- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Bunda hediye direk geliyorNevoş kazanınca nasıl öğreniyorduk unuttum Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunda hediye direk geliyorNevoş kazanınca nasıl öğreniyorduk unuttum Nevreste
Öperim tabii. Ölmedik yerini bırakmadım ki zatenyaaaaa tabiii kii öylee bi kılına bile zarar gelsin istemezzz insanın içi giderrr oyyyyşşş uyusun minnoş minnoşş canım benim totosunu yediğumm uyanınca öp totosunu benim yerimeee
İnternetten baktık şişlik 1 gunden sonra inmeye başlar yazıyor. Burada birisi konu acmisti benzer bir olay yaşamış ve şişliği inmemisti ona yazdım. Son durumu ne oldu diye.Ay çok geçmiş olsun kuzum ya inşallah bit an önce iyileşir
demiiiiÖperim tabii. Ölmedik yerini bırakmadım ki zaten
İnternetten baktık şişlik 1 gunden sonra inmeye başlar yazıyor. Burada birisi konu acmisti benzer bir olay yaşamış ve şişliği inmemisti ona yazdım. Son durumu ne oldu diye.
1 hafta içinde de eski haline döner tam anlamiyla kemiğin birleşmesi 4 6 ay içinde olur yazıyor.
Merak etme şişlik iner canımÖperim tabii. Ölmedik yerini bırakmadım ki zaten
İnternetten baktık şişlik 1 gunden sonra inmeye başlar yazıyor. Burada birisi konu acmisti benzer bir olay yaşamış ve şişliği inmemisti ona yazdım. Son durumu ne oldu diye.
1 hafta içinde de eski haline döner tam anlamiyla kemiğin birleşmesi 4 6 ay içinde olur yazıyor.
Kuzum bebek bu toparlar çabucak insallah dualarimda olucakÖperim tabii. Ölmedik yerini bırakmadım ki zaten
Aminnnnn çok teşekkür ederim. Dualarinizi bekliyorum hepInanki içim cız etti çok kötü oldum Rabbim birdaha yasatmasin sifa versin kuzuma
Rabbim daha beterinden sakınsın yavrunu . Bununla geçmiş olsunÖperim tabii. Ölmedik yerini bırakmadım ki zaten
İnşallah hemen toparlasin benim yavrum.Merak etme şişlik iner canım
Taminn daha beteri olmasın inşallah bu bile çok fazla acıydı.Rabbim daha beterinden sakınsın yavrunu . Bununla geçmiş olsun
Öyle canım onlar ah dese bizim ciğerimiz dökülüyor. Hiç bir yavruya musibet gelmesinTaminn daha beteri olmasın inşallah bu bile çok fazla acıydı.
Aminnnnnn inşallah o meleklerin cnai hiç yanmasınÖyle canım onlar ah dese bizim ciğerimiz dökülüyor. Hiç bir yavruya musibet gelmesin
Çabucak toparlar inşaallahİnşallah hemen toparlasin benim yavrum.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın hemencik iyilessin inşallah yavrun.Altini degistirdigim masada yatıyordu. Biraz dönebiliyor bunun farkında olduğum için acılı koyuyordum hep yanında olsam dahi. Arkadan ayakkabılarını getiriyor derken bir ses geldi hafiften tak diye bende büyük dönüyordu o düştü sandım bir baktım ki düşen bebegimizmis.
Başımdan aşağıya kaynarsular indi tabii. Hemen hastaneye koştuk. Tomografi çektiler kanama yok sadece çatlak var dedi tabii bizim için felaket bir şey. Doktor korkma bende de var 2 tane çatlak bir şey olmuyor o bebek daha çabuk toplar dedi. 12 saat sonra bir daha tomografi çekildi çok şükür hala hiç kanama yoktu şekil bozuklugu falan da yok. Bir tek basının yanında bir şişlik var çatlak oraya uzandığı için dediler bir problem yok dediler ama inan geçer hemen . Çok üzgünüm çok. Masayı hemen attık zaten daha asla ama asla 1cm yukarı bile koymam bebegimi
Çok geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim kızlar. Ne yazık ki bebeğim yüksekten düştü ve kafatasında arka tarafta çatlak var
Bu kadarla geçmiş olsunAltini degistirdigim masada yatıyordu. Biraz dönebiliyor bunun farkında olduğum için acılı koyuyordum hep yanında olsam dahi. Arkadan ayakkabılarını getiriyor derken bir ses geldi hafiften tak diye bende büyük dönüyordu o düştü sandım bir baktım ki düşen bebegimizmis.
Başımdan aşağıya kaynarsular indi tabii. Hemen hastaneye koştuk. Tomografi çektiler kanama yok sadece çatlak var dedi tabii bizim için felaket bir şey. Doktor korkma bende de var 2 tane çatlak bir şey olmuyor o bebek daha çabuk toplar dedi. 12 saat sonra bir daha tomografi çekildi çok şükür hala hiç kanama yoktu şekil bozuklugu falan da yok. Bir tek basının yanında bir şişlik var çatlak oraya uzandığı için dediler bir problem yok dediler ama inan geçer hemen . Çok üzgünüm çok. Masayı hemen attık zaten daha asla ama asla 1cm yukarı bile koymam bebegimi
Gelse keşkeBen sabah katılmıştım
Teşekkür ederim jennam ya. Başımıza geleceği varmış vallaha.Çok geçmiş olsun canım
Öyle oldu canım. Allah razı olsun.
İnşallah dediğin gibi hiç bir sorun olmadan toparlar. Çok teşekkür ederimRedGirl Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin ,çabucak toparlar inşallah bebeklerde iyileşme süreci daha hızlı oluyor, hiç bir sıkıntı olmadan geçer gider inşallah
Allah yardımcınız olsun canım benim, rabbim beterinden korusun ınşAltini degistirdigim masada yatıyordu. Biraz dönebiliyor bunun farkında olduğum için acılı koyuyordum hep yanında olsam dahi. Arkadan ayakkabılarını getiriyor derken bir ses geldi hafiften tak diye bende büyük dönüyordu o düştü sandım bir baktım ki düşen bebegimizmis.