- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
sen bir kere almıssın da hem bak benim daha yeni dikkatimi cektiEvet şu andan itibaren madalyayı garantilemiş bulunuyoruz, hiç şansları yok niha ha ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bir kere almıssın da hem bak benim daha yeni dikkatimi cektiEvet şu andan itibaren madalyayı garantilemiş bulunuyoruz, hiç şansları yok niha ha ha
Fazla madalya göz çıkarmaz, kenarda dursun, beşibiyerdeye tamamlıycam onu bensen bir kere almıssın da hem bak benim daha yeni dikkatimi cekti
tamam kazanırsan bana kırmızı ver yeterFazla madalya göz çıkarmaz, kenarda dursun, beşibiyerdeye tamamlıycam onu ben
Ben kaç senedir bekliyorum, önce benHayır ben
Benim aklımda bu vardı zaten, ciddiyimtamam kazanırsan bana kırmızı ver yeter
KapışırızBen kaç senedir bekliyorum, önce ben
KapışalımKapışırız
İçimden geçeni nasıl okudun kız hayret ettim vallatamam kazanırsan bana kırmızı ver yeter
tarifini ayarla şimdiden pişti olmayalımKapışalım
Bana belli olmaz, her an yan çizebilirimtarifini ayarla şimdiden pişti olmayalım
verdirtmezler kiİçimden geçeni nasıl okudun kız hayret ettim valla
Bana belli olmaz, her an yan çizebilirim
Tavuk ciciği fazla bilinmiyor,onu elefırına atarım sutlacı yada tavuk gogsu de olabilir son zamanlarda ona taktım
Özelden sana bir şeyler yazayımverdirtmezler ki
Verirlerse, olur neden olmasınnn 2 kere pro olamayacağıma göre hakkımı devredebilirim, etmeliyimverdirtmezler ki
Kapışırız
Düello haKapışalım
Başka kapışma şeysine katılmak isteyen varsa buyursun gelsin , çıkıp çıkıp gelsinDüello ha
Tüm oyları topluyorsunAhhh bebegimmm evet ilk defa oldu ilk 3 teyim
Canim Bursadayim arada bakmaya calistim baslarda ama simdi daha yeni bakiyorum
İşime gelmezse çizerimYan çizmek yok. Daha başlamadan vazgeçmek olmaz
Benim yerimi alabilirsin Deynep Düşünmeden hareket ettim sankiDüello ha