tatlicady çeyizine bugün neler aldı?

kararsız arkadaşım aldıklarını allah içine sindirsin mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah :34:

diğer yemek takımını eleyip bu ikisi arasında kaldıysan çiçek desenli olanı bence daha güzel.Diğer düz olan sade güzel ama çok basit duruyor sanki :26:

bugün annemle, bana mutfak takımı aldık, aklımda almak fikri hiç yoktu annem bi yerde beğenmiş bana gösterdi çok beğendim içime gerçekten sindi.yrn fotosunu çekebilirsen eklerim buraya :34:

ayrıca bizim bu kararsızlığa bi dur dememiz lazım. yeni modellerin güzellerin sonu yok bu işin.
herzaman farklı model çıkıyor. elbet daha güzeli olacak daha çirkini olacak :34: bu fikri iyice sindirmek gerek yoksa hem kendimizi hemde çevremizdekileri çok strese sokup üzüyoruz.

fikir verdiğin için çok saol cnm :71:
sende aldıklarını güle güle kullan resimlerini merak ettim.mutfak örtüsü mü aldın takım diyince anlamadım.
kararsızlığın ve yeni modellerin sonu yok bunu biliyorum ama genede alamıyorum işte anca bunları aldım

canım öncelikler aldıkların birbirinden güzel:nazar: o kararsızlık herkes de var bende doruklarda hatta :69: yemek takımına gelince çiçek desenli hoş görünüyo bence
iyi günlerde kullan cnm

çok teşekkürler cnm .bugün bunları aldım ama almak isteğim yemek takımını gene alamadım. buarada annem baya tava tencere stoklamış kenara :p bende biara çeyizlerimi paylaşacağım.

buarada herkes çiçekliyi beğendi galiba

gülegüle kullan..benim takımımın aynısı,jumbonun 3000 modelini 12 yıldır günlüğe misafirliğe demeden kullanıyorum..
bi dünya para verip yalnız misafir için mi kullanıcam dedim..:1:

çok teşekkürler cnm .bugün bunları aldım ama almak isteğim yemek takımını gene alamadım. buarada annem baya tava tencere stoklamış kenara :p bende biara çeyizlerimi paylaşacağım.

buarada herkes çiçekliyi beğendi galiba

paylaş canım takipteyim:) fikir edinirim biraz olsun :))

fikir verdiğin için çok saol cnm :71:
sende aldıklarını güle güle kullan resimlerini merak ettim.mutfak örtüsü mü aldın takım diyince anlamadım.
kararsızlığın ve yeni modellerin sonu yok bunu biliyorum ama genede alamıyorum işte anca bunları aldım

cnm mutfak takımları oluyor hani böyle dantel felan değilde bi kısmı kumaş oluyor bi kısmı böyle işlemeli gibi. peçeteleri, perdesi, masa örtüsü felan var. perdeleri özellikle çok hoşuma gitti stor olarakta yapıyomuş perdeciler, öyle yaptırıcam.annem heves etmiş almaya bana kalsa almıyacaktım ama annem çeyizimde olmasını istedi, modelde gayet şık olduğundan dolayı aldım. her renk mobilya ile uyum sağlıyacak çünkü krem rengi.

gülegüle kullan..benim takımımın aynısı,jumbonun 3000 modelini 12 yıldır günlüğe misafirliğe demeden kullanıyorum..
bi dünya para verip yalnız misafir için mi kullanıcam dedim..:1:

canım bende gündeliğe aldım bunu.
misafir içinde 4200 mat almıştım:)
bende aynen senin gibi düşünüyorum. hem günlük kullanırım,hemde günlük misafir geldiğinde salondan kaşık çatal çıkarmam hemen verirveririm. çok özel günlerde mat olanları kullanırım diye düşündüm

buarada bu sitede en beğendiğim, beni her seferinde mutlu eden nick seninkidir :1:
teşekkürler tatligaci

cnm mutfak takımları oluyor hani böyle dantel felan değilde bi kısmı kumaş oluyor bi kısmı böyle işlemeli gibi. peçeteleri, perdesi, masa örtüsü felan var. perdeleri özellikle çok hoşuma gitti stor olarakta yapıyomuş perdeciler, öyle yaptırıcam.annem heves etmiş almaya bana kalsa almıyacaktım ama annem çeyizimde olmasını istedi, modelde gayet şık olduğundan dolayı aldım. her renk mobilya ile uyum sağlıyacak çünkü krem rengi.

