Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde değildim yeni geldim büyük sürpriz oldu
Ooooo kimleri görüyorumBenim gelin gelmiş hoşgelmişYok ya yemiyoruz benim ki alışık idare ediyor, farkında yani sorunun kendinden kaynaklanmadığını, benim hatun psikopat deyip geçiyor
Ben biliyordum zaten açılacağını Nevoş'um ben dün kurabiyemi yaptım, 1-2 gün içinde açılır diye Ama 2 tarifle de katılabiliyormuşuz Ben 2. yi de yapıp ayrı sunumlar halinde eklesem olur mu Herkes 2 tarif yaparken benim ki yetim kalmaması açısından İkisini bir sunma şansım kalmadı, çünkü kurabiye dün akşam bittiEvde değildim yeni geldim büyük sürpriz oldu
Ben de biliyordum ama bu kadar çabuk beklemiyordumOlur canım neden olmasınBen geçen kategoride iki tarif ile katılım oldu ve tüm tarifler için iki resim ekledim bu sefer yine öyle yaparızBen biliyordum zaten açılacağını Nevoş'um ben dün kurabiyemi yaptım, 1-2 gün içinde açılır diye Ama 2 tarifle de katılabiliyormuşuz Ben 2. yi de yapıp ayrı sunumlar halinde eklesem olur mu Herkes 2 tarif yaparken benim ki yetim kalmaması açısından İkisini bir sunma şansım kalmadı, çünkü kurabiye dün akşam bitti
Okeyy, süper oldu Ben o zaman diğer kurabiyemi de yapayımBen de biliyordum ama bu kadar çabuk beklemiyordumOlur canım neden olmasınBen geçen kategoride iki tarif ile katılım oldu ve tüm tarifler için iki resim ekledim bu sefer yine öyle yaparız
Önce ben ekleyecektim tek tarif olsaydı tühhdeynepnaz hadi kurabiyeni ekleyebilirsin
Yap canım bekliyorumOkeyy, süper oldu Ben o zaman diğer kurabiyemi de yapayım
deynepnaz 'ın kurabiyesinin hazır olduğuna inanıyor musunÖnce ben ekleyecektim tek tarif olsaydı tühh
Yap canım bekliyorum
Değilmidirdeynepnaz 'ın kurabiyesinin hazır olduğuna inanıyor musun
İnşaallah canım
Deynep'den önce eklemem lazım
Hayır değildirDeğilmidir
Tamam canım, kolay gelsin Çok öptüm ben deİnşaallah canım
Ben akşamları çok takılamıyorum oğlumla ders yapıyoruz..Gece gelirimÖpüyorum
Hoşbuldum görümcem Yarışmadan kaçıp Bi tembellik yaptım bi tembellik yaptım ki sormaOoooo kimleri görüyorumBenim gelin gelmiş hoşgelmiş
O zaman seni yeniden yarışmalara alalımKardeşim aç kalmasınHoşbuldum görümcem Yarışmadan kaçıp Bi tembellik yaptım bi tembellik yaptım ki sorma