- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
Yeni bir avatar buldum ama cok korkunc ben gece yuklemeye korkuyorum gunduz aticam senn gorursuuuuunHergün nemrut yüzünü görüyoz, nefereko bize ne yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni bir avatar buldum ama cok korkunc ben gece yuklemeye korkuyorum gunduz aticam senn gorursuuuuunHergün nemrut yüzünü görüyoz, nefereko bize ne yapsın
Kafasinda fiyongu falan varya ondan seyettim hosuma gitti deHamile smileyi kullandın ama .Ben de bekar hatırlıyordum seni,şaşırdım
Nasıl bir çocukluk geçirdin çok merak ediyorumYeni bir avatar buldum ama cok korkunc ben gece yuklemeye korkuyorum gunduz aticam senn gorursuuuuun
Üfffff melankolik gadinnNasıl bir çocukluk geçirdin çok merak ediyorum
KKnın smileyindeki hatunlar bayağı süslüKafasinda fiyongu falan varya ondan seyettim hosuma gitti de
Keske telefonda da bunlar olsa dimi her duygunun karsiligi varKKnın smileyindeki hatunlar bayağı süslü
Efem?
Hasta mı oldun bebeğim sen ?
Yooooiyiyim şükür. O simili saftirik olma similisi kiHasta mı oldun bebeğim sen ?
Hapşırıyor sümüğünü siliyor amaYooooiyiyim şükür. O simili saftirik olma similisi ki
Ayrıca benden korrrkkk hııııhhhhhhhhh
Senin similinin ise naptığı belli değilHapşırıyor sümüğünü siliyor ama
Korkmuyorum senden
Sen biliyorsun , konuşturma beni şimdiSenin similinin ise naptığı belli değil
Tel'deyken bilemiyorum işte tam olarakSen biliyorsun , konuşturma beni şimdi
Kusum senin kurabik hangisiydiiSen biliyorsun , konuşturma beni şimdi
Ne oldugunu ben anlamadim ama onu kullanmicam daha kotu bir seymisTel'deyken bilemiyorum işte tam olarak
Sen biliyorsun , konuşturma beni şimdi
Mahlepli mini ve coconut dolguluKusum senin kurabik hangisiydii
Gördim oniiiMahlepli mini ve coconut dolgulu
Ne güzel, içime mutluluk doldu hayalimdi de benim o yüzdenEvet canım Mart'ta 12 bitiyor
Ooooo kimler gelmişnerelerdesin canımtutayım da kaçma uzaklaraYarışma başlamış hadi hayırlı olsun