Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, ben de başarılar diliyorum herkeseHanımlar oylama başlamıştırHepinize bol şans diliyorum
N Nana
Azra910
Makyajkolik13
@manolya1458
shapee
@Kurk Mantosuz Madonna
-VUSLAT-
@saydin78
B Began
@Loverdose
@Hazal
yaprak02
@-Kristal-
@ebruli--
@evlaefe
Wynonna
@88prenses22
@sabahvesen
Ben burayi cok sevdim ya ne tatli insanlar var
Kız, kurabiyelerde tatlı niyetine kendimizi paylasacaktikta , nevroş haksızlık olur diğer kk kadınlarına dedi, o derece düşün yaniBen burayi cok sevdim ya ne tatli insanlar var
Biz çok tatlıyız ama sen bizimle ilgilenmiyorsunBen burayi cok sevdim ya ne tatli insanlar var
Hayır değiştirme seçeneğimiz yokKizlar bir soru daha
Ben oy vermedigim icin oranlari goremiyorum karar da veremedim simdi rastgele oylasam degistirebilir miyim karar verince acep
Hayır tatlım oy degistirilmiyorKizlar bir soru daha
Ben oy vermedigim icin oranlari goremiyorum karar da veremedim simdi rastgele oylasam degistirebilir miyim karar verince acep
Kizlar bir soru daha
Kız, kurabiyelerde tatlı niyetine kendimizi paylasacaktikta , nevroş haksızlık olur diğer kk kadınlarına dedi, o derece düşün yani
Biz çok mütevaziyizBiz çok tatlıyız ama sen bizimle ilgilenmiyorsun
Nevros biliyorsunki @Meg beni obabasi yapti orayla ilgileniyorumBiz çok tatlıyız ama sen bizimle ilgilenmiyorsun
Teşekkür ederiz o sizlerin tatlılığı yafrukurtBen burayi cok sevdim ya ne tatli insanlar var
Yoksa başka konuları gezmen yasak mıAma buradaki arkadaşlar sizin konuya geliyor
teşekkürler :)Hanımlar oylama başlamıştırHepinize bol şans diliyorum
N Nana
Azra910
Makyajkolik13
@manolya1458
shapee
@Kurk Mantosuz Madonna
-VUSLAT-
@saydin78
B Began
@Loverdose
@Hazal
yaprak02
@-Kristal-
@ebruli--
@evlaefe
Wynonna
@88prenses22
@sabahvesen
Sıcak tarif var mı sufleNe bulursak onu kullanırızBak bunu sordun aklıma bir tarif daha geldi
aynen öyle nevroşumBiz çok mütevaziyiz
Yok aklıma o gelmediSıcak tarif var mı sufle
Maşaallah bizeaynen öyle nevroşum