- 20 Şubat 2014
- 870
- 219
ohhhh afiyet olsun Sen mi yaptın pastayı? Soda yollayayım sana al iç :) Eki Görüntüle 1034549
Hoşgeldin.. Nasılsın?
İyiyim sınav bitti diye rahatım gerçi 2.si var ama sen nasılsın iş kadını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhhh afiyet olsun Sen mi yaptın pastayı? Soda yollayayım sana al iç :) Eki Görüntüle 1034549
Hoşgeldin.. Nasılsın?
eylül gııııı topik açmışsın. hayırlı olsun
Sınav nasıl geçti hem bakalım
napıyon gııı hamile
napıyon gııı hamile
iyilik just hanım. seni sormalı ben sana mesaj atarken sen de bana yazıyormuşsun. kaynanan seviyor
dakika engelim var. buradan yazayım.
o insan, benim namısımı kirletmek amacıynan bana arkadaşlık yollamış
İyiydi aslında ama yetiştirebilseydim çok güzel olurdu mat 27.soruda kaldım hatta cevabı işaretleyemedim bile ama inşAllah yaptıklarım doğrudur diğer sınavdan daha yüksek yapıcam zaten
dur daha bu işin hamileliği doğumu var altı üstü 50 kilosun just. senin göbeğinden ne olacak ya sıkma canını. kedidir kediay çok sever emme şu an uzaktan seviyor
psikolojimi bozdunuz kızım ya 11+3 hamile fotosunu eklemiş bir arkadaş listemdeki eğer bu 11+3se ben 18im ya utandım kadın hamile benden küççük göbeği
aa mune banlamıştı halbu ki onu bidaha şikayet etmek lazım site geri gidince tekrar girdi herhalde içeri
mesaj kutunu boşaltır mısın
İyiydi aslında ama yetiştirebilseydim çok güzel olurdu mat 27.soruda kaldım hatta cevabı işaretleyemedim bile ama inşAllah yaptıklarım doğrudur diğer sınavdan daha yüksek yapıcam zaten
eylül gııııı topik açmışsın. hayırlı olsun
aa mune banlamıştı halbu ki onu bidaha şikayet etmek lazım site geri gidince tekrar girdi herhalde içeri
İnsallahh canimm guzel sonuc gelir herkes yazmis foruma zaten cok zordu diye :/ hayirlisi olsun bakalim
Merhabaa
Kimmis o acaba ogrenebilir miyiz?
İnsallahh canimm guzel sonuc gelir herkes yazmis foruma zaten cok zordu diye :/ hayirlisi olsun bakalim
Merhabaa
Kimmis o acaba ogrenebilir miyiz?
ya gelecek ya gelecek
merhaba tanışmış mıydık sizinlen?
erkek bir üye.. bir ara justa musallat olmuştu. genel olarak mesajları da hep cinsellik üzerineydi. neyseki mune kapatmıştı profili. ama geçen gün bana arkadaşlık göndermiş. site geriye gidince demek ki cezalar da kalkmış oldu. onu diyorduk..
Aaaaa:/ nasil uye olmuss :s ayyy dikkatli olmak lazim.. yok tanismadik daha once ben maki nasilsin
hayirlisi herseyin sonclar onemli belkide cokta kotu degildir sonucun eglenmene bak sonuclar aciklanana kada