tatlicady çeyizine bugün neler aldı?

insan kendi için seçince dahada zordur karar vermesi :129:

kararsızlıktan aklım çalışmamaya başlıyor
bugün rezil oldum. herşeyin fiyatını altalta yazdım,sonrada topladım.dedim bide makine ile toplayayım. anaaa yanlış toplamışım. ya ben bide matematik öğretmeniyim

hayırlısı olsun canım
bizim de ortada ev yok ama mecbur alıyoruz mobilyaları falan:97:

aman nişanlım duymasın bu dediklerini
ben beyaz eşyayı bile aldırmıyorum,sonuçta aldığımız evin mutfağının ankastre olup olmayacağı belli değil. buzdolabı yeri kısamı uzun mu belli değil...
hele mobilyalar sığacakmı hiç belli değil
ev alınsında ölçüleri bi kenara yazıp gezmeye başlayacağım

ahh canım benim çok güzel şeyler almışsın bi kere mutfak takımını metal görünümlü seçmen çok güzel o ayrı bu ayrı renk değil takım gibi ve şekerliğine bayıldııııımm ayrıca yemek takımındaki düz olan model geçen gün resmini koyduğun model mi? pek benzetemedim ama burdan çiçekli olan daha güzel duruyor diğer resimde soluk gelmişti bana ama bunu sen çekmişsin sanırım daha hoş görünüyor..Rabbim mutlu günlerde eşinle sevdiklerinle beraber kullanmayı nasib etsin inşaallah canıımmmm

ay çok teşekkür ederim cnm bnm
beğenmene çok sevindim
buarada resimdeki takım başka bi takım.geçen gün eklediğimi annem hiç beğenmedi.bende bu ikisi arasında kaldım.birazcık daha çiçeksiz olanı beğendim sanki. ama karar veripte alamadım
Allah hepimize ii günlerde kullanmayı nasip etsin inş

canım bence ikinci takım daha çok uyuyor aldıklarına
ama tabi önemli olan senin beğenmenn tabi ki

amin cnm inşaallah:) hem cnm diğer resimdeki düz olan modeli ben daha çok beğenmiştim ama bu resimdede çiçekli olan sanki daha hoş duruyor ama belki resimdende olabilir yakından gören sensin dediğim gibi aklında kalmasın en çok hangisini sen istiyorsan onu al tatlım

karar versem hemen alıcamda karar veremiyorum.
ya sonra pişman olursam,ya daha ucuza bulursam,ya yeni modeller çıkarsa diye düşünmekten bişicik alamıyorum:44:

kararsız arkadaşım aldıklarını allah içine sindirsin mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah

diğer yemek takımını eleyip bu ikisi arasında kaldıysan çiçek desenli olanı bence daha güzel.Diğer düz olan sade güzel ama çok basit duruyor sanki :26:

bugün annemle, bana mutfak takımı aldık, aklımda almak fikri hiç yoktu annem bi yerde beğenmiş bana gösterdi çok beğendim içime gerçekten sindi.yrn fotosunu çekebilirsen eklerim buraya

ayrıca bizim bu kararsızlığa bi dur dememiz lazım. yeni modellerin güzellerin sonu yok bu işin.
herzaman farklı model çıkıyor. elbet daha güzeli olacak daha çirkini olacak bu fikri iyice sindirmek gerek yoksa hem kendimizi hemde çevremizdekileri çok strese sokup üzüyoruz.

canım öncelikler aldıkların birbirinden güzel o kararsızlık herkes de var bende doruklarda hatta yemek takımına gelince çiçek desenli hoş görünüyo bence
iyi günlerde kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…