- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Yapıcam demedim ki, kimse yapmadı dedim Biraz iddialı gibi geldiGeçen gün kimsenin yapmadığı bir tarifi yapacağım diyordunMakyajkolik seni korkuttu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapıcam demedim ki, kimse yapmadı dedim Biraz iddialı gibi geldiGeçen gün kimsenin yapmadığı bir tarifi yapacağım diyordunMakyajkolik seni korkuttu mu?
Sen bilirsinİşime gelmezse çizerim
Benim yerimi alabilirsin Deynep Düşünmeden hareket ettim sanki
-VUSLAT- Geçen gün kimsenin yapmadığı bir tarifi yapacağım diyordunMakyajkolik seni korkuttu mu?
Yıldırma politikası
Yapıcam demedim ki, kimse yapmadı dedim Biraz iddialı gibi geldi
ya yoook kimsenın yapmadığını yapma ben geçem sondan birinci oldumTelefonum yarı yolda bırakmadığı sürece iddialıyım, bırakırsa nasip artık
ya yoook kimsenın yapmadığını yapma ben geçem sondan birinci oldum
sen takıl kafana göre mühim olan katılmakGörüntüsü yeter basit ama etkili
buralar benden eksik kalmasınsen takıl kafana göre mühim olan katılmak
kesinlikle svimli şefim benımburalar benden eksik kalmasın
yarama tuz bastın ablacım gastronomi okumadığım için çok pişmanım, gözüm kesmiyo şimdi tekrardan sınavlara girmekkesinlikle svimli şefim benım
yaaaa öyle deme ama ne demek gçzüm basmıyor bak ben 40 dan sonra bağlama çalmaya hazırlanıyorumyarama tuz bastın ablacım gastronomi okumadığım için çok pişmanım, gözüm kesmiyo şimdi tekrardan sınavlara girmek
yaaaa öyle deme ama ne demek gçzüm basmıyor bak ben 40 dan sonra bağlama çalmaya hazırlanıyorum
hiç bişey için geç değildir.
24 mü anam sen benım kızım yaşımdasın :)24 yaşındayım sınava girsem 1 senem gidiyor 4 sene de okul 30 yaşında bitmiş olur heralde, cesaretim yok başlamaya
24 mü anam sen benım kızım yaşımdasın :)
başlıyorsun hemen itiraz istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaaaa öyle deme ama ne demek gçzüm basmıyor bak ben 40 dan sonra bağlama çalmaya hazırlanıyorum
hiç bişey için geç değildir.
24 mü anam sen benım kızım yaşımdasın :)
başlıyorsun hemen itiraz istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
görünüş öyle ama gerçekte :) 42 :))Ben yaşını küçük sanıyordum:) Hatta 20' lerde