- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Hanımlar elinize emeğinize sağlık bir sürü tarif beğendim ama oy bir tane :) Herkese başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar elinize emeğinize sağlık bir sürü tarif beğendim ama oy bir tane :) Herkese başarılar
Kanka beni kovalayıp duruyon
Hahahahha Artık ben takipteyimahahahah ne sandın ortalarda yer arıyorum kendimeee
Takip mode on
Zaten yakalayacagin aşikardı ama izimizi kaybetmeyelim böyle güzel yaaaha yakaladımmm Selenofil
Keşke yakın çekim olsaydı ,tarifin de sunumun da güzel ama biraz küçük kalmışAma daha 2 gün var,belli olmazVe de madalyalılara üzülmek yokMadalyanıza sarılınEn altta olmayaydık iyiydi @nananais gel sarılalım
ne zaman bitiyorki 1 ocak yazıyor sayfa basındaKeşke yakın çekim olsaydı ,tarifin de sunumun da güzel ama biraz küçük kalmışAma daha 2 gün var,belli olmazVe de madalyalılara üzülmek yokMadalyanıza sarılın
O kadar sürmez, cumartesi bitmiş olur.Bildirimlerde de son 3 gün denmiş zatenne zaman bitiyorki 1 ocak yazıyor sayfa basında
hee hayırlısı bakalımO kadar sürmez cumartesi bitmiş olur.Bildirimlerde de son 3 gün denmiş zaten
Keşke yakın çekim olsaydı ,tarifin de sunumun da güzel ama biraz küçük kalmışAma daha 2 gün var,belli olmazVe de madalyalılara üzülmek yokMadalyanıza sarılın
Ceza olarak şarja takma,kontör yüklemeTelefonun azizliğine uğradım malesef, bi türlü kabul etmedi fotoğrafları önceki tariflerimde böyle olmamıştı
Sütlü tatlılara nasip artık
Ben kapmışım oyu:)) Teşekkür ederimHerkesin ellerine saglik.. bu arada kavala nin hastasiyizzzzz :)
Nihha ha süper fikir ceza şartCeza olarak şarja takma,kontör yükleme
Kesin ne yapacağına bile karar vermişsindirBakışların çok iddialı
Rica ederim, ellerinize sağlık tadına da bakaydik iyiydiBen kapmışım oyu:)) Teşekkür ederim
Sen oy vermedinmiiÇatladım merakdan yaww , hangi kurabiyeler kazanacak
Kız oylama baya şekillenmeye başladı sen vermedin mi oyunu kuzummÇatladım merakdan yaww , hangi kurabiyeler kazanacak