Tatlı Tarifi Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tatlı '' hangisidir?(3 oy Hakkınız var)

• Ankete Katılan
    467
  • Anket Kapalı .
yaaaaa tabiii kii öylee bi kılına bile zarar gelsin istemezzz insanın içi giderrr oyyyyşşş uyusun minnoş minnoşş canım benim totosunu yediğumm uyanınca öp totosunu benim yerimeee 😍😍🥰
Öperim tabii. Ölmedik yerini bırakmadım ki zaten 🤭
Ay çok geçmiş olsun kuzum ya 😔 inşallah bit an önce iyileşir
İnternetten baktık şişlik 1 gunden sonra inmeye başlar yazıyor. Burada birisi konu acmisti benzer bir olay yaşamış ve şişliği inmemisti ona yazdım. Son durumu ne oldu diye.
1 hafta içinde de eski haline döner tam anlamiyla kemiğin birleşmesi 4 6 ay içinde olur yazıyor.

İnternetten baktık şişlik 1 gunden sonra inmeye başlar yazıyor. Burada birisi konu acmisti benzer bir olay yaşamış ve şişliği inmemisti ona yazdım. Son durumu ne oldu diye.
1 hafta içinde de eski haline döner tam anlamiyla kemiğin birleşmesi 4 6 ay içinde olur yazıyor.
demiiii 😍

Merak etme şişlik iner canım🥰

Kuzum bebek bu toparlar çabucak insallah dualarimda olucak🤲

• Beğen
Reactions: Jou

Rabbim daha beterinden sakınsın yavrunu . Bununla geçmiş olsun

İnşallah 💜 hemen toparlasin benim yavrum.
Çabucak toparlar inşaallah🥰
Benim kızlarda yaramazdı.Biri diğerinin beşiğine atlamak isterken düşmüştü.Kafası dediğin gibi çok şişmişti.Geçmiş zaman hatırlamıyorum ama 1 hafta olmadan şiş inmişti.Filmlerde temiz çıkmıştı.Ama bayağı korkmuştuk🤷🏻‍♀️

Altini degistirdigim masada yatıyordu. Biraz dönebiliyor bunun farkında olduğum için acılı koyuyordum hep yanında olsam dahi. Arkadan ayakkabılarını getiriyor derken bir ses geldi hafiften tak diye bende büyük dönüyordu o düştü sandım bir baktım ki düşen bebegimizmis.
Başımdan aşağıya kaynarsular indi tabii. Hemen hastaneye koştuk. Tomografi çektiler kanama yok sadece çatlak var dedi tabii bizim için felaket bir şey. Doktor korkma bende de var 2 tane çatlak bir şey olmuyor o bebek daha çabuk toplar dedi. 12 saat sonra bir daha tomografi çekildi çok şükür hala hiç kanama yoktu şekil bozuklugu falan da yok. Bir tek basının yanında bir şişlik var çatlak oraya uzandığı için dediler bir problem yok dediler ama inan geçer hemen . Çok üzgünüm çok. Masayı hemen attık zaten daha asla ama asla 1cm yukarı bile koymam bebegimi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın hemencik iyilessin inşallah yavrun.

Altini degistirdigim masada yatıyordu. Biraz dönebiliyor bunun farkında olduğum için acılı koyuyordum hep yanında olsam dahi. Arkadan ayakkabılarını getiriyor derken bir ses geldi hafiften tak diye bende büyük dönüyordu o düştü sandım bir baktım ki düşen bebegimizmis.
Başımdan aşağıya kaynarsular indi tabii. Hemen hastaneye koştuk. Tomografi çektiler kanama yok sadece çatlak var dedi tabii bizim için felaket bir şey. Doktor korkma bende de var 2 tane çatlak bir şey olmuyor o bebek daha çabuk toplar dedi. 12 saat sonra bir daha tomografi çekildi çok şükür hala hiç kanama yoktu şekil bozuklugu falan da yok. Bir tek basının yanında bir şişlik var çatlak oraya uzandığı için dediler bir problem yok dediler ama inan geçer hemen . Çok üzgünüm çok. Masayı hemen attık zaten daha asla ama asla 1cm yukarı bile koymam bebegimi
Bu kadarla geçmiş olsun 🤲🏻

RedGirl RedGirl Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin ,çabucak toparlar inşallah 🙏 bebeklerde iyileşme süreci daha hızlı oluyor, hiç bir sıkıntı olmadan geçer gider inşallah 🙏

Çok geçmiş olsun canım :KK43:
Teşekkür ederim jennam ya. Başımıza geleceği varmış vallaha.
RedGirl RedGirl geçmişler olsun kuzu 🎈🤗
Rabbim korumuş minnakı 🤲🏻😍
Öyle oldu canım. Allah razı olsun.
RedGirl RedGirl Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin ,çabucak toparlar inşallah 🙏 bebeklerde iyileşme süreci daha hızlı oluyor, hiç bir sıkıntı olmadan geçer gider inşallah 🙏
İnşallah dediğin gibi hiç bir sorun olmadan toparlar. Çok teşekkür ederim 🌺

Allah yardımcınız olsun canım benim, rabbim beterinden korusun ınş 🤲💖

X