Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biraz benziyorlar ama ikisi de gayet şık
güzel günlerde kullan inş![]()
insan kendi için seçince dahada zordur karar vermesi :129:
ee hepimiz sonunda o hale geliyoruz
senin düğün ne zaman canım?
cnm düğün inş haziran sonu,temmuz gibi olucak.tarih net değil çünkü ortada ev yok,dolaylı olarakta eşya ve çeyiz yok
hayırlısı olsun canım
bizim de ortada ev yok ama mecbur alıyoruz mobilyaları falan:97:
amin cümlemize yardımcı olsun inşoyy oyyyy allah şimdiden yardımcınız olsun :18:
teşekkürler cnm,sende aldıklarını güle güle kullan. hani neredeler görmedim?
ben yemek takımı almak için gitmiştim.karar verip alamadım malesef![]()
ahh canım benim çok güzel şeyler almışsın bi kere mutfak takımını metal görünümlü seçmen çok güzel o ayrı bu ayrı renk değil takım gibi ve şekerliğine bayıldııııımmayrıca yemek takımındaki düz olan model geçen gün resmini koyduğun model mi? pek benzetemedim ama burdan çiçekli olan daha güzel duruyor diğer resimde soluk gelmişti bana ama bunu sen çekmişsin sanırım daha hoş görünüyor..Rabbim mutlu günlerde eşinle sevdiklerinle beraber kullanmayı nasib etsin inşaallah canıımmmm
![]()
ay çok teşekkür ederimaldıkların çok hoş takalım nazar boncuğumuzu![]()
ay çok teşekkür ederim cnm bnm
beğenmene çok sevindim
buarada resimdeki takım başka bi takım.geçen gün eklediğimi annem hiç beğenmedi.bende bu ikisi arasında kaldım.birazcık daha çiçeksiz olanı beğendim sanki. ama karar veripte alamadım
Allah hepimize ii günlerde kullanmayı nasip etsin inş
amin cnm inşaallah:) hem cnm diğer resimdeki düz olan modeli ben daha çok beğenmiştim ama bu resimdede çiçekli olan sanki daha hoş duruyor ama belki resimdende olabilir yakından gören sensin dediğim gibi aklında kalmasın en çok hangisini sen istiyorsan onu al tatlım![]()