Tatlı Tarifi Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tatlı '' hangisidir?(3 oy Hakkınız var)

• Ankete Katılan
    467
  • Anket Kapalı .
yaaaaa tabiii kii öylee bi kılına bile zarar gelsin istemezzz insanın içi giderrr oyyyyşşş uyusun minnoş minnoşş canım benim totosunu yediğumm uyanınca öp totosunu benim yerimeee
Öperim tabii. Ölmedik yerini bırakmadım ki zaten
Ay çok geçmiş olsun kuzum ya inşallah bit an önce iyileşir
İnternetten baktık şişlik 1 gunden sonra inmeye başlar yazıyor. Burada birisi konu acmisti benzer bir olay yaşamış ve şişliği inmemisti ona yazdım. Son durumu ne oldu diye.
1 hafta içinde de eski haline döner tam anlamiyla kemiğin birleşmesi 4 6 ay içinde olur yazıyor.

demiiii

Merak etme şişlik iner canım

Kuzum bebek bu toparlar çabucak insallah dualarimda olucak

Reactions: Jou
Rabbim daha beterinden sakınsın yavrunu . Bununla geçmiş olsun

İnşallah hemen toparlasin benim yavrum.
Çabucak toparlar inşaallah
Benim kızlarda yaramazdı.Biri diğerinin beşiğine atlamak isterken düşmüştü.Kafası dediğin gibi çok şişmişti.Geçmiş zaman hatırlamıyorum ama 1 hafta olmadan şiş inmişti.Filmlerde temiz çıkmıştı.Ama bayağı korkmuştuk

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın hemencik iyilessin inşallah yavrun.

Bu kadarla geçmiş olsun

RedGirl Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin ,çabucak toparlar inşallah bebeklerde iyileşme süreci daha hızlı oluyor, hiç bir sıkıntı olmadan geçer gider inşallah

Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim jennam ya. Başımıza geleceği varmış vallaha.
RedGirl geçmişler olsun kuzu
Rabbim korumuş minnakı
Öyle oldu canım. Allah razı olsun.
İnşallah dediğin gibi hiç bir sorun olmadan toparlar. Çok teşekkür ederim

Allah yardımcınız olsun canım benim, rabbim beterinden korusun ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…