Nereye yahu daha geri geri20 sene değil,daha da geriye git
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye yahu daha geri geri20 sene değil,daha da geriye git
Ben gizliden gelirimHııııhhhh alacağın olsun
Nevo benim forvet oyuncu yafrukurtumu kafkasımı geri ver o zaman
Ben de 18' imdeyimAaaa ben daha 22yim
Bak canım obayaAma dikkat et ayular kapmasın
Şeker kız candy teri ile evlendi, bunu gören liza hapşururken geberdi="Meg, post: 49163877, member: 111164"]Dostluk ve sevgiii sarıyor her yeriiii sen de gel oyynaaa susamm sokağındaaaaa
Sev dünyayıııı açılır her kapıııı
Işte susamm sokağııı
Ayulardan korkuyorum,çadır olmasın prefabrik olsun dedim ,ateş yakmak zor ufo alalım dedim,şartlarımı kabul etmedinizBu soğukta hiç uğraşamam çadırda,ateş yakmaylaNeeeeey
Dediiiiii
Yafrukurtlar toplanıyor :)))Ben gizliden gelirim
Ben de 18' imdeyim
Link ver de aramayayım bari, baskına giderim
Hee aradaa geliyorSizin obaya ayular gelmiyor mu
Yok kız parmağım sürçtü, daha küçücüğüm ben20 sene değil,daha da geriye git
Demek ki sen bizden daha yaşlısınNereye yahu daha geri geri
Teri'yle evlendi mi candyŞeker kız candy teri ile evlendi, bunu gören liza hapşururken geberdi
Kaydedeyim
Kaydet canım lazım olurTeri'yle evlendi mi candy
Kaydedeyim
Ben gizliden gelirim
Ben de 18' imdeyim
Link ver de aramayayım bari, baskına giderim
Şeker kız candy teri ile evlendi, bunu gören liza hapşururken geberdi
Ayulardan korkuyorum,çadır olmasın prefabrik olsun dedim ,ateş yakmak zor ufo alalım dedim,şartlarımı kabul etmedinizBu soğukta hiç uğraşamam çadırda,ateş yakmayla
Ben bunları unutmuşumTeri ye hayrandım, onun gibi yakışıklı bulamadımEki Görüntüle 1921500
Birşey olmaz herkes özgürdür istediği yere gidebilirSohbet biter ama yemek bitmezBak nevo verdi linki,çekti kendi ipini
Terry'den önce Antony vardı
Öyle şzci kampı mı olurmuş pehhh
Çıtırlıktandır o unutkanlıkBen bunları unutmuşum
Bitmezz izci sohbeti bitmezzBirşey olmaz herkes özgürdür istediği yere gidebilirSohbet biter ama yemek bitmez
Evet sanki subliminal mesaj saklı gibi Nevoş yoksa git mi diyorsun banaBak nevo verdi linki,çekti kendi ipini
Terry'den önce Antony vardı
Öyle şzci kampı mı olurmuş pehhh