Baştan kaybettiHem bize yaşlı diyor ,hem de izci yapmak istiyor bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baştan kaybettiHem bize yaşlı diyor ,hem de izci yapmak istiyor bizi
Iyi gidiyom obama ben.Meg sen de bize transfer olmuş gibi görünüyorsun
Ya guzel kadinn oymakbasim melegim ben seni birakir miyim hiicc her zaman yafrukurtunumHııııhhhh alacağın olsun
Nevo benim forvet oyuncu yafrukurtumu kafkasımı geri ver o zaman
Meg bana yaşlı dedi amaÜzülme beraber gideriz
Corbaa corbaaa herkese soyledim corba istiyorum diye nevosAzra910 'tan bahsediyorsan çok geç kaldınBuraya giren çıkamıyorYeni kategori için hazırlık yapıyor
Hayırlı geceler bende çıkacağımSizin uykunuz gelmedi mi?Benim geldi de,klavye başında uyumadan ben kaçayım,iyi geceler size
Oylamada seçilirse neden olmasınCorbaa corbaaa herkese soyledim corba istiyorum diye nevos
Alın işte benim fıstıkbaşım piremsesim ne diyorYa guzel kadinn oymakbasim melegim ben seni birakir miyim hiicc her zaman yafrukurtunum
İyi geceler canımSizin uykunuz gelmedi mi?Benim geldi de,klavye başında uyumadan ben kaçayım,iyi geceler size
Bana" İzcim "dedi.ilk geyiğimi yapayım bu yarışmaya katılırsam bu yıl bir daha katılmayacağıma söz veririm.izci sözüBiz yafrukurtlar yüzümüze kömür sürüyoruz cazibemiz belli olmasın diye,rahat ol yaprak izcim
Demek öyleBana" İzcim "dedi.ilk geyiğimi yapayım bu yarışmaya katılırsam bu yıl bir daha katılmayacağıma söz veririm.izci sözü
Yaprak yafrukurtum yürü gidiyoruz obamızaBana" İzcim "dedi.ilk geyiğimi yapayım bu yarışmaya katılırsam bu yıl bir daha katılmayacağıma söz veririm.izci sözü
Hadi melegim bis obamiza gidelimAlın işte benim fıstıkbaşım piremsesim ne diyor
Hıııhhhh size
Bana" İzcim "dedi.ilk geyiğimi yapayım bu yarışmaya katılırsam bu yıl bir daha katılmayacağıma söz veririm.izci sözü
Çorba heeeeHadi melegim bis obamiza gidelim
Giden gider kalan sağlar bizimdirNevoş yarışmacı elden gidiyor
Ama ama kötü bir şey demedim kiDemek öyle