hım anladım cnm
güle güle kullan
merak ettim ben almayı hiç düşünmedim ama bi göreyim:34:

hım anladım cnm
güle güle kullan
merak ettim ben almayı hiç düşünmedim ama bi göreyim:34:

tmm cnm yarın gün ışığında fotosunu çekerim. benim bi oda çeyiz doluyor :9: hepsinin fotosunu çekmeyi düşünüyorumda işte ya zor geliyor yada unutuyorum.
bu arada tefal su ısıtıcı ve ekmek kızartma makinamız aynı :34:
annem 2 hafta öncesinde doğum günüm için aldı onları çeyizime.

tmm cnm yarın gün ışığında fotosunu çekerim. benim bi oda çeyiz doluyor :9: hepsinin fotosunu çekmeyi düşünüyorumda işte ya zor geliyor yada unutuyorum.
bu arada tefal su ısıtıcı ve ekmek kızartma makinamız aynı :34:
annem 2 hafta öncesinde doğum günüm için aldı onları çeyizime.

ne güzel cnm güle güle kullan. buarada tefalin ultra comfort tost makinesin ve fritözünü de almayı düşünüyorum

ne güzel cnm güle güle kullan. buarada tefalin ultra comfort tost makinesin ve fritözünü de almayı düşünüyorum

amin cnm sende güle güle kullan.
ben tost makinası ve fritöz almayı düşünmüyorum.en azından şimdilik :1: ekmek kızartma makinasını kendi evimdede çok kullanıyorum ama tost makinasını hiç kullanmadık. nişanlımda aynı şekilde.zaten bişey alırken yanında bana tost makinası vermişlerdi ufak bişey o yeter diye düşünüyorum.

canım bende gündeliğe aldım bunu.
misafir içinde 4200 mat almıştım:)
bende aynen senin gibi düşünüyorum. hem günlük kullanırım,hemde günlük misafir geldiğinde salondan kaşık çatal çıkarmam hemen verirveririm. çok özel günlerde mat olanları kullanırım diye düşündüm

buarada bu sitede en beğendiğim, beni her seferinde mutlu eden nick seninkidir :1:
teşekkürler tatligaci

:54::54::3:tşk ederim canım

benim çeyiz dönemimde mat seri yoktu sanırsam..arada bir cifliyorum,kuruluyorum pırılpırıl..:34:

öncelikle aldığın herşeyi güzel günlerde kullanmanı diliyorum canım.

çatal-bıçak takımına karar vermiştin zaten. ve gayet şık bir model.

tencerelerdeki kararsızlığını bu yeni model ortadan kaldırmış. bu durumda ellerini yakmadan çok güzel yemekler yapmaktan başka seçeneğin kalmamış:1:

çay setini de katmışsın aralara, annen sonunda eve elleriniz dolu gidecek diye sesini çıkarmadı sanırım. :) şekerliğin çaydanlığınla uyumlu olmuş. bence resimde setin içindeki şekerlikten daha iyi görünüyor almış olduğun şekerlik. peçetelik de gayet hoş.

kettle ok ama ekmek kızartma makinesi benim almayı düşündüğüm birşey değil. ben daha komplike bir çalışma yapıp ekmek yapma makinesi almayı düşünüyorum. hele bir yapayım ekmeği de kızartmasını sonra düşünürüm:60:

akrilik tepsiler de sade ve şık, ama günlük tepsiyse ben olsam renkli bişiyler alırdım.

o rendeyi de hep görürüm ama kullanışı konusunda fikrim yok.

yemek takımı konusunda; ben ya çok gösterişli ya da çok sade şeyleri tercih ediyorum. ikisinin ortası yok bende. o nedenle bu iki takımdan biri diyorsan ben sade olanı tercih ederdim. bugün iki takımı da yakından gördüm. sade olan takım ile masa örtüsü bardak vs. çok çeşitli kombinasyonlar yapabilirsin. kuğu gibi bembeyaz bir masa hazırlayabileceğin gibi, her renkle değişik sofralar kurabilirsin.

son olarak :nazar: :6:

taydın teşekkür ederim güzel yorumların için
evet bugün yorulduk ama bişiler aldık sonunda. tabaklarıda görmüşsün ama ben gene tabakların modellerini değiştirdim. eni bi modele vuruldum bu seferkiler diğerlerinden biraz farklı . senin deyişinle o kuğu gibi süzülenlerden değiller:1:
uygun fiyata aldım diye seviniyordum ama,sanırım daha uyguna alan bi arkadaş var.yarın iyice bi hesap yapıcam nolcak bakalım:26:

neyi jumboları mı ? yok canım, kim o indirim rekortmeni:97:
evet cnm jumboları yarım tam net bişiy sölicem.ya aslında ben hatayı çeyiz seti almayarak yaptım.osunu busunu oynayınca zarara girmiş olabilirim ama tek tek bakınca aldığım fiyatlar piyasa için çok uygun

Back
X