- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Arkasi gelmez dertlerimin bıktım illallahBitmeyen olay yapmışlar aşko![]()
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkasi gelmez dertlerimin bıktım illallahBitmeyen olay yapmışlar aşko![]()
Aman bende senden kalır yanim yok körler toplallar birbirini ağırlar![]()
![]()
Geçecek inşaallahHiç sorma![]()
Evet gecicekGeçecek inşaallah![]()
Oda bizden bıktıArkasi gelmez dertlerimin bıktım illallah![]()
Bazen insanin biryerde patlama noktasi vardirya heh ben o patlama noktasındayim bu araOda bizden bıktı![]()
Oooo biz orayı çoktan geçtik sağda dur ineceğimBazen insanin biryerde patlama noktasi vardirya heh ben o patlama noktasındayim bu ara![]()
Oooo biz orayı çoktan geçtik sağda dur ineceğim![]()
Ne güzel boyama ihtiyacın olmayacak da bir müddet dahaBen yaşlıyımAma çok fazla beyazım yok 3-5 tel
![]()
Aynen kıymetini bilmek lazımNe güzel boyama ihtiyacın olmayacak da bir müddet dahabende kendi rengimin kıymetini bileyim de aklar çıkana dek boyamayayim bari diyorum
Düşe kalka büyüyorlar işteAynen öyle 1 saniyeinsanin hayatını nasıl da değiştiriyor
Ben varımBugün tatlı yok mu![]()
YakşamlarYakşamlar![]()
Tesekkur ederim, inşallahİnşaallah çabucak iyileşir canım. Çok üzüldüm geçmiş olsun![]()