Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylar az olursada KK'yı hackleyip oyları sana yönlendiririm, çok hain planlarım varoyle olmalı diye dusunuyorum evrenin bana bir mesajı bu
Ben de ilk üçe şaşırmadım ama -VUSLAT- ın sunumu da çok güzeldi,demek ki benim gibi kavala kurabiyesi yemeyen çokCanım aslında tüm kurabiyeler çok iyi ve senin tarifinde favorilerim arasındaydıAma kk hanımlarının neye oy verdiğini bilmiyorum.Henüz anlamış değilimKendini küçümseme gayet başarılı bir iş çıkardın
Ama şunu söylemeden duramıyacağım ilk 3'e hiç şaşırmadım beklediğim tarifler..
aaa kız simdi de yapabilirsin onu digerini beklemene gerek yok ay saka yaptım he birileri ciddiye alır falan ama sen ciddiye alabilirsin makyajkolik13Oylar az olursada KK'yı hackleyip oyları sana yönlendiririm, çok hain planlarım var
Daha yeni başladık değişebilir oda çok uzak değilBen de ilk üçe şaşırmadım ama -VUSLAT- ın sunumu da çok güzeldi,demek ki benim gibi kavala kurabiyesi yemeyen çok
yaz yaz
Biminki çok güzel tavsiye ederimBen de ilk üçe şaşırmadım ama -VUSLAT- ın sunumu da çok güzeldi,demek ki benim gibi kavala kurabiyesi yemeyen çok
Geçen gün misafir gelince süt kaymaklı almıştım ,o da güzeldi.Bir daha ki acil misafire ondan alıp deneyeyimBiminki çok güzel tavsiye ederim
yok canım elestiri kaldırabilir herkes sanırım ama sen bana yine de olumsuz seyler yazmaolumsuzluk yazınca hoşuna gitmeyen ler olabiliyor
aaa kız simdi de yapabilirsin onu digerini beklemene gerek yok ay saka yaptım he birileri ciddiye alır falan ama sen ciddiye alabilirsin makyajkolik13
TamamCanım aslında tüm kurabiyeler çok iyi ve senin tarifinde favorilerim arasındaydıAma kk hanımlarının neye oy verdiğini bilmiyorum.Henüz anlamış değilimKendini küçümseme gayet başarılı bir iş çıkardın
Ama şunu söylemeden duramıyacağım ilk 3'e hiç şaşırmadım beklediğim tarifler..
kazen atar bizi sitedenYapsak da kendimizi oylayıp sevinmiş oluruz fena mı...yok yok yapalım biz
Geçen gün misafir gelince süt kaymaklı almıştım ,o da güzeldi.Bir daha ki acil misafire ondan alıp deneyeyim
İlk cümlenle 2.cümlen birbiriyle çok çelişiyoryok canım elestiri kaldırabilir herkes sanırım ama sen bana yine de olumsuz seyler yazma
kazen atar bizi siteden
Çok teşekkür ederim canım. Ayrıca tadı da enfesti. Denemenizi tavsiye ederimAy ama gepsü güzel lezzetliki bunların Keşke tadıp oy verme imkanımız olsaydı
Oyum kuş yuvası Ve kandil simidi ne gitti. Hayırlı olsun
dengesizim bu ara yarısma yuzunden bi mutlu oluyom bi mutsuz onun yansımasıİlk cümlenle 2.cümlen birbiriyle çok çelişiyor