Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ablammm uyanmakda :)))))
Günaydın abla
Bu yağan yağmurun ,rüzgarın sesiyle uyku sorunu kalır mı insanda?Eşi işe,çocuğu okula gönderdim ,yatak beni çağırıyor
yok ablammm uyanmakda :)))))
ahh sormaaa bende 6 da kalkıyorum canım 06:40 da serviswe biniyorum amann çok zor yaaaBende de
6da a kalk kahvaltı hazırla eşini gönder
Saat 7 de oğlan kalkıyor benim uyumuyor uyutmuyor tekrarda
sorma abla o canım telefonu duvara çakasım geliyorGünaydın şeker
Benide benide ama kanmıyorum
Onu hiç sorma alarmla hiç aram yok çalınca direk tepesine indiriyorum
sorma abla o canım telefonu duvara çakasım geliyor
sorma abla o canım telefonu duvara çakasım geliyor
Alarm sesi hareketli müzik olursa sinir yapıyor,hafif sakinleştirici bi müzik koydum ben alarm sesineAman sakın telefonu elleme
Alarm sesi hareketli müzik olursa sinir yapıyor,hafif sakinleştirici bi müzik koydum ben alarm sesine
Yok yav ,sabah sabah ne romantizmi.Slow müzikRomantik haaa wayyyyy
Yok yav ,sabah sabah ne romantizmi.Slow müzik
Sorma bayağı romantik oluyor,hele böyle havalardaYarı uykulu el yüz yıka,üşü,kahvaltı hazırla,haberleri izle kahvaltı ederken ,gönder,sayarken bile yaşadım resmenOlsun gene romantik ve slow'muş
Sorma bayağı romantik oluyor,hele böyle havalardaYarı uykulu el yüz yıka,üşü,kahvaltı hazırla,haberleri izle kahvaltı ederken ,gönder,sayarken bile yaşadım resmen
Alıştım artık,zor gelmiyor aslında bana.Rahatsız olsam da kalkmasam göndermeye huzursuz oluyorum.Cumartesi,pazar tatil Hem erkekler düşünsün ,Onları gönderince biz geri yatıyoruzZor beee vur kafayı yat olsa keşke
Alıştım artık,zor gelmiyor aslında bana.Rahatsız olsam da kalkmasam göndermeye huzursuz oluyorum.Cumartesi,pazar tatil Hem erkekler düşünsün ,Onları gönderince biz geri yatıyoruz
Ben ben ben
Sutlu tatlilar da pudingimi alip geliyoreee :d
Kesinlikleahh sormaaa bende 6 da kalkıyorum canım 06:40 da serviswe biniyorum amann çok zor yaaa
CANIM SEN birde hamilesin çok zıor ama çok yorma kendiniKesinlikle
Ben pudingi yaparken soğuk süte katıp devamlı karıştırmaya uğraşmıyorum2,5 bardak sütü kaynaması için ocağa koyuyorum,kaynayınca 1 bardak suyla bir kasede açtığım pudingi koyuyorum,hemen oluyorAaa olmadı bu ama bu kadar zor tarifler bizi aşar, paketi açacaksın, sütün içine dökeceksin, karıştıracaksın offf offf sabaha kadar bitmez
kgızzzzzz ben çaldım bileeeeeeBen pudingi yaparken soğuk süte katıp devamlı karıştırmaya uğraşmıyorum2,5 bardak sütü kaynaması için ocağa koyuyorum,kaynayınca 1 bardak suyla bir kasede açtığım pudingi koyuyorum,hemen oluyor
Şimdi tarifimi çalan olur ,gitti gül gibi tarifim