- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.671
- 60
Hepside birbirimnden güzel hepinizin ellerine sağlık hanımlar,seçim yapmak cidden zordu..
Oyum..
Tuzlu Sepet Kurabiye Ve Kibrit Kurabiye
88prenses22
Oyum..
Tuzlu Sepet Kurabiye Ve Kibrit Kurabiye
88prenses22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen oy vermedinmii
Hepsi güzel veremiyorumKız oylama baya şekillenmeye başladı sen vermedin mi oyunu kuzumm
Vereydin iyiydiHepsi güzel veremiyorum
Teşekkür ederim Çok iyi olurdu, imkan olsaydı:) Karadeniz bölgesine yakınsanız kargo yapar yollarımRica ederim, ellerinize sağlık tadına da bakaydik iyiydi
Oy aldıkça ben
ahaha buna koptum
Vereydin iyiydi
3 kişi önde götürüyor yarışmayı, derin nefes al ve tıkla
Kiyamam, düşünmeniz yeter tam ters köşeyim..Benim yerime de yiyiverin zaten feci diyetteyim bu araTeşekkür ederim Çok iyi olurdu, imkan olsaydı:) Karadeniz bölgesine yakınsanız kargo yapar yollarım
Kiyamam, düşünmeniz yeter tam ters köşeyim..Benim yerime de yiyiverin zaten feci diyetteyim bu ara
Çok beğendiğin vardır, hadi hadi çekinme hepimiz biliyoruz muhteşem tarifler yaptığımızıİnceleme araştırma ölçme tartma vs vs yapacam aslında resimleri açıp 4-6 yaş arası bebişe oylatmalı
Çok beğendiğin vardır, hadi hadi çekinme hepimiz biliyoruz muhteşem tarifler yaptığımızı
yaz yazİnceleyince olumsuz ve olumlu eleştirilerim oldu bilmek isteyenler varsa yazayım
Smileyini çaldım haberin olsun
al tabii
Habersiz aldım gerçi sonra itiraf ettim