Dudak Makyajı tatlııı

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

suskunseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
561
2
33
yaaa bır derdım var boyle yapıs yapıs olmayan lıp gıbı ama glos degıl tadı cok gusel bır sey arıyorum tatlı olsun koksun falann ya bılen var mı ama lıp gloss degıl oyle yapıs yapıs bırsey dııl nolurrr yardım edınnnzemuszemus

slm arkadaşım, avonun start up pink dudak parlatıcısını dene derim. çok tatlı bi tadı var ayrıca renklendiriyoryerimseniben

kavun kokuyor demek istedin galiba..bencede kötü bi kokudur okaydirigubbakcemile3 she kullanmadığım için bilmiyorum. bu arada avonunki öyle fazla yapış yapış da değil

aynen kavun karpuz arası bır sey:) soylemeye dılım varmıyor ben sevgılımın yanına bunu surup gıtsem bır suru laf yerım :)buda yapıs yapıs degıl ır o ıyılıgı var saten:)

kavun karpuz arası bir şey demişsin ya onu okurken burnuma kokusu geldi:bbo: boşver madem ikinizde sevmiyosunuz kullanma onu canım sengözlerimebaksanab avonu dene sen pişman olmazsın pek tatlı bi tadı var

ama yapıs yapıs sa alamam lıp gloss gıbı ıstemıyorum sorucam tenbel avoncuma bır atolog gondermedı daha gıttı

ennnn ama ennnnnnnn kokanı the body shoplarda oluyor ya böyle küçük vazelin gibi kutuda parmağnla falan sürüyorsun bence bu.
ben çok seviyorum ama bi türlü dudağımda kalmıyor sürdüğüm gibi yiyoruuum:) ben çileklisini kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…