- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Sağol Abla'cım, 2-3 haftadır iyi çok şükür
Bir arkadaşımın kızında vardı oda kötü oluyordu,sonradan atlattı bunu..
İnşallah kızında atlatır bu sorununu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Abla'cım, 2-3 haftadır iyi çok şükür
O kadar kıskanç değilsin demek İlk zaman biraz bocalıyor, evde söz hakkı sahibi olmaya çalışıyor, kaynanayı aratmıyor :) o dönemi sorunsuz atlatınca keyfini almaya başlıyorsun, emekli erkeklerin durumunu anladım çözdümİllaki dibinde olacak yani demi yok ben almayım bunu istemem
Amin, Rabb'im anneciğine de şifâ versin canımÇok haklısın çok zor, parmağı kesilse yine için gider ki boyundan büyük hastalıkla yaşıyor şimdi. Annem yıllardır onla yaşıyor insan alışıyor artık Allah şifa versin
Merhaba, çok sevinirim. Teşekkür ederimVuslat merhaba
Bana daha sonra hatırlat pc den girdiğimde sana epilepsi ile ilgili yazdıklarımı gönderebilirim daha fazla bilgilenmek istersen
Sen iyi olda
İnşaAllah Abla'cım Ergenlik döneminde çıktığı için, dr. %70-80 iyileşme imkanı var demişti, İnşaAllah.Bir arkadaşımın kızında vardı oda kötü oluyordu,sonradan atlattı bunu..
İnşallah kızında atlatır bu sorununu..
O kadar kıskanç değilsin demek İlk zaman biraz bocalıyor, evde söz hakkı sahibi olmaya çalışıyor, kaynanayı aratmıyor :) o dönemi sorunsuz atlatınca keyfini almaya başlıyorsun, emekli erkeklerin durumunu anladım çözdüm
Amin, Rabb'im anneciğine de şifâ versin canım
Merhaba, çok sevinirim. Teşekkür ederim
İnşaAllah Abla'cım Ergenlik döneminde çıktığı için, dr. %70-80 iyileşme imkanı var demişti, İnşaAllah.
Ne güzel ya, bende bir süre uğraştım böyle olmayayım diye, beceremeyince bıraktım, madem aldı çeksin ne yapayımYok değilimidir hiç,böyle iyi ama yoksa sıkıntılı olurdu kesin emekli olan adamların hali fena zaten tüm gün evde çekilmez
Geçer merak etme bu kızımızda öyleydi sonradan atlattı şimdi çok daha iyi kendisi
Ne güzel ya, bende bir süre uğraştım böyle olmayayım diye, beceremeyince bıraktım, madem aldı çeksin ne yapayım
Hastalığı araştırdığımda, yıllardır hiç iyileşmeyenler vardı, senin mesajın daha da umutlandırdı, sağol AblamYok değilimidir hiç,böyle iyi ama yoksa sıkıntılı olurdu kesin emekli olan adamların hali fena zaten tüm gün evde çekilmez
Geçer merak etme bu kızımızda öyleydi sonradan atlattı şimdi çok daha iyi kendisi
Yok ya yemiyoruz benim ki alışık idare ediyor, farkında yani sorunun kendinden kaynaklanmadığını, benim hatun psikopat deyip geçiyorİyi değil kıskançlık öyle kendine zarar verir yani..
Yemeyin evde birbirinizi sakın gelip ayırmam sonra
Hastalığı araştırdığımda, yıllardır hiç iyileşmeyenler vardı, senin mesajın daha da umutlandırdı, sağol Ablam
Yok ya yemiyoruz benim ki alışık idare ediyor, farkında yani sorunun kendinden kaynaklanmadığını, benim hatun psikopat deyip geçiyor
Niye acabaTedavininde iyi sonuç vermesi lazım ama,iyiyse neden düzelmesin mutlaka düzelecektir hayatım sen gönlünü ferah tut yeterki
İyyii o zaman bizimkide bana asabi kadın diyor
Niye acaba
Sen Yapmışsan hak etmiştirNiyekine acaba ani parlıyorum diye bence
Sen Yapmışsan hak etmiştir
Bakıyorum şimdi, çok teşekkür ederim-VUSLAT- telden attım olduğu kadar sormak istediğin birşey olursa yazarsın
Sağol AblamTedavininde iyi sonuç vermesi lazım ama,iyiyse neden düzelmesin mutlaka düzelecektir hayatım sen gönlünü ferah tut yeterki
İyyii o zaman bizimkide bana asabi kadın diyor
Tabi canım durduk yere yapacak halin yok, o çıkarıyordur seni yoldan Nasıl gaz veriyorum yalnızAlevlendirmesin demi oda
Sağol Ablam
Tabi canım durduk yere yapacak halin yok, o çıkarıyordur seni yoldan Nasıl gaz veriyorum yalnız