Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiler canım çok şükürOkula gidip geliyorlarMeg, izin yok
İyiler canım Senin kuzular nasıl
Arada ziyarete gideriz ya, temelli değil ama
Obana dönnnn deynepgilllKim sinirlendirdi seni.Beni de enlerde sinirlendirenler oldu ama ben sinirlenmiyorum
Meg 35 üstü olduğun hiç belli olmuyorDostluk ve sevgiii sarıyor her yeriiii sen de gel oyynaaa susamm sokağındaaaaa
Sev dünyayıııı açılır her kapıııı
Işte susamm sokağııı
Hoşbuldum canımHoş geldin VUSLAT
Zaten hiç demediysek 256489 kere yaşımızı söyledik
Niye Meg'im, ne olduÇok sinirliyim
Ben lassie(köpek), uçan kaz, şeker kız da gördümKırpıkla,Minik Kuşu da görürüm .Hatta Edi ile Büdüyü de
Hııııhhhh alacağın olsunMeg, izin yok
İyiler canım Senin kuzular nasıl
Arada ziyarete gideriz ya, temelli değil ama
Onları ben de hatırlıyorumBen lassie(köpek), uçan kaz, şeker kız da gördüm
@KAFKAS- 'tan bahsediyorsan çok geç kaldınBuraya giren çıkamıyorYeni kategori için hazırlık yapıyorHııııhhhh alacağın olsun
Nevo benim forvet oyuncu yafrukurtumu kafkasımı geri ver o zaman
Aaaa ben daha 22yimMeg 35 üstü olduğun hiç belli olmuyor
Oymakbaşım sen buraya gelsen ,orada kendimi yabancı gibi hissediyorum ,konuşacak bir şey bulamıyorum ki,burada aylardır kurduğum arkadaşlıklar var ,hatır sormak için uğruyorumArada oraya gelsem ,Eğer beni istemezlerse giderim,gideyim mi NevoşObana dönnnn deynepgilll
Heidi Peter Alp dedeBen lassie(köpek), uçan kaz, şeker kız da gördüm
Nevo git dediOymakbaşım sen buraya gelsen ,orada kendimi yabancı gibi hissediyorum ,konuşacak bir şey bulamıyorum ki,burada aylardır kurduğum arkadaşlıklar var ,hatır sormak için uğruyorumArada oraya gelsem ,Eğer beni istemezlerse giderim,gideyim mi Nevoş
Sen bir yere gidemezsinOymakbaşım sen buraya gelsen ,orada kendimi yabancı gibi hissediyorum ,konuşacak bir şey bulamıyorum ki,burada aylardır kurduğum arkadaşlıklar var ,hatır sormak için uğruyorumArada oraya gelsem ,Eğer beni istemezlerse giderim,gideyim mi Nevoş
20 küsür sene öncesine gittim şu an, heyy gidi günlerDostluk ve sevgiii sarıyor her yeriiii sen de gel oyynaaa susamm sokağındaaaaa
Sev dünyayıııı açılır her kapıııı
Işte susamm sokağııı
Allah zihin açıklığı versin İnşaAllah canımİyiler canım çok şükürOkula gidip geliyorlar
Tabi canım ziyareti bende yapıyorum
Bak canım obayaAma dikkat et ayular kapmasın20 küsür sene öncesine gittim şu an, heyy gidi günler
Allah zihin açıklığı versin İnşaAllah canım
İyi bir bakalım o zaman obaya
Nevo git dedi
DememişSen bir yere gidemezsin
20 sene değil,daha da geriye git20 küsür sene öncesine gittim şu an, heyy gidi günler
Allah zihin açıklığı versin İnşaAllah canım
İyi bir bakalım o zaman obaya
Bak canım obayaAma dikkat et ayular kapmasın
Dememiş