- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
Gitse bizede gelirdiYok yav gitmemiştir herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitse bizede gelirdiYok yav gitmemiştir herhalde
Bildirim gitmis mi
Bildirim size de geliyor zaten,geldiğini anlarsınızYok yav gitmemiştir herhalde
Seneye gidecek heralde (espri yaptim) ayyYok yav gitmemiştir herhalde
Bakalım yılbaşı hediyesi olarak madalyayı kim alacak?
OyyySeneye gidecek heralde (espri yaptim) ayy
Ahahah ay lutfenSeneye gidecek heralde (espri yaptim) ayy
Ay ne güzel bi fikir bence hemen değerlendirmeye alsınlar.Şimdiden kestirmek biraz zor valla, tahmin edemiyorum, keşke yılbaşına özel madalyanın rengi farklı olsa
O zaman diğer madalyalılara ayıp olur,neden farklı diye merak uyandırır?1.olan piyango bileti de alsın bence.Bu kadar güzel tarif arasında 1.olmak şans işi.Şimdiden kestirmek biraz zor valla, tahmin edemiyorum, keşke yılbaşına özel madalyanın rengi farklı olsa
Aynen ya dimi.Bildirim size de geliyor zaten,geldiğini anlarsınız
Gelsin artık yaaaGitse bizede gelirdi
Yılbaşı nedeniyle şeyetmiştimO zaman diğer madalyalılara ayıp olur,neden farklı diye merak uyandırır?1.olan piyango bileti de alsın bence.Bu kadar güzel tarif arasında 1.olmak şans işi.
Belki madalyayı çam ağacıyla süsleyip,şapka takarlarYılbaşı nedeniyle şeyetmiştim
Buda olur, çok tarif var içlerinden favori olmak büyük başarıBelki madalyayı çam ağacıyla süsleyip,şapka takarlar
oyladım. kim yapmış bakmadan oyladım. hemen gidip bakayım kime oy vermişim acabaK KenyaliZehra gel yetiş , @HanimKelesimiGetir hepsini yemeden kurabiyelerden sen de yekendi ellerimle yaptım
Daha vakit var elbet yapılırNevreste yarışmacılar sabırsızlanıyor,tabağa bardağa vuruyorlar bildirim diye
Daha vakit var elbet yapılır
Ben bildirdim Kazen ne zaman uygun olursa
3 gün sonra hafta sonu ,millet giremez belki,tatile çıkar,yılbaşı hazırlığı yapan olur,bugün olsa daha iyi değil mi?Siz daha iyi bilirsiniz de