOnu bilmiyorumKrem için doldurmuştuk gelmediBelki kriterleri vardır
Ben yaşliyim bana gönderen olmadıYaşlılara gönderiyorlarmis sen yaslimisin
Hadiya yaş kaçBen yaşliyim bana gönderen olmadı
28 ama dün saçlarımda beyazlar gördüm, kimse beni genç olduğuma artık ikna edemezHadiya yaş kaç
Allahım yarabbim28 ama dün saçlarımda beyazlar gördüm, kimse beni genç olduğuma artık ikna edemez
Ben yaşlıyımAma çok fazla beyazım yok 3-5 tel28 ama dün saçlarımda beyazlar gördüm, kimse beni genç olduğuma artık ikna edemez
Yaşlı değil miyimYaşlılara gönderiyorlarmis sen yaslimisin
Evet yaşlisin pardonYaşlı değil miyim
Senin ablan değilim çünkü sende yaşlısınEvet yalsisin pardon
Apla